User
Pass
2FA

Am o problema:)

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message776
sonny_idle_ro

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-12-2016 02:02)

Votes: 6

Post Posted: 05-05-2012, 16:43:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua. Am si eu o problema cu referire la rezervarea numelui. Numele meu de joc este sOnNyY si il rezervat de f mult timp. intram pe server destul de des, in functie de locul ocupat... mai nou pe server un kick e echivalent cu un ban de cateva zeci de minute bune, dar in ultima perioada mai ocazional pentru ca mi-am rupt mana si din cauza unor probleme mecanice.... nu am mai intrat vreo cateva saptamaini. Pe parcursul timpului am reusit sa fac lvl 7 . problema principala este aceea ca eu acum in momentul de fata nu mai am nici lvl 7 si nici creditele.. creditele nu prea ma intereseaza... dar lvl meu da:)
acum daca se poate verifica o ultima logare a mea pe server.. si sa se verifice macar lvl meu as fi foarte recunoscator. repet creditele nu ma intereseaza.. doar lvl.. - acum nici nu stiu daca am facut bine ca am postat acest mesaj aici. in cazul in care am facut o greseala doresc sa fiu atentionat si daca se poate linkul unde pot posta o pierdere de lvl sau ceva asemanator. astept un raspuns si sper sa fie unul pozitiv.

daca sunt importante..
nick: sOnNyY
ip :95.76.188.33

Multumesc si o zi buna va doresc!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Piry

[il capo di tutti cap]

Status: Offline
(since 16-01-2014 11:49)

Votes: 27

Post Posted: 05-05-2012, 17:23:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poftim posteaza aici =>> http://forum.wow-freakz.com/Pierdere-lvl-si-credite-v.3-t141489.html sa nu dai "NEW TOPIC DAI =>> "POST REPLY" -

Intra Cine Vrea Iese Cine Poate

Zm.FrEaKz.Ro

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *salam*, 05 May 2012 15:25

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 04-08-2025, 05:19:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password