User
Pass
2FA

BOT - Ascendant Council
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 42, 43, 44  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message132757
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 23-08-2012, 12:27:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MindBreaker wrote:
laanah eu din cate vad la tine e faptul ca insisti pe o prostie deoarece nu reusiti voi sa picati bossul. Ok sa zicem ca e ceva gresit ce este? Nu veni aici sa suferi sa spui ca ceva nu merge, spune ce amice altfel tzine pentru tine.
@ videoclipul de la hkp
calitatea nu e proasta decat ca youtube-ul iti da **** la greu, imi pare rau dar nu ma mai pot abtine cand vad ca de ..... sunt uni.
eu am zis ce am avut de zis cei din hkp cred ca urmeaza sa iti explice ca nu conteaza ce dps a fost la raid si ca au fost donatori, conteaza ca l-au picat.

auzi..tu esti un fel de trol? Tu nu ai facut nici pe normal AC dar esti dispus sa vii aici si sa vb de boss, de bugguri,etc . Ai alte conturi? de ce nu le legi de contul de forum sa vedem si noi cine este "marinimia dumneavoastra". Iti e rusine de charele tale sau ce?

Quote:
imi pare rau dar nu ma mai pot abtine cand vad ca de ..... sunt uni.
probabil vb ca multi altii cu gandul la persoana ta. Sunteti atatia care va dati cu parerea despre chestii pe care nu le stiti, nu le vedeti, nu le intelegeti si va grabiti atat de repede sa injurati si sa dati in cap (probabil esti in perioada aia din viata cand simti nevoia sa te dai cocos).

Daca este sau nu scriptat ca pe Blizzard, in clipa de fata conteaza mai putin. Bossu poate fii dat jos pe 10 hc..hkp a dovedit-o..si deocamdata asta e tot ce conteaza.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 23-08-2012, 12:27:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Laanah, astept filmul de pe 10hc cu "We are mostly in blues"
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 23-08-2012, 12:29:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Laanah, astept filmul de pe 10hc cu "We are mostly in blues"

iti dau pm diseara cu el -

0 0

Back to top
MindBreaker

[Metamorphosed]

(since 04-02-2018 20:37)

Votes: 40

Post Posted: 23-08-2012, 12:32:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Taci si inghite.
Apropo nu am de ce sa iti dau tie explicatii dc nu imi leg contul de pe wow cu cel de pe forum.
@zohl ia in considerare ce am zis eu acolo cu Lightning Rod. E o chestie pe care as insista deoarece dand pe un tank lightning rod scuteste un dps de a pleca din raid rezultand o pierdere de dps de vreo 12 sec sau cat dureaza rod-ul.

4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 23-08-2012, 12:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

...what?
0 0

Back to top
MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 23-08-2012, 12:47:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MindBreaker wrote:
https://youtube.com/watch?v=jLZJRHClFvU:

?hd=1&&t=4m30s
Tanki NU AR TREBUI SA FIE IMMUNI la Lightning Rod.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 23-08-2012, 13:10:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
...what?

PM = private message -> ca sa stii ca ai primit raspunsul solicitat si sa nu stai sa cauti pe forum un update de la mine -

0 0

Back to top
krummy

[King Of Hell]

(since 16-03-2020 17:30)

Votes: 24

Post Posted: 23-08-2012, 13:10:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
ps: observ ca esti altu care vb care nici macar nu a vazut la fata AC. (vezi ca te da armory de gol)

Ahh , scuza-ma , m-am lasat de freakz ca joc pe blizz si am iesit din guilda in care eram, dar cel putin eu am experienta pe retail fata de tine , asa ca taci , cand nu te mai plangi ca te bate un script grav de tot , atunci sa vii cu afirmatii , pana atunci iti poti vedea de treaba ta , inghiti si postezi doar bug-uri aici .

All I need is a Gun with NO Bullets , some BULLETS and a *** ROCK CD.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
laanah

[Maniac]

Post Posted: 23-08-2012, 13:30:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MindBreaker wrote:
Taci si inghite.
Apropo nu am de ce sa iti dau tie explicatii dc nu imi leg contul de pe wow cu cel de pe forum.
@zohl ia in considerare ce am zis eu acolo cu Lightning Rod. E o chestie pe care as insista deoarece dand pe un tank lightning rod scuteste un dps de a pleca din raid rezultand o pierdere de dps de vreo 12 sec sau cat dureaza rod-ul.

offtopic: ce ar trebuii sa vad? un amarat de warlock de 368? (la clotheri deja poti sa devii biss dupa cate stiu eu) sau faptul ca ai facut de 2 ori AC? nu vad nimic ce ar trebuii sa ma impresioneze. Ai char warlock cu care faci raidurile dar il ai pe un alt cont pentru ca ...
Ontopic: Pana acum toti au insistat in legatura cu debufurile ca ar trebuii sa evite tanku si tu acum spui ca ar trebuii sa vizeze tanku. "what is wrong with you???"

Posturi unite automat, 23-08-2012, 14:30:05

krummy wrote:
laanah wrote:
ps: observ ca esti altu care vb care nici macar nu a vazut la fata AC. (vezi ca te da armory de gol)

Ahh , scuza-ma , m-am lasat de freakz ca joc pe blizz si am iesit din guilda in care eram, dar cel putin eu am experienta pe retail fata de tine , asa ca taci , cand nu te mai plangi ca te bate un script grav de tot , atunci sa vii cu afirmatii , pana atunci iti poti vedea de treaba ta , inghiti si postezi doar bug-uri aici .

ai iesit de pe Freakz dar totusi scrii pe Freakz, de probleme ce afecteaza serveru Freakz pentru ca...
Oricum, eu ma simt onorat ca ai venit aici special pentru mine ca sa imi scrii ..desii tu ai spus-o cu manutza ta ca te doare in cot de tot ce se intampla pe serverele astea si ca habar nu ai cum este scriptat in prezent AC...dar e bine ca iti dai cu parerea.

Daca ti-as spune ca la noi Elementium monstruasity are o sapca Nike in cap ..tu ce drept ai avea sa ma contrazici? L-ai vazut cum arata aici pe FREAKZ? l-ai vazut cu ochii tai sau vii sa ne spui noua ca la tine nu e asa deci logic nici la noi nu ar trebuii sa fie si esti dispus sa bagi mana in foc ca ce e pe Freakz e si pe Blizzard fiind vb de 2 versiuni diferite.

Sunt sigur ca ai facut raiduri cu mine ca sa poti spune cat de mult ma bate pe mine scriptu - (e sarcasm - vb serios..nustiu cine esti!!!)
AC in clipa de fata este scriptat decent si posibil de batut. Daka l-a facut HKP, o sa il facem si noi. Numai eu stiu cat de mult imi vreau umerii pe hc:)

0 0

Back to top
MindBreaker

[Metamorphosed]

Post Posted: 23-08-2012, 13:34:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gta ai reusit sa imi strici ziua , da sa fie cu warn/ban, tu esti retardat. zici ca nu trebuie sa fi impresionat ca am lock bis nu biss si 2 kill la ac da noi trebuie sa fim impresionati ca ai shamy bis cu 3 kills la ac, prietene tu esti cam prost asa chit ca ai un serviciu.
am lock-ul pe un alt cont pentru securitate, in caz ca pierd un cont nu pierd toate charele dar vad ca esti incapabil de a gandi.
si treaba cu rod-ul ca ar trebui sa dea pe tank am postat pentru ca asa e pe blizz eu n-am nici o problema, amice din comunitatea freakz tu ai o problema!

0 0

Back to top
Anca

[Bad Kitty]

(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 23-08-2012, 13:49:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@laanah ... in ultimele pagini ai postat doar tampenii. Nu ne intereseaza de cate ori l-ai facut pe N, nu ne intereseaza ce ai de gand sa faci pe HC, nu ne intereseaza de guilda ta, de charele tale, gearu` tau and shit

Aici e topic de postat buguri si atat, ai ceva de zis in legatura cu asta, ok ... ai vreun bug de reportat? Purtati discutiile astea la Pony zone sau in alt topic facut special pentru asta dar nu aici. Oricum tot ce ai spus pana acum sunt doar aberatii. Nicio clasa nu e bis pe vreun spec in momentul de fata, avand in vedere ca lipsesc 3 bossi in total din cele 2 instante pe care le avem e si logic ca nu, nu exista clasa care poate sa fie bis.

Iar Krummy e un jucator prea bun ca sa ai tu, un noname, ceva de comentat la adresa lui ... exista filmulet cu council de pe freakz deci poate sa-ti spuna foarte usor cum e scriptul aici si care e diferenta intre Blizz si Freakz, te mandresti atat de mult cu killurile alea pe N de parca ar insemna ceva ... pentru cineva, orice guilda care se da drept PvE ar trebui sa aiba bossu` picat pe N, altfel e degeaba pe server.

@MindBreaker, daca ai avea putina minte l-ai ignora, please do so.

0 0

Back to top
Free

[Sefu' Papadiilor]

(since 23-08-2020 08:21)

Votes: 15

Post Posted: 23-08-2012, 14:09:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mistique. wrote:
@laanah ... in ultimele pagini ai postat doar tampenii. Nu ne intereseaza de cate ori l-ai facut pe N, nu ne intereseaza ce ai de gand sa faci pe HC, nu ne intereseaza de guilda ta, de charele tale, gearu` tau and shit

Aici e topic de postat buguri si atat, ai ceva de zis in legatura cu asta, ok ... ai vreun bug de reportat? Purtati discutiile astea la Pony zone sau in alt topic facut special pentru asta dar nu aici. Oricum tot ce ai spus pana acum sunt doar aberatii. Nicio clasa nu e bis pe vreun spec in momentul de fata, avand in vedere ca lipsesc 3 bossi in total din cele 2 instante pe care le avem e si logic ca nu, nu exista clasa care poate sa fie bis.

Iar Krummy e un jucator prea bun ca sa ai tu, un noname, ceva de comentat la adresa lui ... exista filmulet cu council de pe freakz deci poate sa-ti spuna foarte usor cum e scriptul aici si care e diferenta intre Blizz si Freakz, te mandresti atat de mult cu killurile alea pe N de parca ar insemna ceva ... pentru cineva, orice guilda care se da drept PvE ar trebui sa aiba bossu` picat pe N, altfel e degeaba pe server.

@MindBreaker, daca ai avea putina minte l-ai ignora, please do so.

prin ce putere ai spui u lui ce sa fac sau oricarui alt user de pe forum
va respect pt ceea ce faceti nu va respect pt ceea ce sunteti
lasati hkp power in game lasati moderatorii sau admini sa se sesizeze
ramaneti la voi in sectiunea guildei am vazut ca nu aceptati nici macar gm sa posteze la voi
scz pt offtopic

Argatu' - Sabotage ( feat. Piracy )

Last edited by Free on 23-08-2012, 14:18:02; edited 3 times in total
0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 23-08-2012, 14:10:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off topic : Manelele e frumoase ! ... si daca hkp a dovedit ca ac hc se poate face nu va trece mult si g noastra va avea boss hc in progres... so lasati draq atata spam mai bine luati exemplu lui MindBreaker si postati eventuale buguri nerezolvate sau omise...

/flex

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 23-08-2012, 15:23:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iaanah orice gear am avea astia "donatori" nu explica nimic. Gearul meu este muncit si n-ai tu nicio treaba cu el. Asa ca te rog frumos sa-ti vezi de treaba cu guilda ta, sa inveti sa vorbesti si sa nu mai arati cu degetul.
Sa nu uitam guilda "ARE 3 SCLAVI IN AFRICA" care in prima seara cand s-a deschis Evolution a facut Marrowgar 10n. Si atunci am fost acuzati de gm power tot de unii ca tine carora nu le mai incapea in pantaloni.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 23-08-2012, 19:07:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cobrel wrote:
Iaanah orice gear am avea astia "donatori" nu explica nimic. Gearul meu este muncit si n-ai tu nicio treaba cu el. Asa ca te rog frumos sa-ti vezi de treaba cu guilda ta, sa inveti sa vorbesti si sa nu mai arati cu degetul.
Sa nu uitam guilda "ARE 3 SCLAVI IN AFRICA" care in prima seara cand s-a deschis Evolution a facut Marrowgar 10n. Si atunci am fost acuzati de gm power tot de unii ca tine carora nu le mai incapea in pantaloni.

Defapt nici nustiam ca esti gm. Daca ai citi putin ce scriu fara sa cauti acuzatii in cuvintele mele ai intelege ca am apreciat strategia, ca am considerat-o putin mai neortodoxa dar eficienta. Am vazut ce gear are fiecare si daca doi sunt donatori asta nu inseamna ca ati catigat numai datorita acestei chestii. Nu sunt pupincurist sa ridic HKP in slavi sau servarul sau gm-ul, dar faptul ca cineva a facut AC pe heroic, inseamna ca se poate face si cam asta e tot ce conteaza.

Sa stii ca unii dintre noi mai sunt si obiectivi si stiu sa aprecieze calitatea. Acum daca vedeam vreun exploit hack sau ceva in raid in filmuletz, probabil as fi facut post pe forum la sectiunea hack si nu pentru ca va vreau raul sau ceva ci pentru ca un boss facut numai cu hack, e un boss bugguit..iar unu facut corect ..e unu posibil:)

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 42, 43, 44  Next    

The time now is 14-01-2025, 14:35:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password