User
Pass
2FA
 
 

Alegere profil/liceu

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Homework zone
Author Message1974
Bboy

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-12-2017 18:09)
Joined: 12 Sep 2012
Posts: 292, Topics: 32
Location: Las Fierbinti

Reputation: 148.7
Votes: 7

     
Post Posted: 10-01-2013, 18:14:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, dupa cum vedeti ^ la subiect , habar n-am ce profil , ce liceu sa imi aleg. Inainte sa spun ce m-ar atrage si ce materii imi plac va spun ca stau destul de aproape de Bucuresti , mai exact in Ialomita ; la 60km - . Baze materiale pentru un transport fie el chiar si de zi cu zi sunt (sau poate chiar sa stau pe undeva la un internat , in gazda). Peste tot aud de la profesori , de la prieteni , numai matematica-informatica. De ce sa aleg acest profil? Ma tot gandesc , chiar daca pot in clasa a 9-a sa ma transfer la alt profil , la sfarsitul acestei clase , a 8-a , trebuie sa iau o decizie importanta. Am tot citit cateva ore despre fiecare profil in parte , despre avantaje , dezavantaje , se pare ca acest profil mi se potriveste. Momentan toate materiile mi se par importante. Invat la ce este nevoie. Media semestriala (I) mi-a iesit 10 , dar totusi la unele materii a fost cam tras de par. Matematica mi se pare cea mai importanta pentru mine , imi place sa o invat , si vad , chiar daca nu as mai pune nasul in caiet o luna , tot nu o uit , imi ramane in cap ca o functie vitala - . Fizica este destul de grea , asa mi se pare . Profesori tampiti care nu stiu cine , Doamne iarta-ma , a facut programa asta , dar in clasa a 6-a eu invatam teorema lui Pitagora , care parca se invata in a 7-a . Dar oricum , ceva care ne preda la matematica abia peste un semestru sau peste un an , profesorul de fizica deja ne invata - . Tragand de mine proful , am invatat fizica ; ma duc pe la concursuri , olimpiade judetene ... Romana este destul de grea. Trebuie sa gandesti prea mult , adica sa ai un fel de inspiratie tot timpul , si de aceea as evita un profil cu romana (dar totusi se pare ca mate-info are parca 2 ore de romana / saptamana). Limbile straine engleza , franceza (latina nu o mai pun ca profesoara de aici e chiar penala...Ea este de matematica , dar .... nu mai spun nimic - ). Sa revenim , engleza , franceza imi plac si astea , invat , momentan cea mai importanta parte este cea de gramatica. Conjugarea verbelor , scrierea corecta ( Ah , firar internetul asta , plin de engleza , numai de aici am invatat engleza) , incerc sa nu le las deoparte. Chimia este destul de lunga si plictisitoare ... la scoala mea nici macar nu putem experimenta ... sa vad si eu ceva mai interesant - . Biologia , of , nu inteleg de ce s-a mai bagat intr-a 8-a , o ora pe saptamana in care mai mult ne plictisim , discutam . Cea de clasa a 7-a a fost de zeci de ori mai grea.
Cred ca am scris destul de mult ; vreau sa va dati si voi cu parerea , sa-mi spuneti , voua cum vi s-a parut acest profil mate-info? Poate ca nu am mai notat celelalte materii , nesemnificative , dar ar mai fi una , istoria , care imi place destul de mult , imi place sa stiu cum a fost inainte , si trecutul in general. Am auzit ceva de informatica la acest profil , intensiv informatica , si la unele studii de pe internet , cum ca specialistii IT sunt destul de bine platiti de la varste destul de mici , cum termina liceul , facultatea . Habar n-am ce inseamna informatica ,adica fiind o materie care nu am avut-o niciodata , mi se pare ca tine de ce scriu eu acum , de cum se formeaza programele , site-urile astea web , etc.
Iar scriu mult , si nu stiu daca o sa cititi acest topic. Daca ati ajuns pana aici , va multumesc mult ca ati citit - .



Dum spiro, spero.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 11 Feb 2010
Posts: 20869, Topics: 690
Location: ~Romania

Reputation: 8983.8
Votes: 770

Post Posted: 17-01-2013, 18:17:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca ai media pe care o zici acolo clar

1. Colegiul National de Informatica Tudor Vianu
2. ICHB (Daca zici ca ai bani), asta e liceu din care iesi om mare daca chiar ai capul pe umeri, 60-70% din olimpici sunt aici, restu in CNITV.

Cam atat daca vrei sa faci informatica. Daca vrei sa faci matematica, mai poti alege Colegiul National Gheorghe Sincai, desi nu recomand. Du-te la 1 sau la 2.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Bboy

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-12-2017 18:09)
Joined: 12 Sep 2012
Posts: 292, Topics: 32
Location: Las Fierbinti

Reputation: 148.7
Votes: 7

     
Post Posted: 20-01-2013, 09:51:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca am apuc sa intru iar. Atat vroiam sa stiu , Tudor Vianu , acolo m-au indrumat multi. Mersi!


Dum spiro, spero.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Homework zone  


The time now is 28-04-2024, 14:49:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x