User
Pass
2FA

Anunt important !!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Am citit toata abureala de mai jos...
DA
100%
 100%  [ 8 ]
NU
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 8

Author Message935
Ze1ss

[Creep]

Status: Offline
(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 07-02-2012, 20:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cauza ca sunt admini din ce in ce mai noi... vreau ca toti cei prezenti si cei care vor urma sa semneze acest chestionar.

Sunt anumite reguli pe care toti trebuie cu orice pret sa le stim. Si vreau sa le mai cititi odata sub o alta forma.

1. Toleranta 0 codatilor ( ban/destroy)
2. Toleranta 0 injuraturilor de orice natura la adresa adminilor cat si la adresa jucatorilor (gag/ban/destroy)
3. Jocul este FREE. Singura regula impusa de admin este doar cea de "pe harta nu este voie" - si aici folosim in prima faza slap/slay daca jucatorul a urcat pe harta cu ajutorul parasutei sau a unui bug urmat de ban 120min apoi ban nelimitat.
4. O cearta intr-e admini de preferita se disputa pe amx_chat sau mess/sky/etc si NU pe say pentru a putea atrage atentia tuturor jucatorilor de fata.
5. Daca o regula este incalcata de catre un admin si tu in calitate de admin ai observat acest lucru de regula este bine sa anunti unul din owneri.
6. Toti suntem egali ! player vs player / admin vs player / admin vs admin - dar aici avem de repectat catu`si de putin gradul. Daca observi ca, adminul mai mare abuzeaza de gradul pe care il are si iti vorbeste de sus, poti face o reclamatie cu dovezile din consola.

Regulament Admini
Regulament Jucatori

AM SA MAI ADAUG PE VIITOR MULTE ALTELE CA TOTI SA AVEM UN JOC SI O DISPOZITIE CAT MAI CIVILIZATA, asa... cat pentru anul 2012 -

Daca este ceva ne-clar ... sau exista o mentiune pe care voi vreti ca eu sa o trec ... liberi scrieti un replay ... ATENTIE fara cearta de orice natura... +1 WARN !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Post Posted: 08-02-2012, 03:30:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt cateva chestii.....Nu vreau sa ma dau drept atotstiutor...dar uitati ceva care se bat cap in cap:

"8. Jocul este liber si dupa bunul plac al fiecaruia in limita bunului simt.
9. Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe server. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna functionare a serverului. " => REGULAMENTUL JUCATORILOR

intre ele si cu

"3. Jocul este FREE. Singura regula impusa de admin este doar cea de "pe harta nu este voie" - si aici folosim in prima faza slap/slay daca jucatorul a urcat pe harta cu ajutorul parasutei sau a unui bug urmat de ban 120min apoi ban nelimitat. "=> REGULAMENTUL ADMINILOR!!! (mesaj adresat si playerilor)

LIMITA BUNULUI SIMT!!!!La ea am apelat mereu,niciodata nu a fost intentia de a interzice ceva cuiva (vorbesc in numele tuturor)!!!Revizuieste putin regulamentul:DD!!!Scuze daca te v-a supara aceasta atentionare asupra micii greseli:)!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
X-M3N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-03-2012, 23:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare!Dragi admini,se pare ca multi dintre voi lipsesc de ceva vreme sau intra foarte rar pe server!In acest caz m-am gandit sa modific cate ceva si anume:

1. La sfarsitul fiecarei luni fiecare admin sa aiba in banlist cel putin 20 de demo-uri sau dovezi de neprezentare ss. (Downgrade/Remove)
2. Activitatea pe server (saptamanal) sa fie undeva in jurul a 5-6 ore (la sfarsitul lunii sa rezulte un total de 20-24 de ore). (Downgrade/Remove)
3. La 2 saptamani vom avea o conferinta a adminilor in care vom discuta orice subiect ce are legatura cu serverul,forumul sau cu legaturile dintre voi. (Disrespect)
4. As vrea sa va lasati nervii excesivi deoparte in momentul cand intrati pe server pentru a evita evenimente neplacute sau care pot dauna imaginii serverului,forumului sau a fiecarui admin. (Downgrade/Remove)

P.S.: Cei care au probleme va rog sa ma anuntati pe mine sau pe colegul meu Average pentru a fi la curent cu faptul ca o sa va scada activitatea sau vreti sa va retrageti din staff.

0 0

Back to top
CuarTz

[Mentally Stable]

(since 05-07-2012 22:38)

Votes: 11

Post Posted: 04-03-2012, 23:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xmen... o sa ramaneti 4 admini pe sv...
mai avem si noi treburile noastre si nici tot timpul liber nu putem sal petrecem pe sv

0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-03-2012, 23:58:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am specificat ca daca aveti treburi este foarte in regula,imi spuneti inainte sau dupa ce reveniti si e ok:P! Stai linistit,remove se v-a da numai la cazuri exagerate,in cel mai rau caz se v-a da downgrade pana cand respectivul revine!

0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-03-2012, 21:50:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare! Dragi admin,prieteni si chiar dusmani (sa va includ pe toti) va anunt cu regret (cel putin eu) ca 3 dintre colegii nostri din staf au renuntat de tot la respawn2.freakz.ro si anume: CrZ,PropheT si Alehandro iar singurii responsabili am ramas eu (X-M3N) impreuna cu Average! O sa revenim cu mai multe detalii si eventuale modificari pe parcursin fucntie de voi! Cine nu vrea sa ne ramana alaturi este liber sa se retraga dar pe aceasta cale in rog sa faca si o cerere de retragere la sectiunea Cereri Admin! Multumesc!

0 0

Back to top
burly2

[Mentally Stable]

(since 03-12-2012 09:20)

Votes: 3

Post Posted: 12-03-2012, 23:27:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca tot am ramas doar noi adul pe cr1st1 inapoi -

Respecta si vei fi respectat!
0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-03-2012, 23:40:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cr1s5t1 si-a reprimit accesul de mult:D!

0 0

Back to top
burly2

[Mentally Stable]

(since 03-12-2012 09:20)

Votes: 3

Post Posted: 12-03-2012, 23:44:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

x-ule si daca intro luna nu mai intra codati ce facem da sv faliment - - -

Respecta si vei fi respectat!
0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-03-2012, 23:47:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ne bucuram ca putem juca linistiti!-

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-08-2025, 01:01:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password