User
Pass
2FA
 
 

BLACKROCK DEPHS-DRUMUL SPRE GRIMM GUZZLER/JEEVES

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4138
deepdarkness93

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-05-2015 12:03)
Joined: 04 May 2010
Posts: 13, Topics: 11
Location: Romania

Reputation: 46.5
Votes: 7

 
Post Posted: 15-04-2015, 20:38:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: - Mecanismul ce activeaza podul din SHADOWFORGE CITY este "locked" in patchul in care nu ar trebui sa aibe asa ceva

In trecut, calea de acces cea mai buna din Blackrock Dephs se facea prin obtinerea itemului "SHADOWFORGE KEY" din questul "Dark Iron Legacy"- link acilea - http://www.wowhead.com/quest=3802/dark-iron-legacy care a fost scos prin unul din ultimele patchuri are cataclysmului si mecanismul a fost facut sa nu mai ceara SHADOWFORGE KEY-ul pt a activa podul.

Va pun la discutie acest amanunt dintr-un bagaj foarte plin de motive. In primul rand sunt mandru sa ma pot considera un membru al comunitatii voastre, aveti cel mai efficient sistem de administratie
pe care l-am vazut in cei 9 ani de wow pe servere private si meritati "jos palaria" pt munca voastra de exceptie in creerea unui mediu foarte placut de jucat.

In al doilea rand, consider acest blocaj ca fiind esential de reparat pt jucatorii care adora spiritul de "old content" (la fel ca mine) sufficient de mult incat sa se aventureze pe acolo din cele mai diverse motive, (poate si din motiv de lv-up in dungeon finder pe viitor)

In al 3lea rand si cel mai important este recompensa pe care acest loc o da jucatorilor cu proffesia Engineering, pt a face 1/3 roboti (si singurul innacesibil in momentul de fata) "Field Repair Bot 74A" pt mult doritul "Jeeves".Pt asta trebuie sa treci podul care nu poate fi activat momentan, iar eu consider ca acest robot aduce o stare de fericire jucatorilor ce fac raiduri, iar o communitate fericita e o communitate ce nu pleaca; de aceea va cer asta.

In concluzie doresc minimul de 3 pasi: 1.lacatul scos 2.podul sa mearga(a mers inainte, trebuie sa mearga si acum) 3.Itemul ce invata Field Repair Bot74A pt a-mi completa Jeeves-ul sa fie viabil in joc si prin alte metode decat cele de puncte in shop.

-Va doresc o zi buna!
Dovada / Proof:
    - MECANISMUL
    - PODUL

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
AlesianDuke

[WoW GameMaster]



Status: Offline
(since 31-08-2017 17:17)
Joined: 21 Aug 2011
Posts: 4789, Topics: 170
Location: Romania

Reputation: 1018.8
Votes: 125

   
Post Posted: 15-04-2015, 21:46:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se poate ajunge si face toata instanta. Acolo unde foloseai inainte Key, este un coridor unde se activa podul, chiar daca nu apare nimic, podul este (invizibil)... traversezi si continui.
La Grim Guzzler cumperi bautura, dai la dwarf si prin event iti deschide usa si tot asa.

Posturi unite automat, 15-04-2015, 22:46:23

l.e.: in esenta, la pod... mergi drept (ex. Indiana Jones and the Last Crusade :p ).



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 25-04-2024, 19:22:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x