User
Pass
2FA

Adminul se imparte ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message444
djvibe

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-02-2015 20:05)

Votes: 2

Post Posted: 12-04-2013, 15:47:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut... dupa cum am scris si in titlu, am avut o intamplare draguta astazi pe server, lucru care mi-a si inveselit ziua. Insa lucrurile sunt cam serioase, amenintari indraznete la adresa adminului si injuraturi. Este vorba despre jucatorul NebUnAteCool pe care l-am amenintat si cu ban daca nu inceteaza. Este liber sa posteze proba contrarie impotriva mea, insa lucrul care mi-a atras atentia este ce a sustinut el, ca intra pe adminul altcuiva si am sa va atasez si un printscreen - Click.

Pentru ca am mai fost acuzat de silent aim, wall, speed, am peste 50 de ore pe server, oare in tot timpul asta nu se prindea cineva ? -
Joc de aprox. 8 ani Counter-Strike, ce as putea sa fac, sa ma prefac ca nu stiu ? Sa pun tinta la glezne ? Anyway, sa fie totul clear, atasez aici si config-ul meu, e unul standard, cu 2-3 bind-uri in plus -

Config

Sper sa se afle daca intradevar avem un admin care si-ar imparti accesul cu prietenii.... si cine e, bineinteles. Sa aveti o zi frumoasa!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
iNk][^][gHz

[] Trust Nobody []

Status: Offline
(since 28-05-2020 17:36)

Votes: 80

Post Posted: 12-04-2013, 17:44:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multi spun asta doar ca se dea mari in fata altora, eu zic sa stai linistit ca nu are cum sa intre cineva cu adminul cuiva...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by iNk][^][gHz, 14 April 2013 19:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-02-2025, 07:46:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password