User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[Artwork] Akazuk
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations
Author Message47863
Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 07-02-2013, 04:06:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Portofoliul este pus la dispoziþie sub Licenþa Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internațional Creative Commons.

Time Lapse of illustrations:
https://youtube.com/watch?v=6rDqQCRgtiQ:

https://youtube.com/watch?v=RdLKuVG1poE:

https://youtube.com/watch?v=v9TTmssxPY0:

T-Shirt Design:

Illustrations:

Postere:

Desene: ( scuzați ”mega-calitatea” dar sunt poze fãcute cu webcamul )
Menționez cã desenele sunt fãcute în pix negru. -

Signatures:

0 0

AlX1321

[Creep]

Post Posted: 07-02-2013, 08:32:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumoase posterele cel mai mult imi place cel cu winter party,in legatura cu desenele de mana ai talent nu multi reusesc sa deseneze asa frumos,bafta in continuare.
0 0

alinblb

[1337]

Post Posted: 07-02-2013, 13:45:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumoase, mai putin unele pe care le-ai desenat, in rest.. bravo, tine-o tot asa !
0 0

Pfear

[Pur sânge]

Post Posted: 07-02-2013, 20:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Habar n-aveam cã ești așa bun.
0 0

Kubi
[Banned user]

Banned
Post Posted: 07-02-2013, 23:51:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar desene cu creionu imi plac restu.. deloc
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 08-02-2013, 06:51:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pfear wrote:
Habar n-aveam cã ești așa bun.

0 0

askabanus

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-02-2013, 02:59:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu pot sa ma pronunt la postere avand in vedere ca nu stiu cu ce se mananca PS dar in scimb desenele , hmm , singuru lucru pe care pot sa ti-l spun e ca ai nevoie de o mana umpic mai sigura atunci cand lucrezi in pix , penel , carioca, etc , etc si alte mazgalitoare cu caracter permanent , lucreaza la treaba asta...as mai putea sa zic ca nu esti 100% in caracter dar asta vine cu timpu si multa munca...good job si keep up.... -
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 09-02-2013, 04:07:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

askabanus wrote:
Nu pot sa ma pronunt la postere avand in vedere ca nu stiu cu ce se mananca PS dar in scimb desenele , hmm , singuru lucru pe care pot sa ti-l spun e ca ai nevoie de o mana umpic mai sigura atunci cand lucrezi in pix , penel , carioca, etc , etc si alte mazgalitoare cu caracter permanent , lucreaza la treaba asta...as mai putea sa zic ca nu esti 100% in caracter dar asta vine cu timpu si multa munca...good job si keep up.... -

Greșești aici ... pixul înseamnã siguranțã, prin simplul fapt cã nu poți șterge ceea ce faci, și în cazul în care greșești trebuie sã repari ceea ce ai fãcut, motiv pentru care am ales pixul și nu creionul și guma -.

p.s. am și desene în creion/cãrbune, dacã stai sã cauți ... o sã observi diferența
0 0

askabanus

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-02-2013, 05:03:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vorbim amun2 dar ne intelegem diferit...ai spus acelas lucru pe care l-am spus si eu, ca pt a desena cu pixu iti trebuie mana sigura , mana pe care tu nu o ai si ti-am recomandat exercitiu -
0 0

fcbrasov

[Dl GoE]

Post Posted: 16-02-2013, 15:19:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unde e Dragonu Ak 47:))? Foarte misto!!!
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 14-03-2013, 01:05:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am zis sã mai fac și eu un sig:

0 0

CbR*
[Banned user]

Banned
Post Posted: 14-03-2013, 07:06:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bestiale, mai ales ''portretele''. N-ai participat la concursul lui Chimie, pentru modelele de tricou ? -
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 14-03-2013, 15:27:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CbR* wrote:
Bestiale, mai ales ''portretele''. N-ai participat la concursul lui Chimie, pentru modelele de tricou ? -

Nu numai cã nu am participat, dar nici mãcar nu am știut de existența unui astfel de concurs. -
0 0

*BuZz

[Account disabled]

Post Posted: 14-03-2013, 16:33:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar foarte frumoase cele in creion.
0 0

CbR*
[Banned user]

Banned
Post Posted: 14-03-2013, 21:09:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akazuk wrote:
CbR* wrote:

Nu numai cã nu am participat, dar nici mãcar nu am știut de existența unui astfel de concurs. -

Pai foarte rau ai facut, aveai sanse uriase sa castigi. Pentru ca la inceput a zis ca alege doar un model, dar la sfarsit a ales 3-4 modele. Chiar aveai sanse mari! Cum am zis, superbe, continua! -
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 14-03-2013, 23:19:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*BuZz wrote:
Chiar foarte frumoase cele in creion.

pix*
0 0

RTX
[Banned user]

[Account disabled]
Banned
Post Posted: 26-03-2013, 19:58:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akazuk unde ai gasit poza asta,ma intereseaza fata inspecial???
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 28-03-2013, 12:28:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RTX wrote:
Akazuk unde ai gasit poza asta,ma intereseaza fata inspecial???

http://1.bp.blogspot.com/-PEJuWY6I9mw/TwHxgw5zBdI/AAAAAAAADu8/svNEAs2lcm0/s1600/DJ+Girl.jpg
0 0

RTX
[Banned user]

[Account disabled]
Banned
Post Posted: 28-03-2013, 19:28:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc!
0 0

heav3n

[Rockeru' Manelist]

Post Posted: 21-05-2013, 13:32:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frumoase lucrari,mai ales alea facute in pix negru,ai studii in domeniu sau un hobby
0 0

JeLLaL

[Never give up!]

Post Posted: 21-05-2013, 13:39:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

foarte frumos facute cele din pix.
bune si posterele, brava :-bd.
0 0

Happy =]]

[I'm in your mind !]

Post Posted: 21-05-2013, 18:25:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumoase, si posterele si desenele in pix, la "Bitza" eu zic ca ti-a iesit perfect.
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 28-05-2013, 11:30:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Desen fãcut cu un prieten in decursul a câteva ore pe o geacã de piele întoarsã.
P.S. Nu este varianta finalã.
0 0

JustLuciX

[Creep]

Post Posted: 01-06-2013, 10:57:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WOOOOOOW:X Awesome Hollow Ichigo,totusi cred ca rosul ala ar fi putut fi putin mai inchis
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 28-07-2014, 19:25:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A trecut ceva timp de când nu am mai postat așa cã ... here I go:

0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 30-07-2014, 22:40:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se încumetã nimeni sã lase o vorbã ?
0 0

kreyzeFX

[Betrayer of Humanity]

Post Posted: 30-07-2014, 23:36:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

posterele sunt foarte reusite, imi place stilul acesta grunge-underground, dupa parerea mea sunt foarte placute ochiului. Logo-ul deasemenea arata foarte frumos, simplu si reusit.
Cat despre semnaturi:
1. cea cu caracterul din dota daca nu ma insel, nu prea inteleg background-ul. in partea dreapta vad un fel de brush sau smudge verde-gri cu pete de rosu iar in partea stanga o textura galben ruginiu cu o dunga rosie. nu sunt impotriva background-urilor abstracte sau pur si simplu background textura dar nu arata bine deoarece nu are legatura cu personajul care pur si simplu sta peste(sau pe) acele texturi. lumina inteleg de unde vine dar pare falsa deoarece este indeajus de puternica incat sa lumineze asa tare fatra personajului dar restul nu, la fel si bg-ul din partea dreapta, este mult prea luminat si nu poti sa faci diferenta daca este pe post de zid sau pe post de ground(pamant adica).

2. semnatura a doua cu anime are o compozitie frumusica, background-ul cat de cat arata mai k dar nu intelege perspectiva. dunga aceea verde este sursa de lumina? deoarece vad multa lumina pe c4d-urile din partea dreapta, care se presupun ca ar fi in fata focalului dupa cum se vede si totodata personajul este luminat pe piept si pe fata dar cu acea dunga(ca sursa de lumina) nu prea are cum sa ajung lumina. textul este frumusel dar cred ca umpic de tot mai mic si pus layer-ul sub cel cu adjustements (in caz ca nu e) s-ar vedea mai bine deoarece are un contrast mult prea mare fata de restul lucrarii.
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 24-08-2014, 19:12:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Mitrut

[Jack's]

Post Posted: 24-08-2014, 20:46:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cover-ul pentru fb mi se pare prea simplu.. iar la semnaturi, sunt bine gandite, lucrate frumos, dar textul strica pe majoritatea dintre ele.
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 25-08-2014, 08:25:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La cover chiar n-am vrut sã fac mare lucru pentru cã mi s-a pãrut foarte bunã și imaginea inițialã. Mi-a pãrut rãu sã o prelucrez -
0 0

kreyzeFX

[Betrayer of Humanity]

Post Posted: 25-08-2014, 10:02:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sig1: imi place ideea dar lumina nu este lucrata mai deloc, dupa cum se bede ar fi trebuit si o sursa de lumina care sa vina de jos. Ai putea incerca sa intuneci restul lucrarii inafara de partea de jos; si poate ar fi trebuit o culoare mai inchisa in partea dreapta, rosul acela cam strica.
Sig2: ideea e foarte frumoasa si ti-a iesit foarte bine totul, singurul lucru care strica este textul, incearca sa nu mai faci chenaruri si sa folosesti niste font-uri mai potrivite cu tema
Sig3: nu prea am ce sa zic, ti-a iesit foarte bine tot
Sig4: am inteles conceptul dar renderul parca nu are textura potrivita pentru lucrarea asta, sau poate am impresia asta din cauza lumimii de pe render
Sig5: destul de interesanta ideea dar borderul e cam urat; este putin cam prea sharpen capul fata de restul corpului, ai putea blura putin sau ai putea blura mai putinnrestul corpului.
Sig6: frumos, over topazul arata foarte bine
Sig7: este frumusica dar iti trb sursa de lumina pt fata fetei, in rest nu prea ar fi ceva gresit, poate ar fi trebuit mentinut un flow cu ajutorul c4d-ului din dreapta
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 25-08-2014, 10:53:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kreyzeFX wrote:
Sig1: imi place ideea dar lumina nu este lucrata mai deloc, dupa cum se bede ar fi trebuit si o sursa de lumina care sa vina de jos. Ai putea incerca sa intuneci restul lucrarii inafara de partea de jos; si poate ar fi trebuit o culoare mai inchisa in partea dreapta, rosul acela cam strica.
Sig2: ideea e foarte frumoasa si ti-a iesit foarte bine totul, singurul lucru care strica este textul, incearca sa nu mai faci chenaruri si sa folosesti niste font-uri mai potrivite cu tema
Sig3: nu prea am ce sa zic, ti-a iesit foarte bine tot
Sig4: am inteles conceptul dar renderul parca nu are textura potrivita pentru lucrarea asta, sau poate am impresia asta din cauza lumimii de pe render
Sig5: destul de interesanta ideea dar borderul e cam urat; este putin cam prea sharpen capul fata de restul corpului, ai putea blura putin sau ai putea blura mai putinnrestul corpului.
Sig6: frumos, over topazul arata foarte bine
Sig7: este frumusica dar iti trb sursa de lumina pt fata fetei, in rest nu prea ar fi ceva gresit, poate ar fi trebuit mentinut un flow cu ajutorul c4d-ului din dreapta

la sig1 - dacã lumina venea de jos nu se mai vedea umbra de la șapcã pe fața tipului

trebuie sã recunosc cã nu-mi prea ies textele - de obicei nu pun text, deci na...

Mulțumesc mult pentru pãreri -
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 07-09-2014, 15:20:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru un cover band numit "Fãrã Filtru" :
0 0

JeLLaL

[Never give up!]

Post Posted: 07-09-2014, 17:05:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti tare -

dar la bg si umbra mai puteai lucra putin Thinking
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 07-09-2014, 18:10:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JeLLaL wrote:
esti tare -

dar la bg si umbra mai puteai lucra putin Thinking

Și mie mi se pare cam aiurea - probabil o voi face un gardient ceva
0 0

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 29-04-2025, 06:35:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password