User
Pass
2FA

BUG ! ! !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message239
BAU BAUxxx.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-07-2014 07:34)

Votes: 2

Post Posted: 21-06-2014, 11:44:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutari dragi utilizatori ai serverului furien.freakz.ro... deci... in legatura cu bugurile.. trebuie rezolvate cumva.... problema asta este de la SV... si trebuie rezolvata urgent... Eu nu cred ca ii convine la vreun player sa joace cv timp si dintr-o data sa se trezeasca fara nimic ... deci mai simplu... a jucat degeaba nu ? Eu sincer va zic... am pierdut de 3 ori Upgradurile si XP ... tocmai din aceasta problema.. si nu ma plang... se pot face la loc... dar este stresant frate , joci ca disperatu sa fii la rand cu altii playeri de top dupa acest SV , sa fii cel mai bun dintre cei buni .. si cand colo de trezesti ca numai ai nimic... este chiar foarte stresat , si sunt unii playerii amatori care joaca ce joaca si daca vad ca au pierdut XP si etc.. numai joaca.. si asta poate fi si ea o problema pt ca curand poate fi o scadere de playeri... si pun pariu ca multi playeri nu au mai jucat pe SV tocmai din aceasta problema ... Sunt unii care nu stiu ca trebuie facuta poza sau poate ca uita.. cum am patit eu ... dar din moment ce vezi ca ai pierdut tot , clar o iei razna.... ! Nu stiu daca pe voi va intereseaza problema asta... probabil voi veti zice.. " ee .. lasa .. asta e , nu ma intereseaza , oricum avem playeri si etc " dar punetiva in locul lor... de ex sa aveti Upgradurile FULL la toate si dupa sa pierdeti tot.. cum ati reactiona ? Va rog sa rezolvati aceasta problema ! -

Astept parerile voastre ! - MULTUMESC ! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Vad_Sunete

[Gentleman.]

(since 04-03-2016 16:27)

Votes: 109

Post Posted: 21-06-2014, 12:58:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai explicat de multe ori. Plugin-ul de xp, nu este in MySqL, BmW neavand .sma de la el, nu are cum sa modifice - Pur si simplu nu avem ce sa facem. Nu este vina nimanui, ca playerii nu vad "ditamai mesajele" pe ecran. Faci poza cu xp-ul avut, de fiecare data cand iesi de pe server, postezi pe forum, si astepti sa posteze ora cand intra pe server, si poc gata. Iti poti relua activitatea normala. Nu esti primul care se plange, si garantez ca nici ultimul. Asta este, nu avem ce sa facem. -

Portofoliu | Playlist

0 0

Back to top
sp1dd1

[ Street Workout! ]

(since 12-11-2017 06:57)

Votes: 114

Post Posted: 21-06-2014, 13:48:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai primit raspunsul.

T/ C.

Profil | PlayList

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sp1dd1, 21 June 2014 11:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 09-08-2025, 20:25:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password