User
Pass
2FA

Aplicatie pentru recrutare

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message463
dbla

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-02-2015 11:49)

Votes: 2

Post Posted: 23-02-2014, 23:18:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Cristi
2.18 ani
3.Buftea
4.Dupa ora 17-18 pot sta cat e nevoie
5.Main spec :feral dps/offspec:feral pvp.Este singurul caracter.
6.http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Utak
7.Am o problema cu paintul,nu imi merge,nu stiu ce are
8.Am ales sa joc feral deoarece este specul meu cel mai jucat de la inceput decand joc feral de pe WOTLK,din punctul meu de vedere este mai bun decat specul balance dps,sa joc resto nu ma atrage deoarece este plictisitor ca si healer si in primul rand am mai multa experienta pe feral decat pe celelalte specuri.
9.Feralul te solicita mai mult mintal decat balanceul(plus ca pe freakz este nerfuit balance),nu are o rotaite anume ci prioritate la abilitati,gearul conteaza mult deoarece bonusul de 2 piese este urmatorul:cand targetul mai are 60% HP sau mai putin la fiecare ferocius bite dat iti va resta durata ripului pe target.
10.Joc wow de pe WOTLK de pe primu server Frostmourne,obisnuiam de atunci sa fac pve(FoS,PoS,ICC,TOC etc).Am decis sa fac aplicatie acestei guilde deoarece este una foarte buna,nu neaparat ca are playeri cu gear foarte bun ci pentru ca este una care se bazeaza pe activitate,respect,efort.
11.Drunken Badgers,The Forgotten Heroes,Rage Quit,Backpedall To The Top,The Council of Elders.
12.Procesor:i5 quad 3.1 mhz,4gb ram,160gb hdd 7200 rpm.
13.Cred ca este guilda in care m-as simti cel mai bine(cu aceste cerinte nu cred ca sunt playeri ce sufera,ce injura etc...) si in primul rand este cea mai renumita pe freakz.
14.Elev clasa a XII-a,timpul liber mi-l petrec la calculator,hobby-ul meu este dresajul canin bazat pe agresivitate umana nu canina.
15.Consider important limbajul membrilor guildei(exceptie atunci cand se glumeste,daca se glumeste.eu sunt unul ce tin la gluma)
16.Am o problema cu paintul.Am dat 30958 la 3m.Acum nu stiu daca ma crezi sau nu.Pot da si de fata cu tine. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mnr2311

[ISANE-MAN]

Status: Offline
(since 22-12-2016 17:18)

Votes: 49

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-02-2014, 11:53:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alo nenea nu ai vazut ca ai ''SECTIUNE UNDE SCRIE RECRUTARI?'' DE AI FACUT POSTUL AICI At Wits' End

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 23:42:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x