User
Pass
2FA

Atentie !!!
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message18373
xD!.

[●●●]

Status: Offline
(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 18-03-2011, 11:17:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumita lui ion.mzk, noi (cei 4 owneri, doar noi) putem accesa "Consiliul Evolve"
Dupa cum am stabilit orice decizie de (ban permanent lu x/interzicerea pe srv lu y/acceptarea a cererilor slot/admin cat si a respingerea lor) o vom lua impreuna (toti cei 4 suntem obligati sa postam aici, ) deciziile pe care le vom lua.

aDwar3 - Casuta vocala

Last edited by xD!. on 18-03-2011, 16:59:51; edited 7 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 18-03-2011, 12:01:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Freakz it's evolving!
Freakz evolueaza!
Freakz evoluat!
Evolve to Freakz!
Evolueaza in Freakz!
Freakz Evolution!

6 variante pentru textele alea din amx. "Welcome to Evolve. Freakz it's Evolving!" - asta e un exemplu.

Veniti cu variante sau alegeti 1-2 din cele de mai sus. Tre sa avem un fel de zicala a serverului.

IMBALANCED
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xD!.

[●●●]

Post Posted: 18-03-2011, 12:09:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nujh care sa aleg din prima sau a 4 a. suna si bine.

1 din cele 2

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 18-03-2011, 15:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
Freakz it's evolving!
Freakz evolueaza!
Freakz evoluat!
Evolve to Freakz!
Evolueaza in Freakz!
Freakz Evolution!

6 variante pentru textele alea din amx. "Welcome to Evolve. Freakz it's Evolving!" - asta e un exemplu.

Veniti cu variante sau alegeti 1-2 din cele de mai sus. Tre sa avem un fel de zicala a serverului.

IMBALANCED
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 18-03-2011, 15:49:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evolve to Freakz!

Posturi unite automat, 18-03-2011, 15:49:40

deci deja mi te urci in cap mai akkan , termino odata q birocratiile tale oke?

iam zis destul de clar @ + id in consola nu pa
+ are forum , poate sa urce pozele aici , cu toate ca nu o va face , am stat pe el , avea wall la buton , la`m prins q faza , a iesit pa nu stau sa ma cert. dar termino odata.
+ nu te mai da atata in spectacol te rog eu . termino odata. chiar ai de gand sa o termini ? daca aveai cv nelamuriri , puteai sa o faci pe amx_chat nu pe say , sau in cel mai rau caz aici.
+ eram ferm convins ca are , dar am zis k e mai oke daca ii fac poze . chiar ai de gand sa te bagi in deciziile mele tot timpul?

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 18-03-2011, 16:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Calmaþi-vã cã nu e sfârºit de lume.Tocmai am adãugat în regulament cum sa raporteze un codat/sã foloseascã pagina adminilor,de acum înainte vor începe sã cunoascã regulile.Serverul e în picioare de 2 zile,n-au de unde sã stie noile reguli,mai ales cã majoritatea vin de pe war4,unde este introdus plugin-ul de amx_page.Nu vã mai crispaþi aiurea cã nu are rost.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 18-03-2011, 16:11:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte sa-mi spui tu mie sa termin gandeste-te cum te comporti. Mereu faci ceva gresit si a doua zi iti ceri scuze. Ca aseara si ca azi cand ai vrut sa te iert. Nu crezi ca problema este la tine?

Ca era codat sau nu, trebuie sa-i dai toate posibilitatile de CONTACT pentru a vorbi cu tine. El avand gag nu putea folosi say-ul si nici nu putea sa-ti dea id-ul. Comanda say_team @ sau u@ era NOUA chiar si pentru cei de pe war4. Este aceeasi cu amx_page si totusi nu stiau sa o foloseasca. Tu crezi ca la 1-2 zile de la deschidere, jucatorii ar trebui sa stie toate comenzile? Teoretic da, practic niciodata.
Am scris pe say pentru ca nu era cine stie ce lume. Cum tu ii zici andrei tot ce se intampla aici in consiliu (si n-ar trebui sa stie si ea) asa o fac si eu cu alina pentru ca am incredere in ea si in felul ei de a gandi problemele. M-a ajutat in momente cheie deci imi pun increderea in ea.

Nu uita ca si eu sunt owner si am aceleasi drepturi ca tine. Suntem egali. Sa nu uiti asta. Deci inceteaza sa imi vorbesti ca unui copil care nu stie cum sta treaba. Nu stiu cate comunitati ai condus tu dar chiar daca ai facut-o, nu prea te pricepi. In orice situatie se foloseste psihologia. Eu o folosesc. Deasta am un cuvant greu de spus in orice problema de pe war4, pentru ca toti ma stiu ca le spun lucrurilor pe nume si cum sunt ele.

Asta vreau sa fac si aici, ca toti sa stie clar ce reguli trebuie sa urmeze si cum se conduce un server. Nu spun ca am cine stie ce experienta ca owner dar am scoala vietii, stiu cum sta treaba cu oamenii din jur. Asa ca potoleste-te si gandeste-te cum te comporti tu cu mine inainte sa-mi reprosezi asta mie. Doar nu vrei sa-ti ceri scuze pentru comportament si a doua oara nu?
Pentru ca de data asta s-ar putea sa nu le mai accept.

Inca o chestie. Nu-mi vorbi de sus. Cu totii ne-am bagat in asta (acest server) deci toti suntem egali. Daca vreti sa ies (toti 3), eu ies. Daca asta va fi spre binele serverului am sa o fac. Dar daca vrei sa raman in conducere si sa-mi fac treaba cum stiu eu, nu te mai baga aiurea. Intreaba ca nu e greu.

Inca o chestie: scoate gag inainte sa-i ceri id-ul cuiva. Fa chestia asta pe war4 si ai adminul scos. Au patit-o si altii.

LE: ca e codat sau nu, tot jucator ramane deci are aceleasi drepturi ca oricare altul. Nu mai face diferente cum ai incercat sa faci cu andra.

IMBALANCED
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 18-03-2011, 16:23:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma intelege doamne.

1. nu am zis ca nu te suport s.a.m.d
2. e decizia mea clar? m`am uitat pe el , knd s-a activat i-am facut poze , si am zis "@ + id`ul tau in consola" , crezi ca era chior si nu vedea? prin pereti vedea ff bine
3. eram 100% sigur ca are wall , dar am vrut sa fie mai oke cu o dovada de ss
4. nu vb la tn de sus , dar ma iriti , nu te baga in treaba mea oke? daca vreau sa ii dau ban nu o fac de amuzamentul meu , sau sa arat ce mare admin sunt. o fac ptr ca e codar/nesimtit s.a.m.d

e totul clar?
lasa-ma q de`astea gen "pshihologia ta" nu ma intereseaza si nici nu ma va interesa vreodata , doar atat tot , termino frate .

ca era sa uit , mai nene de acum tot timpul o sa ma bati q andra la cap? Raised eyebrow ii scot ma accesul si gata . nu te mai crispa atata la mine , ca o sa faci riduri

Posturi unite automat, 18-03-2011, 16:23:34

veniti cu idei de msg-chat al srv

de exp sa stiti desre ce este vb

[evolve.freakz] Daca aveti indoieli asupra unuia dintre playeri @+nume in consola , In caz contrar ve-ti primi gag
[evolve.freakz] Pastrati un limnaj decent pe server in caz contrar ve-ti primi gag/llama/ban
[evolve.freakz] Pentru cerere unban/reclamatii cerere slot/admin vizitati site-ul http://www.evolve.freakz.ro

Baaa om bolnav , ce nedreptate? Il las pe ala sa joace codat? vb lu pazuzu O MA GA , bai nene , ala avea wall am stat pe el , el dadea hs din baza fara nici o greata . ce sa zis la inceput? ai uitat? "Doar daca suntem siguri 100% ca are wall aim s.a.m.d dam ban *** superss "
+ daca imi dadea id ce crezi ca rezolvam? niste poze q wall , sau niste injuraturi cum le-am mai primit . scuteste`ma . Hai gata q off-topic . altada nu te mai baga peste mine .

aDwar3 - Casuta vocala

Last edited by xD!. on 18-03-2011, 16:31:23; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 18-03-2011, 16:24:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
ma intelege doamne.

1. nu am zis ca nu te suport s.a.m.d
2. e decizia mea clar? m`am uitat pe el , knd s-a activat i-am facut poze , si am zis "@ + id`ul tau in consola" , crezi ca era chior si nu vedea? prin pereti vedea ff bine
3. eram 100% sigur ca are wall , dar am vrut sa fie mai oke cu o dovada de ss
4. nu vb la tn de sus , dar ma iriti , nu te baga in treaba mea oke? daca vreau sa ii dau ban nu o fac de amuzamentul meu , sau sa arat ce mare admin sunt. o fac ptr ca e codar/nesimtit s.a.m.d

e totul clar?
lasa-ma q de`astea gen "pshihologia ta" nu ma intereseaza si nici nu ma va interesa vreodata , doar atat tot , termino frate .

Chestia aia cu rosu n-am vazut-o nici eu, tocmai deasta ti-am spus ca are gag si nu poate sa-ti dea id. Si eu sunt atent la chat. Chatul este spamat, anumite chestii nu le vezi. Cu o sincronizare norocoasa, chestiile importante nu le vezi. Eu nici nu am vazut cand ai zis aia... dar el? Tocmai deasta, ca e codat sau nu, da-i o sansa sa-si spuna id-ul si asta o faci doar daca ii lasi posibilitatea ca el sa o faca pe orice canal de vorbire, say sau u@.

Drepturi egale au toti. Eu te las cu chestiile astea psihologice dar ca vrei sau nu, tot le aplici, tot sunt aplicate de oricine. Trebuie sa le intelegi si sa te conformezi. Eu nu ma bag peste deciziile tale. Ma bag oriunde este o nedreptate. Si aici a fost.

IMBALANCED
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 18-03-2011, 16:42:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[evolve.freakz] Daca aveti indoieli asupra unuia dintre playeri @+nume in consola , In caz contrar ve-ti primi gag
[evolve.freakz] Pastrati un limnaj decent pe server in caz contrar ve-ti primi gag/llama/ban
[evolve.freakz] Pentru cerere unban/reclamatii cerere slot/admin vizitati site-ul http://www.evolve.freakz.ro

Propuneti msg ptr chat`ul srv? sau le las asa?

Alea de mai sus sunt ex:

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 18-03-2011, 16:55:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[evolve.freakz] Daca aveti indoieli asupra unuia dintre playeri folositi U@ +nume sau say_team @ +nume in consola. In caz contrar veti primi gag.
[evolve.freakz] Pastrati un limbaj decent pe server, in caz contrar veti primi gag/llama/ban.
[evolve.freakz] Pentru cerere unban/reclamatii/cerere slot sau admin vizitati site-ul http://www.evolve.freakz.ro

Veti nu ve-ti. Corectat niste mici greseli.

@akkan in consola nu merge. say_team @ akkan merge. Valabil pt consola.
U@ akkan merge. "U" fiind litera de langa "y" deci tot say_team.

IMBALANCED
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 18-03-2011, 16:58:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mam grabit , ca incerc sa reduc din timp la poze , sa le faca in 2-3 secunde.

pun asa cum ai scris tu akkan , doar ca o sa le dau un pic de culoare - [evolve.freakz] va aparea q verde txt q alb si ce este mai important q alta culoare adik verde albastru sau ros , depinde de echipa in care te aflii.

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 18-03-2011, 19:23:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[evolve.freakz] Daca aveti indoieli asupra unuia dintre playeri folositi U@ +nume sau say_team @ +nume in consola. In caz contrar veti primi gag.
[evolve.freakz] Pastrati un limbaj decent pe server, in caz contrar veti primi gag/llama/ban.
[evolve.freakz] Pentru cerere unban/reclamatii/cerere slot sau admin vizitati site-ul http://www.evolve.freakz.ro

+ am mai adaugat si asta
[evolve.freakz] Pentru a vedea timplul petrecut pe servarul nostru y/time[/color]

daca nu va convine cv ziceti, si am sa schimb

sunt undele probleme q amx_who acum incercam sa il rezolvam + mai adaug si /hp

Akkan: Copiaza ce am scris eu dupa, nu ce ai scris tu. Ai niste greseli gramaticale, de ortografie si de amx.

edit// vina mea , am dat quote tot de la mine , dar am pus ce ai scris tu

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 18-03-2011, 23:34:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut topic cu noutati in forum. Orice modificati notati acolo. Cred ca ar trebui sa reducem "cererea peste o luna" la jumate. Acum la inceput macar. Sau cum vreti. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 18-03-2011, 23:39:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt de accord cu akkan

Posturi unite automat, 18-03-2011, 23:39:37

nu va grabiti sa inchideti cererile de slot s.a.m.d pana nu sunt minim 6 voturi + ale noastre 10

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next    

The time now is 05-04-2025, 12:34:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password