Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Argumente pentru vot (exemple)
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Competitions
Author
scipioaa
[Wicked Sick]
Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
,
Topics: 1804
Votes
: 601
Posted: 09-03-2017, 23:13:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
kolick wrote:
v1: render integrat foarte bine, alcatuire buna a sign-ului. Nu-mi place borderul,renunta la overlay pune-l direct negru. Text-ul strica cam tot, arata mai bine fara el. Soft brushurile alea mergeau mai bine pe color dodge si opacity foarte mic. Mi-ar fi placut dimensiuni mai mari,pentru detalii mai bune. GJ
--
v2: nu am nimic cu tine,nu vreau sa te descurajez sau wtv. intradevar arata bine pop-out-ul, dar din punctul meu de vedere nu se poate numi Signature deoarece nu contine absolut nimic din ce se alcatuieste un Signature: focal,depth,light,coloring,flow bla bla.
Focal nu ai,atentia mea este imprastiata peste tot.
Depth nu ai.
Light nu ai, sursa de lumina nu exista, partea stanga deschisa a renderului de un ar fi trebuit sa vina sursa de lumina nema,sunt nori negrii acolo.
Coloring partz.
Flow iar partz, in stanga e un vartej in dreapta o aripa , renderu da in jos...nu are nicio directie.
Am zis, ca outcome arata bine ca imagine pop-out,dar ca Signature nu are nicio legatura.
--
v3: Cea mai bine lucrata semnatura. Desi se putea si mai bine..
Flow-ul este clar, sursa de lumina este foarte buna desi putin cam puternica,culorile se potrivesc,marimea imi place, depth destul de ok..evidentiaza destul de bine focalul semnaturii, bravo. GJ
--
v4: Recunosc stilul,stiu al cui este, imi place,o sa punctez doar ce mi se pare mie gresit sau ce trebuie sa imbunatatesti pe viitor. Incearca sa accentuezi mai mult depth-ul,iar render-ul sa fie putin mai curat. Aici fata la render a stat prea mult la solar, trebuia sa fie mai deschisa la culoare nu in halu asta -. In rest, flow bun,coloring perfect,sursa de lumina corecta,focalu unde trebuie. GJ
--
v5: Lucrarea in sine arata bine,dar e messy. Sunt niste chestii verzi pe render cap si sabie,care nu au ce cauta acolo. Text-ul incurca pe semnatura asta,ar fi aratat mai ok fara. Depth nu ai, flow ok, focal nu ai...per total e o lucrare ok. GJ
--
v6: O lucrare foarte buna. Daca ai fi aplicat contrastul corect si un depth pe lucrare, ai fi primit votul meu. Efecte frumoase, cam monocroma dar misto. Nu-mi place bucata aia galbena care intra in sabie,strica flow-ul semnaturii total. Sursa de lumina buna, focalul e clar pe render, flowul bun dar stricat de bucata aia galbena pusa in directia opusa, ar fi mers pus si un text. Arata bine, GJ.
--
v7: Slabuta lucrarea, nu prea am ce sa comentez la un render aruncat peste un stock. Mai ai de invatat, exerseaza si o sa cresti mare.
2
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
B1 .
, 09 March 2017 21:13
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->