User
Pass
2FA
 
 

Assassin's Creed

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message468
ShiftFTW

[Assasin]



Status: Offline
(since 11-02-2022 21:05)
Joined: 03 Jul 2012
Posts: 4002, Topics: 505
Location: Bucuresti

Reputation: 448.8
Votes: 205

 
Post Posted: 01-09-2017, 15:14:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gameplay : În timp ce seria este prezentatã prin protagonistul Desmond Miles, miezul jocurilor este dezvãluit în timp ce Desmond experimenteazã amintirile strãmoșilor sãi cu ajutorul unui dispozitiv avansat numit Animus. Acesta furnizeazã o interfațã diegeticã, arãtând viața, echipamentul, țelurile, și alte caracteristici ale strãmoșilor lui Desmond. Animusul se bazeazã pe controlul continuu al asasinului pentru a fi pãstratã sincronizarea dintre Desmond și amintirile strãmoșilor. Moartea sau executarea acțiunilor care sunt împotriva regulilor impuse de Asasini va cauza desincronizarea, forțându-l efectiv pe jucãtor sã reînceapã de la cel mai apropiat checkpoint. În plus, jucãtorul nu poate explora zone pe care asasinii nu le-au experimentat încã. Existã și anormalitãți în Animus, rãmase de la utilizatorii anteriori ai dispozitivului.

Jucând ca și Asasin, jocurile sunt prezentate din perspectiva third-person, într-o lume open world, ce se focuseazã pe stealth și parkour. Jocurile folosesc structura misiunilor pentru a duce mai departe povestea principalã, în general atribuind jucãtorului sarcina de a asasina un personaj istoric sau de a completa o misiune în secret. Alternativ, sunt disponibile și misiuni secundare, precum cartografierea orașelor cu ajutorul "leap of faith"-actului de credințã (sãritura dintr-un punct înalt într-o cãpițã de fân), colectarea de comori ascunse prin orașe, cãutarea de relicve printre ruine, formarea unei frãții a asasinilor pentru îndeplinirea altor sarcini, sau reconstruirea unui oraș prin achiziția sau îmbunãtãțirea magazinelor, și multe alte funcții. Uneori, jucãtorul îl controleazã direct pe Desmond, care, cu ajutorul Animusului, a dobândit tehnicile Asasinilor, precum și abilitatea lor geneticã denumitã Eagle Vision-Viziunea vulturului, care separã prietenii de dușmani și de ținte, prin iluminarea lor în culori diferite. Prin interfața Animusului, jucãtorul poate rejuca orice misiune deja terminatã; de exemplu, în Assassin's Creed: Brotherhood, jucãtorul poate obține sincronizare completã prin executarea misiunii într-o manierã specificã, de exemplu doar prin asasinarea țintei misiunii respective.

Jocul are la bazã conceptul de acțiuni "active" vs. "pasive", acțiunile "active", precum alergatul, cãțãratul pe clãrdiri sau sãritul de pe un acoperiș pe altul, având de cele mai multe ori efectul de a alerta gãrzile din apropiere. Când gãrzile devin alertate, jucãtorul trebuie ori sã se lupte cu ele, ori sã disparã din raza lor de acțiune și sã se ascundã într-o cãpițã de fân sau fântânã, pentru ca nivelul de alertã al gãrzilor sã se reducã. Sistemul de luptã permite un numãr de arme unice, armurã, și mișcãri, inclusiv folosirea unei lame ascunse în mâneca costumului de Asasin, care poate fi folositã și pentru asasinarea silențioasã a țintelor.

Cateva versiuni de joc pentru Assassin's Creed

Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Revelations
Assassin's Creed: Syndicate

Trailer Assassin's Creed 3:https://m.youtube.com/watch?v=-pUhraVG7Ow

Sursa



Dau reputatie

Free

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  


The time now is 28-03-2024, 11:37:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x