User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[ArtWork] ^insanity^

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations
Author Message3603
^insanity^

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-10-2017, 16:15:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun venit în portofoliul meu.
Vã voi prezenta câteva creaþii ºi ce voi mai face pe parcurs.
Aºtept pãrerile ºi aprecierile voastre.

Rendere:

1 0

OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 19-10-2017, 18:16:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^insanity^ wrote:

Bine ai venit,asta arata foarte bine,CD4 alea de jos strica putin,dar e frumoasa.
La restu sunt doar CD4 puse si nu imi place cum da,nu ai facut un BG care sa dea bine la ochi,oricum felicitari si spor la munca si succes in continuare.
0 0

^insanity^

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-10-2017, 18:30:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am fãcut BG din C4D-uri ºi la avatar ºi la semnãturã.
Le-am fãcut cumva pe placul meu.
Apreciez pãrerea ta, o sã þin cont.

Semnãturã verticalã tot pe render:

0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 21-10-2017, 13:46:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incearca sa postezi imaginile in interiorul tagului
Code:
[img] img url here [/img]

N-o sa stea nimeni sa dea click pe fiecare link dupa ce vede ca sunt doar variatii de culori. Iti faci singur content-ul greu accesibil. De asemenea chiar nu este necesar sa expui variante in portofoliu. Alege-o DOAR pe cea mai buna.

0 0

OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 22-10-2017, 06:36:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akazuk wrote:
Incearca sa postezi imaginile in interiorul tagului
Code:
[img] img url here [/img]

N-o sa stea nimeni sa dea click pe fiecare link dupa ce vede ca sunt doar variatii de culori. Iti faci singur content-ul greu accesibil. De asemenea chiar nu este necesar sa expui variante in portofoliu. Alege-o DOAR pe cea mai buna.

Dai multi quote si o sa le vezi cu taguri.
Momentan are prea putine posturi,de aceea apare asa,e o metoda implementata pentru cei care faceau reclama(cred).
1 0

^insanity^

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-10-2017, 07:50:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceva mai simplu, tot pe render:

1 0

+++>//(Am0rt!zo0r)//&a

[HeadShot*]

Post Posted: 12-11-2017, 09:46:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="^insanity^"][center]Ceva mai simplu, tot pe render:

Asta e faina, varianta in Alb-Negru nu prea se potriveste.
0 0

^insanity^

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-11-2017, 22:28:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Spartans.

[<®>]

Post Posted: 03-01-2018, 14:04:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos text.
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sorinsorin57, 09 July 2018 10:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations  

The time now is 28-04-2025, 00:21:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password