User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[Artwork] Akazuk
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations
Author Message47852
Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 18-12-2014, 00:37:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cr3aTiv3 Daspy wrote:
cam ce sa criticam, stim de mult ca esti foarte bun in domeniul "postere" neai aratat ca ai stilul tau personal, si la avatare/semnaturi, sti de toate, munca ta merita apreciata , eu astept sa vad cu ce idei de semnaturi mai vi..

Tot postez de ceva timp și nu zice nimeni nimic -, nu numai la postere
0 0

Cr3aTiv3 Daspy

[Si ingerii au demoni]

Post Posted: 18-12-2014, 06:53:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sti cum e vorba aia " ajutama ca te ajut si eu" ceva de genu e si cu creatiile, daca tu nu postez nici ei nu posteaza, cam asa am vazut ca se face:))
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 17-03-2015, 02:13:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Având în vedere cã n-am mai activat ceva timp, m-am gândit sã vã arãt ce am mai fãcut -

0 0

Cr3aTiv3 Daspy

[Si ingerii au demoni]

Post Posted: 17-03-2015, 12:57:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arata bine toate, si dupa cum te stiu, sunt facute de la 0 corect? sper sa iti reiei activitatea pe sectiune, ne e dor de tine -
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 17-03-2015, 23:01:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cr3aTiv3 Daspy wrote:
Arata bine toate, si dupa cum te stiu, sunt facute de la 0 corect? sper sa iti reiei activitatea pe sectiune, ne e dor de tine -

Da, sunt fãcute de la 0. Mersi pentru pãrere. Sunt foarte ocupat în ultimul timp însã voi încerca sã mai postez din când în când. -
1 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 07-05-2015, 21:55:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Câteva ilustrații precum și oameni purtând tricouri cu modele fãcute de mine -
1 0

sorinsorin57

[I did not hit her !]

Post Posted: 07-05-2015, 22:04:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Superbe.
Sunt schitate apoi lucrate in vector sau ai lucrat direct pe schita?
Sau sunt facute direct ca vector in Illustrator? (cea cu piratul si cea cu craniul par a fii lucrate in Illustrator)
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 07-05-2015, 22:08:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sorinsorin57 wrote:
Superbe.
Sunt schitate apoi lucrate in vector sau ai lucrat direct pe schita?
Sau sunt facute direct ca vector in Illustrator? (cea cu piratul si cea cu craniul par a fii lucrate in Illustrator)

Tehnica variaza mult. Cel cu piratul este lucrat in illustrator dupa care cateva edituri p-aici, p-acolo in photoshop.

Lucrez in ambele programe foarte mult, insa sunt cateva si facute doar in photoshop sau doar in illustrator -
Unele sunt trecute prin photshop, dupa illustrator, dupa photoshop iar, dupa illustrator s.a.m.d. -
0 0

PsychoLove

[Silence In The Snow]

Post Posted: 07-05-2015, 22:13:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte tare ceea ce faci!
Felicitãri pentru tot și mai așteptãm imagini! ^^
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 07-05-2015, 22:19:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PsychoLove wrote:
Foarte tare ceea ce faci!
Felicitãri pentru tot și mai așteptãm imagini! ^^

Mersi ! Voi mai posta din cand in cand cand voi avea mai multe, sau daca mai gasesc ceva prin HDD -
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 25-06-2015, 02:23:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pãi, mã plictiseam într-o noapte și ....

0 0

DaNuTzz/DaNuTzz

[Jb.Freakz.Ro|DaNuTzz]

Post Posted: 24-08-2015, 00:43:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fabuloase imaginile si cine e cel chelios - tu esti? Sunt foarte reusite imaginile
0 0

Nasicu
[Banned user]

Banned
Post Posted: 03-09-2015, 13:27:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hamm.. ai talent dar nu inteleg ce legatura au primele cu photoshopul :?
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 04-09-2015, 11:47:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaNuTzz/DaNuTzz wrote:
Fabuloase imaginile si cine e cel chelios - tu esti? Sunt foarte reusite imaginile

Da

Nasicu wrote:
hamm.. ai talent dar nu inteleg ce legatura au primele cu photoshopul :?

Care "primele" ? Nu înțeleg exact la ce te referi. Și dacã vreo lucrare de-a mea n-are treabã cu photoshopul ... well .. nici nu trebuie - pot sã postez orice creație graficã aici, indiferent de tehnica, tehnologie etc.

New ! Some quick sketches :p

0 0

sorinsorin57

[I did not hit her !]

Post Posted: 04-09-2015, 12:18:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nice.
Imi place mai ales cea cu "Crazy Lifestyle".
Ai tableta grafica sau le faci cu mouseul?(sau le scanezi)
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 04-09-2015, 12:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sorinsorin57 wrote:
Nice.
Imi place mai ales cea cu "Crazy Lifestyle".
Ai tableta grafica sau le faci cu mouseul?(sau le scanezi)

Tableta grafica -
La cea cu Crazy Lifestyle e facut outline-ul vector in illustrator ( cu mouseul ) dar dupa un sketch pe care l-am facut cu tablita, iar dupa am revenit in photoshop cu raster pt fill si restul
0 0

*PuMa*

[◣°BB° ◥]

Post Posted: 04-09-2015, 14:43:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lucrari foarte reusite Bravo.
0 0

L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

Post Posted: 10-09-2015, 20:12:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar ai talent. Incearca sa combini si niste personaje @gaming. Sau secvente din jocuri populare. Sunt curios sa vad ce iese.
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 25-09-2015, 02:02:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hey guys ! Am o mare rugãminte la voi ! Mi-a fost acceptat un design pe threadless.com și e supus voting-ului pe o perioadã de 10 zile. Aș aprecia foarte mult dacã m-ați putea vota. Dacã mã votați și-mi dați un pm cu "te-am votat + numele contului pe threadless" am sã vã dau +rep la finalul perioadei de voting în funcție de numãrul de votanți și cantitatea de reputație pe care o am. Promit sã nu rãmân cu rep -

Mulțumesc anticipat celor care mã voteazã !!! Rãmân veșnic îndatorat !

GO HERE N VOTE PLOX ! -
https://www.threadless.com/designs/storm-earth-and-fire-heed-my-call?utm_source=notification&&utm_medium=email&&utm_campaign=Design-Approved-Funding-Shared
0 0

[CSW] # HazZaRD

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-09-2015, 08:28:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Done, 5 puncte.
Felicitari pentru creatii sunt fabuloase
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 25-09-2015, 17:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[CSW] # HazZaRD wrote:
Done, 5 puncte.
Felicitari pentru creatii sunt fabuloase

da-mi pm cu contul tau de pe threadles

Hey guys ! Am o mare rugãminte la voi ! Mi-a fost acceptat un design pe threadless.com și e supus voting-ului pe o perioadã de 10 zile. Aș aprecia foarte mult dacã m-ați putea vota. Dacã mã votați și-mi dați un pm cu "te-am votat + numele contului pe threadless" am sã vã dau +rep la finalul perioadei de voting în funcție de numãrul de votanți și cantitatea de reputație pe care o am. Promit sã nu rãmân cu rep -

Mulțumesc anticipat celor care mã voteazã !!! Rãmân veșnic îndatorat !

GO HERE N VOTE PLOX ! -
https://www.threadless.com/designs/storm-earth-and-fire-heed-my-call?utm_source=notification&&utm_medium=email&&utm_campaign=Design-Approved-Funding-Shared
0 0

69WTF69
[Banned user]

Banned
Post Posted: 25-09-2015, 23:22:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hidden message

Staff message (PsychoBoT):

This message was hidden because the user was automatically banned due to excessive spam.

0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 17-02-2016, 07:27:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut un time lapse de la ultima mea creatie. Voi incerca sa uploadez cate ceva saptamanal - va invit sa dati subscribe la canalul meu si share daca va place !

https://youtube.com/watch?v=RdLKuVG1poE:

1 0

-RmC-

[Maniac]

Post Posted: 17-02-2016, 09:38:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos,foarte frumos,dar daca nu faceai speed sa inteleaga si oamenii cum faci ar fi mai oke
0 0

Cyad

[Nebun de alb]

Post Posted: 17-02-2016, 09:52:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari pentru creatia realizata, este pe lista mea de favorite. -

-RmC- wrote:
Frumos,foarte frumos,dar daca nu faceai speed sa inteleaga si oamenii cum faci ar fi mai oke

Este buna viteza de vizualizare, nu ai nevoie de timp mai lung de vizualizare, daca esti atent intelegi tot ce face el acolo.
0 0

God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

Post Posted: 17-02-2016, 16:02:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari pentru tot ce ai realizat ,ca sa faci ce ai facut tu de la zero e cam foarte greu iti trebuie ceva timp sa inveti Ps .
0 0

Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]

Post Posted: 17-02-2016, 19:40:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos,greu ce facusi,frumos -
0 0

JonSnow

[King in the North]

Post Posted: 17-02-2016, 21:59:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Impresionant ^^,o sa iti urmaresc lucrarile si pe youtube de acum,sper sa prind ceva...
0 0

GabrielDrunk

[classy]

Post Posted: 18-02-2016, 17:32:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am uitat și eu,foarte frumoase lucrãrile.Continuã tot așa! sã mai postezi pe aici.
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 18-02-2016, 23:52:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc pentru pareri, ma bucur ca v-a placut.
-RmC- wrote:

Videoclipul nu este un tutorial - mi-am propus sa fac si tutoriale, insa aici nu prea are rost sa explic ce fac... doar desenez -
0 0

M3xYyS

[Hunter]

Post Posted: 19-02-2016, 15:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitãri, chiar se vede cã ai muncit !
0 0

Akazuk

[rank][/rank]

Post Posted: 25-02-2016, 14:23:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Videoclip nou ! Nu uitati sa dati subscribe si thumbs-up daca va place !!!
https://youtube.com/watch?v=6rDqQCRgtiQ:

1 0

JonSnow

[King in the North]

Post Posted: 25-02-2016, 14:34:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos desenu' asta chiar mai frumos decat celalalt,bravo! xD
Mai astept video is fan. - ^^
1 0

Revolution #
[Banned user]

Banned
Post Posted: 06-03-2016, 08:37:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos man, is fanul tau -
0 0

p0pix^

[CALISTHENICS]

Post Posted: 17-03-2016, 15:47:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari, din cate vad chiar te descurci.
0 0

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 28-04-2025, 06:51:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password