User
Pass
2FA

Apocalipsa
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3422
<rKo> | West

[Creep]

Status: Offline
(since 09-11-2017 10:25)

Votes: 16

Post Posted: 06-01-2013, 16:26:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LA MULTI ANI 2013!
LA MULTI ANI RKO!
Azi, serverul a implinit 4 ani!

Sfarsitul de an 2012 a fost unul greu pentru serverul rKo .. pierzand multi jucatori din cauza mutarii hostului dar si din cauza abuzurilor facute de numerosi admini. Am hotarat sa revenim in forta in anul ce abia a inceput, sa reusim sa indreptam situatia serverului.. sa il repopulam.. sa dispara tensiunea de pe server.. sa nu mai existe CONFLICTE INTRE ADMINI ( in caz de apar informatii clare ca au existat pe server schimb de replici mai dure intre admini si acestea nu s-au facut pe amx_chat.. respectivii vor avea downgrade INDIFERENT de nume/grad ). Deja am luat unele masuri stergand adminii inactivi, scazand gradul celor ce nu si-au facut datoria sau au avut reclamatii FONDATE. Impreuna cu stuff`ull de oWNeri + Co-oWNeri dar in special cu ajutorul tuturor adminilor de pe acest server.. o sa incepem o munca usoara dar importanta.. sa incercam sa ne respectam playerii in limita bunului simt.. sa nu mai dam slay doar pentru ca am alergat sa iau bomba si nu am avut timp.. pentru asa ceva dai slay daca nu incearca sa faca.. intentia conteaza.
Update lista admini

Incetati cu frustrarile, incetati cu suferintele, incetati cu bataia de joc doar pt ca cel pe care folosim comanda este doar un player si "nu are ce sa-mi faca" .. ganditi-va ca toti suntem oameni/copii si toti vrem sa ne jucam .. sa ne distram.. nu sa stam stresati pe sv.. pune-te in locul celui ce-ti da flash.. ca poate in gandul lui spune.. "scuze.. m-am impiedicat cu mana de paharul de pe birou si am aruncat gresit flashul" .. si mie mi s-a intamplat de N ori sa imi scape flashul aiurea.. sa ma injjure altii. .dar chiar si asa..ca oWNer.. am trecut cu vedere.. nu l-am sanctionat ca ma injura. .ca a fost greseala mea.. dar si eu ca ADMIN .. trebuie sa inteleg ca sunt unii la inceput care chiar nu au habar sa arunce flashul.. dar daca noi ii sanctionam si nu ii explicam frumos bai nu e bine asa. .vezi si tu sa nu fie unul de-al tau in fata ca il orbesti.. NU O SA INTELEAGA.. nu o sa invete ce-i corect... cand o sa fie admin.. o sa faca la fel ca tine.. pentru ca zice.. stai domne ca daca arunci flashu colegului.. ii dam slay.. WROOOOOONNG !!! Sper sa intelegeti ceva din ce am scris aici.. sau veniti pe 19.01.2013 la reuniunea rKo si stam de vorba acolo.. o sa intelegeti mai multe fata in fata.. si o sa intelegeti felul cum va explic faptul ca este mai bine asa.. decat sa fim renegati de fiecare player nou care intra.. incearca sa se acomodeze.. si apare cate unul care ii da slay ca a aruncat gresit flashul.. sau ca a zis ceva putin iesit din comun si a luat ban.. si inca ceva.. CA ADMIN .. NU MAI INJURA PE PUBLIC .. pentru ca un player daca vede un admin ca injura.. p-orma are scuza sa poata vorbi si el urat pe server.. asa ca.. INJURATI DE TOTI MORTII PE CHAT.. dar pastrati decenta in public .. ca sa putem sa le atragem atentia celor ce vb urat.. sa puteam sa folosim llama/gag CORECT .. fara sa spuna altii CA ABUZAM pt ca lui X nu i-ai dat.. lu Y nici atat.. capisci ? Asta nu pt mine.. pt toata lumea.. in special pt fete.. pt ca nu toata lumea se simte comod cand vede ca-si baga si scoate cate vreunul pe acolo.

Schimbarea hartii se va face in ultimele 5 minute, dar obligatoriu la sfarsitul rundei. Votul hartilor sa se dea intre 10-5 minute, sa nu se mai ajunga la autovot. Nu le stricati fazele de joc unora schimband aiurea harta. Mare grija cu abuzurile...orice abuz indiferent ca e slap, slay, kick, rocket, etc, va fi sanctionat! Ne rezervam dreptul de a da downgrade sau remove fara acele warn-uri pe forum de care nu prea va mai pasa. Vom fi mai atenti si mai drastici pana incepem iar sa respectam jucatorii acestui server, chiar si adminii, pana cand vom reusi sa repopulam serverul.

2 luni incepand de acum nu se mai fac upgrade-uri, nu se mai fac cereri admin, doar slot. La sfarsitul acestor 2 luni primii 3 din top care au jucat corect si nu facand fraguri noaptea cu jucatori AFK vor primi ceva din partea ownerilor (ce anume? surpriza!).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gycutza

[Mentally Stable]

(since 02-12-2013 08:13)

Votes: 4

Post Posted: 06-01-2013, 17:53:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ehe imbatraniti ^^ La Multi Ani!!! rko!!!
vad ca nu e doar informativ topicu`... sper sa se aplice ce ai, aveti in plan si totusi de redirecte... nimic inca? -

don`t give up... never!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
M!h4!*

[Mentally Stable]

(since 30-05-2014 20:18)

Votes: 5

Post Posted: 06-01-2013, 20:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ohoo..bun bun - La Multi Ani RKO!!!! si multi inainte -

Bine ati venit cu ganduri bune in 2013 owner-ilor...si speram (noi adminii) sa reusim sa va ajutam cu cat putem pt realizarea celor ce aveti de gand sa faceti pt repopularea acestui server -

FORTZA RKOOO!!!!

"Death is certain, life is not..." -
#~~~> Here is Joker!!! <~~~#
0 0

Back to top
salam71

[co-owner Rko ]

(since 28-02-2023 17:56)

Post Posted: 06-01-2013, 20:49:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moammaaa dintamai pomelnicu! am adormit unde scria LA MULTI ANI RKO -)!

LMA BA!Sa existam si peste 69 de ani... -

0 0

Back to top
h1n1

[MEGA GRIPA]

(since 28-03-2014 18:07)

Post Posted: 06-01-2013, 21:00:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererile facute pana la acest topic sunt valide, alte inafara de slot nu se accepta!!!
0 0

Back to top
SilverAngeL

[Mentally Stable]

(since 07-09-2014 14:38)

Post Posted: 06-01-2013, 22:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chestia cu facand fraguri noaptea nu mi'se pare corect SHIDOKA deja a facut asta !!! e imposibil sa ai in 2 ore 500 cu 80 death... sa fim realisti eu l'am mai vazut o data era cu acelasi IP pe ambele nume de cs nu mi'se pare corect ce face ... !!! SI DA MA OFTIC CA JOC PT TOP !! cum multi o facem pierdem ore pt asta el pierde 2 ore si era motu topului .. loc 1 ..
0 0

Back to top
Somy

[Mentally Stable]

(since 03-09-2013 13:13)

Votes: 7

Post Posted: 07-01-2013, 09:40:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand LA MULTI ANI RKO ! ! ! . West nici ca se putea sa zici mai bine de atat .

Off : Sika stiam ca esti fragar dar nici in halul asta - unde e distractia daca faci fraguri pe playeri afk ?....am mai intrat si eu noaptea si era cate unul afk dar m-am plictisit dupa 5-10 killuri dar 500 SurpriseSurpriseSurpriseSurprise-)

0 0

Back to top
1Ceci

[Mentally Stable]

(since 09-04-2014 10:04)

Post Posted: 07-01-2013, 10:39:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LA multi anii Rko!!! Nu sunt jucator de 4 ani pe acest server, dar in perioada petrecuta aici m-am simtit cu adevarat bine.
0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 07-01-2013, 10:50:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SilverAngeL wrote:
chestia cu facand fraguri noaptea nu mi'se pare corect SHIDOKA deja a facut asta !!! e imposibil sa ai in 2 ore 500 cu 80 death... sa fim realisti eu l'am mai vazut o data era cu acelasi IP pe ambele nume de cs nu mi'se pare corect ce face ... !!! SI DA MA OFTIC CA JOC PT TOP !! cum multi o facem pierdem ore pt asta el pierde 2 ore si era motu topului .. loc 1 ..

Somy wrote:
In primul rand LA MULTI ANI RKO ! ! ! . West nici ca se putea sa zici mai bine de atat .

Off : Sika stiam ca esti fragar dar nici in halul asta - unde e distractia daca faci fraguri pe playeri afk ?....am mai intrat si eu noaptea si era cate unul afk dar m-am plictisit dupa 5-10 killuri dar 500 SurpriseSurpriseSurpriseSurprise-)

Da, greseala mea, eram plictisit si sincer sa fiu m'am mult am vrut sa fie ceva intre mine si swordy, dar nu ma asteptam sa decurga astfel, tin sa spun ca nici nu stiam de acest topic cand am facut fragurile. Nu doresc nici un premiu, iar daca se poate as dori sa fiu sters din top am sa caut comenzi ptr acest lucru. nu am intentionat sa supar pe nimeni.

0 0

Back to top
Somy

[Mentally Stable]

(since 03-09-2013 13:13)

Votes: 7

Post Posted: 07-01-2013, 10:57:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e nimeni suparat si nu necesita stergerea ta din top , West a spus ca vor fii 3 din top , nu a spus ca o sa fie locul 1 , 2 si 3 .. pot fii 15 , 11 si 5 - Eu unul nu joc pentru rank .

Bafta

0 0

Back to top
Mr*Postman

[Mentally Stable]

(since 27-11-2013 06:24)

Votes: 2

Post Posted: 07-01-2013, 12:55:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La Multi Ani Rko D
0 0

Back to top
-[Rq]-lufthansa

[Mentally Stable]

(since 04-11-2018 10:35)

Post Posted: 07-01-2013, 12:56:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la multi ani rko !! deacord cu west sa ne respectam intre noi sa fim raspunzatori cu playeri si sa acuzam cind avem o dovada clara sa aplicam regulamentu asa cum e el scris sa vedeti ca nu mai exista conflicte ,iar pentru cei incepatori recomand cititi odata regulamentu intrati pe youtube si ui utativa ce inseamna aim silent aim wall si alte coduri asa veti invata sa faceti diferenta intre codati ,am vazut ca exista admini cu grad mai mare si nu stiu sa faca diferenta intre ce am mentionat eu , le recomand sa se uite la tot felu de tutoriale (si pot sa faca diferenta... ) cu respect lufthansa - - -

0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 07-01-2013, 13:10:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te rog sa ma ierti lufthansa, imi pare rau ca am actionat cum am actionat si ca nu am "venit" la tine prima data sau ca nu am incercat macar sa vorbesc/discut cu tine despre asta, a fost o incercare patetica din partea mea, intentia mea nu a fost de a iti face rau in nici un fel anume, chiar am dorit sa tin demo-urile oarecum private, sincer imi pare rau pentru felul cum "te-am" tratat, tinand cont ca am avut nevoie de ajutorul tau nu cu mult timp in urma si mi'ai oferit ajutorul. imi pare rau sper sa poti sa ma ierti ptr "gestul pueril" din partea mea.
0 0

Back to top
MrWeed
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2014 13:14)

Votes: 3

Post Posted: 07-01-2013, 14:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La multi ani RKO west nu ai obosit cat ai scris akolo ca eu am obosit numa citind - orikum anul asta va fi un an super zik eu si faza cu 3 din top cred ca toti suntem curiosi care este SURPRIZA - BFT allz si an nou FERICIT -
0 0

Back to top
royaltech

[rKo admin]

(since 15-12-2014 19:44)

Votes: 14

Post Posted: 07-01-2013, 15:17:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La Multi Ani rKo !!

Din toti 3 ani de cand sunt pe rko, mi se pare ca perioada asta e cea mai dificila din punct de vedere de "popularitatea serverului" si relatia intre admini.

Problema principala dupa parerea mea din cea ce am vzt pe sv si in parte ce a zis si west aici in topic este ca multi admini nu cunosc/resptecta regurile si in consecinta si jucatori incept sa vorbeasca ca ei.
Eu de multe ori pe sv i-am zis la care am vzt ca vb pe say aiurea sa vorbeasca pe chat dar fiind un simplu admin nu ma ia nimeni in "serios". Deci lucrul cel mai bun ar fi ca owneri, co-owneri sa sanctioneze imediat in asa fel ca sa se inteleaga ca nu e bine ce a facut si foloseste si ca exemplu pt restul adminilor.
Problema e ca daca admini vad ca owneri sunt online se "abtin", deci propun sa mai jucati (owneri) cu alt nick si sa vedeti comportamentul fiecaruia. Treaba asta poate o faceti deja dar eu nu am de unde sa stiu deci o "propun".

Pentru re-popularea sv-ului ar trebuie "reactivate" redirectele si tinute cu regularitate, deci controlate orele pe saptamana. Cine nu tine down (..masurile pt cn nu tine le decideti voi..).

Am o intrebare. Intreb aici ca sa fie clar pt toata lumea:
Daca este o harta mare (gen de_westwood, rarea, etc..), dar ies playeri (punem 5 vs 5 sau si mai putini) si mai este pana la timeleft 10-5 min, putem schimba harta sau trebuie sa jucam 5 vs 5 pana la 5 min?
Ms

Sper sa fie de folos cea ce am scris.

Yawn

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 01-03-2025, 21:53:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password