User
Pass
2FA
 
 

Asta ar fi mutarea vieþii! Transferul care i-ar salva cariera: Cristi Sãpunaru, propus la

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message796
Ryuk

[Cultul betivilor]



Status: Offline
(since 21-03-2021 09:45)
Joined: 18 Jul 2012
Posts: 5323, Topics: 185
Location: Independentei

Reputation: 146.3
Votes: 51

 
Post Posted: 18-07-2012, 21:21:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[img]http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7955/9887872/1/sapun.jpg?width=610[/img]

Inter negociazã intens cu Real Madrid plecarea lui Maicon sub comanda lui Mourinho, cel care a fãcut din brazilian unul dintre cei mai buni fundaºi dreapta din lume în urmã cu ceva ani. Spaniolii insistã cã mutarea este ca ºi perfectatã, dar italienii cer opt milioane de euro pentru eliberarea jucãtorului.

Replica Madridului i-a cam descurajat pe nerrazzuri, care s-au repliat rapid ºi gândesc o variantã de compromis. Maicon la Real, la schimb cu Nuri Sahin ºi o sumã de bani. Turcul, aflat în discuþii avansate cu cei de la Fenerbahce, nu este însã pe placul suporterilor, care nu uitã cã acesta a jucat foarte puþin în mandatul lui Mourinho.

Varianta bomba pentru români ar putea veni din Portugalia. Aflat în conflict deschis cu antrenorul Vitor Pereira, care l-a ºi anunþat cã nu intrã în calculele sale, Cristi Sãpunaru este propus de portughezi celor de la Inter.

Sãpunaru, cotat de cei de la transfermarkt.de la 4 milioane de euro, a mai fost în atenþia italienilor, dar a celor de la Lazio. Sãpunaru ar putea profita ºi de recomandarea lui Cristi Chivu, cu care a fost coleg la naþionalã.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 04-07-2024, 22:44:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x