User
Pass
2FA
 
 

Baietii invata mai bine daca le preda un barbat

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message888
Parker

[Criminal]



Status: Offline
(since 29-12-2011 18:53)
Joined: 30 Dec 2006
Posts: 5874, Topics: 195
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 102.7
Votes: 67

Post Posted: 07-10-2008, 23:37:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baietii au performante academice mai bune daca in timpul scolii primare le preda un pedagog de sex masculin, conform unui studiu al cercetatorilor britanici.

Studiul a fost realizat pe 1000 de barbati, si aproape jumatate dintre ei (48%) au declarat ca invatatorul (nu invatatoarea) a avut cel mai mare impact asupra lor in timpul scolii. In plus, 35% au spus ca pedagogul de sex masculin i-a provocat sa invete mai bine, iar 22% au spus ca acesta i-a facut sa se simta mai increzatori in fortele proprii, informeaza The Independent.

Studiul a fost realizat de Agentia pentru Instruire si Dezvoltare din Marea Britanie, iar rezultatele sunt sustinute de psihologi, care arata ca din cauza numarului tot mare de familii monoparentale (in care mama este cea care creste copilul), invatatorii raman singurul model masculin al celor mici.

In Marea Britanie, numarul de invatatori care se califica pentru a lucra in sistemul de invatamant a fost, anul acesta, cel mai mic din ultimii 5 ani: 23% din totalul persoanelor calificate. Deasemenea, numai 13% dintre toti invatatorii de scoala primara sunt barbati.

Sursa: Ziare.com

La mn este invers -



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 13-05-2024, 05:12:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x