User
Pass
2FA

Admini suspend/remove !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message330
*XavI*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-10-2016 17:53)

Votes: 7

Post Posted: 21-04-2015, 17:32:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am uitat putin peste demo-urile domnului frunza. Si am observat 2 lucruri: 1. Ori demo-urile nici macar NU erau inregistrate pe PLAYERII acuzati. 2. Dovezi insuficiente. Prin urmare suspend 7 ! Si ne mai gandim ce accese primesti inapoi , noi vrem sa populam serverul nu sa ii vanam pe jucatorii care joaca corect ! Activitatea se face cum trebuie nu asa de dragul de a face banlist !
3 ) Ai dat ban aiurea uitate cu atentie pe rece ca decembrie asta e dovada de ban ? sau Deciolo

Informatii despre Ban
Nume: -Djj # BeBu
IP: 109.102.111.21
Motiv: wall
Timp de Unban: Ban Perm
dovada: http://www.girlshare.ro/34689279.9

Informatii despre Ban
Nume: Am[2]peu # Rece ca Decembrie <3
IP: 5.13.238.82
Motiv: aim
Timp de Unban: Ban Perma
dovada: http://www.girlshare.ro/34689158.9

banned DeCiolo.
Reason: aim+wall.
Ban Length: Permanent Ban
dovada: http://www.girlshare.ro/34686715.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Frunza997

[Mentally Stable]

(since 02-06-2015 16:22)

Votes: 2

Post Posted: 21-04-2015, 17:51:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu am voie sa postez aici puteti sa stergeti postu sau sa imi dati ban pe sectiune pentru ca am si eu cv de zis . In unele demo-uri am si 5-6 codati banati daca esti atent sa te uiti de aceea apareau din nou primii pe care i-am banat . Si banlistul il fac deoarece voi mi-ati zis sa postez toate banurile , nu fac pentru +1 ca nimanui nu-i palce sa chioarasca o zi dupa aimeri.
Inteleg ca nu iti place sa vezi playerii banati ca ramai cu sv gol dar e sv tau si faci ce vrei . Si nu am dat abslotut nici un ban unuia care juca corect . Dovada e ca nici unu nu a facut cerere unban ...... de ce as bana jucatori coreti ( asta cred ca ai zis-o la nervi - )

Eu am incercat sa ajut + ca eu un mod pe care nu prea am avut ocazia sa joc . Daca ce fac eu nu e bine , atunci va las sa va vedeti de server si sa il populati cat de mult puteti. Eu va urez succes si va doresc tot binele pt ca m-am simtit bine sa ajut 3-4 zile .

Cu stima , frunza -

0 0

Back to top
*XavI*

[Mentally Stable]

(since 31-10-2016 17:53)

Votes: 7

Post Posted: 21-04-2015, 18:31:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu a zis nimeni ca nu poti sa joci am zis ca ai suspend de la admin 7 zile ,, uitate mai bine la demourile de care am zis ..
Esti un admin activ doar ca ai gresit si sunt multe greseli in lista ,, Felicitari pentru cei care meritau banati .
Nu apar nici-un codat , uitate la ala cu decembrie daca avea aim nu lua pe nimeni din 2 jucatori si a tras destule gloante ..
Chiar te rog sa te mai uiti odata la cele 3-4 demouri .
Poti sa joci aici , ti-am rezervat numele astea 7 zile cat ai suspendu , adica poti intra si nu iti folosete nimeni altcineva numele .
Speram ca vei ramane si vei intelege ceva din suspendul asta .

Noi inainte de toate vrem sa il populam serverul , deci nu insemna ca aparam codati , dar suntem mai indulgenti , adica unde e de banat si se vede clar liber la ban ...bineinteles cu dovada ,
Dar unde doar e suspect il lasam pana il prindem cu ceva care se vede , asta nu inseamna sa il vanam .

1 0

Back to top
BeBe;x

[>>>Mannschaft]

(since 18-02-2018 12:03)

Votes: 149

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-04-2015, 18:42:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Xavi: https://forum.wow-freakz.com/Admini-Suspendati-Scosi-t359200.html - muta sanctiunea acolo, lock this and send it to achieve.
https://forum.wow-freakz.com/Model-Absenta-Retragere-t356887.html - muta si topicul asta la categoria cu pricina -.
E ok sa fie cat mai organizat -.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vyrus|2009, 23 April 2015 18:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 06:39:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x