User
Pass
2FA

Battlegrounds[How to]
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message12596
Sykeye

[Priest of Kalimdor]

Status: Offline
(since 24-04-2016 20:34)

Votes: 3

Post Posted: 05-12-2011, 00:22:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda,cel mai bine e sa fie premade,asa poti sa organizezi ceva....ca sa nu te trezesti in BG,cu hoarda jucand haotic si aliacii mergand impreuna si avand 2-3 healeri cu ei

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Thunderstormm

[ddd]

(since 21-04-2018 00:56)

Votes: 48

Post Posted: 05-12-2011, 00:45:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De acord. Asa se fac Honor pts - Cu premades
0 0

Back to top
Airwaves

[Creep]

(since 12-06-2013 10:03)

Votes: 18

Post Posted: 06-12-2011, 10:20:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Corect dar nu tot timpu gasesti premade si mai dai join si singur..
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 06-12-2011, 14:39:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mistique. wrote:
Nu stiu daca ai corectat sau nu ... dar inca ai foarte multe greseli gramaticale.

Si ... avand asa putine BG`uri pe Freakz, ca sa ai un guide mai complex, in cazu` in care vrei asta, poti sa adaugi addons care te ajuta in BGs, tips pentru anumite clase(de ex: balance, elemental shaman, arcane/fire[cred] mage si warlocki pot arunca playerii de pe pod in EotS si respectiv de sus, de la lumber mill in AB) ... si alte amanunte de genul.

In caz ca nu ati observat aici suntem pe un forum si nu suntem la scoala! Aici scrie fiecare cum se simte el bine sa scrie si atata timp cat tu intelegi ce a scris nu mai conteaza modalitatea lui de exprimare. Sunt sigur ca nu toata lumea acorda atat de multa atentie gramaticii cum o faci tu!

Posturi unite automat, 06-12-2011, 14:39:21

Tutorialul e ceva ce ar fi trebuit sa stie toata lumea sau sa bage la cap din primele 2 minute din bg (cat de greu poate fi sa intelegi scopu unui bg)
Uneori se strang la mijloc cum spui tu sa faca pvp pentru ca echipa adversa incearca sa vina incoace iar cei de aici vor sa se duca dincolo. BG-urile se pierd aiurea nu pentru ca oamenii nustiu ce trebuie sa faca, ci pentru ca sunt foarte multi afk sau prea buzy sa ia parte la el (ieri in bg unu facea miling in baza pentru cerneala in timp ce noi ne bateam capu chiar sa castigam:| )

0 0

Back to top
Airwaves

[Creep]

Post Posted: 06-12-2011, 20:10:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah ai dreptate..uni intra doar sa stea afk si fac alte chestii da macar se aduna si honoru.E trist dar adevarat dar nu prea ai ce sa ii faci
0 0

Back to top
Sykeye

[Priest of Kalimdor]

Post Posted: 06-12-2011, 20:49:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e si chestie de leadership...alta faza nementionata in tutorial...conteaza enorm ca leaderul sa nu injure non stop sau sa-l doara-n fatza Garii de Nord de ceilalti playeri.
au fost bg-uri in care leaderul nu a zis nimik si au fost unele in care spunea ce sa faca playerii si il ascultau. (lucru rar)
am fost si eu de 2-3 ori leader si a mers bine,am castigat,chiar m-am mirat ca de obicei hoarda e f dezorganizata si nu asculta. parerea mea e ca ar trebui sa se faca un sondaj cand incepe bg-ul pt cine vrea sa fie leader,ca nu oricine are chef sa-si faca nervi.

Last edited by Sykeye on 06-12-2011, 22:26:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Airwaves

[Creep]

Post Posted: 06-12-2011, 22:14:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dap e adevarat dar cum zici e foarte rar ca lumea chiar sa te asculte..Pe evo din pacate alianta e la fel ca Hoarda pe genesis:Dezorganizata si de capu ei..Ai putea castiga cu usurinta dacca lumea ar face ce zice leaderul.
0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

(since 08-05-2013 15:36)

Votes: 14

Post Posted: 07-12-2011, 00:01:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Charzul nu e vb de leader, sau altceva. E vorba de mentalitatea noastra de romani bazati. Unii uita ca este un joc de echipa, altii se cred ei prea buni ca sa faca ceva, altii vin si injura, etc. Lucrul asta o sa-l gasesti peste tot pe unde sunt romanii. Ideea de tactica in bg e relativ simpla, adica tot omu isi da seama ce trebuie sa faca in Wsg, etc.

P.S. Ar fi o idee sa scrii ce trebuie facut in AB de exemplu, ce baze trebuie tinute, care trebuiesc atacate primele. La fel si in EoS. In Wsg un sfat pentru ceilalti referitor la cine sa ia flagul, cine sa-i dea heal.

Spre exemplu, cand am jucat pe retail pe wrath, la un moment-dat din 10wsg-uri jucate, castigam 9. Acolo e esential sa sti sa te aperi, nu numai sa sti sa ataci. Toti credeau ca mergand in mijloc si dand dps\heal ca nebunul faci ceva, dar se inselau. Tot timpul am stat in defensiva, ca disc priest, cu un feral druid si un mage (sau ele shaman). Pe langa faptul ca faceam mult mai multe killuri decat ceilalti, noi chiar ajutam "echipa". Chiar daca am fi castigat cu un singur steag luat, 25minute, cat tinea un bg, nimeni nu se apropia de steagul nostru. Si poate, o parte frumoaste din asta, mai faceam si cate un achievement mai greu de obtinut, ravnit de multi pvp-isti.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 07-12-2011, 03:19:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Airwaves wrote:
@Hrn: Eu zic ca e destul de detaliat avand in vedere cati oameni il citesc..Putina lume se uita intradevar peste el si si aplica.L-am facut in speranta ca poate poate mai vede lumea ce inseamna un BG..ca acesta nu e doar ca sa mergi in mijloc si sa te bati cu ceilalti

@Twinblades: Pai si nu poti experimenta macros/tehnici noi in timp ce si castigi?sa stai deff la o baza/sa iei un steag?

eu nu incerc sa spun ca nu e corect ce ai scris, eu incerc sa spun doar ca e inutil, sa fim seriosi, dupa primul wsg orice prost isi da seama ca tre sa iei steagu dintr-o parte si sal duci in alta, sau in ab cand vezi cursoru cu "use" cand treci pe langa flag, te mananca in fund sa dai click pe el sa vezi ce se intampla, nu de asta se pierd bg-urile, hai sa-ti dau un exemplu

WSG:
plecam din baza, toata alianta (numarati, 10 oameni), trec pe langa noi, ducandu-se spre steag, hoarda, in momentul asta, in loc sa lase doar pe unu sa sia steagu, si ceilalti 9 sa prinda 4-5 aliaci direct de pe drum sa ii omoare, se duc si ei toti la steag, cu toate ca odata ce i-ai numarat pe aia 10 trecand pe langa tine, e clar ca no sa te astepte nimeni in flag room, si 1 sa ia steagu e de ajuns
nu e neaaparat sa se piarda bg-ul in momentul asta, dar in loc sa iti creezi un avantaj, tu joci exact ca ei, lasand sansele 50-50, datorita faptului ca nu realizeaza ce se intampla pe langa ei

daca in momentul ala 7 hordaci se opresc si prin 3-4 aliaci din drum, lucrurile decurg cam asa:
-cei 3-4 mor, ii trimiti la cimitir, cu steagul raman 6-7 oameni, dintre care cel cu steagul nu se baga la bataie, si un healer sta dupa el, deci te bati cu ei 7-5, i-ai linsat, fugi dupa steag, sunt doar 2, misiune usoara, evident in tot timpul asta hordacul care a luat flagu trebuie sa fie atent pe unde merge, sa nu ajunga in mijlocu bataliei, si sa nu piarda timpul pana pleaca din jumatatea lor, ca s-ar putea sa dea de aia 3-4 pe care i-ai omorat initial
ai 1-0 la flaguri, e ceva mai usor de aici incolo, mai ales ca ei fiind primii care au murit, pe parcurs ce mor vor petrece din ce in ce mai mult timp in ghost, evident, inca un avantaj

AB:
aici treaba e simpla, bazele au o ordine anume in care trebuiesc luate, din punctul de vedere al hoardei:

farm>BS>LM=mine>stables, de ce? pai:

farm il iei din prima, e free, evident
bs este ce-a mai importanta baza din ab, este baza din centrul hartii, daca mori, te da la cimitir in centru, ajungi mult mai usor la orice baza ai nevoie, chestia asta te ajuta extrem de mult

atat pentru ajutorul tau, in rest tot ce faci nu mai functioneaza in avantajul tau, ci in dezavantajul celorlalti, deci:

totdeauna este important ca dupa farm si bs, sa iei lumber mill si gold mine, inainte de stables, de ce? pentru ca daca tu dupa mina ai plecat la stables si omori 4 oameni acolo fara ca lumber mill sa fie luat, cei 4 se vor invia la lumber, si le va fi foarte usor sa iti ia farm/bs, in schimb daca ai si mine si lumber, cei care i-ai omorat se vor invia la stables si pe oriunde vor incerca sa inainteze vor da de hoarda, deci va fi mult mai usor sa ii impingi in baza

lucrurile astea nu se respecta niciodata, toti pleaca pe unde ii taie capu, nu se uita daca sunt 2 sau daca sunt 10 oameni langa ei la baza aia, lasa alte baze descoperite si in loc sa isi faca jocul mai usor, ei si-l fac mai greu

evident asta e pura teorie, dar conteaza pentru cel putin 50% din castigarea unui bg, in ceilalti 50% se afla jocul adversarului, gear-ul, si skillul, pentru ca degeaba joci tu teoretic bg-ul cum trebuie, daca la o baza iti tin 5 oameni si vine un dk cu un healer si tii indoaie pe toti ca baietii nu sunt in stare sa tina healeru ala in cc, stiu doar sa dea dmg ca spartii

in afara de asta, in bg-uri mai conteaza foarte mult si organizarea in bataile intre grupuri mari de oameni, de la 7vs7 in sus, daca unul dintre grupuri este mai organizat si stiu sa faca cc pe clasele de dps si sa omoare healerii inainte, iar ceilalti dau dps ca spartii pe cine prind, e evident cine castiga bg-ul

as putea sa vorbesc ore intregi despre asta, dar deja ma dor degetele si am sentimentul ca ati inteles la ce ma refer, si ce inseamna un tutorial depre bg-uri, nu o spun ca pe o jignire sau ca o acuza, dar asta nu e tutorial, e o prezentare/descriere inutila

0 0

Back to top
Sykeye

[Priest of Kalimdor]

Post Posted: 07-12-2011, 04:44:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scarcrow : heh,m-a amuzat la un moment dat,eram in AB leader si luasem baze si stateam defend la lumber si tot am iesit pe primu loc la dps si kills. si cand ii vezi pe toti stransi la dracu-n praznic cum se bat cu zecile...nu ii intelegi. da-le naibii de kills,conteaza sa castigi si sa iei punctele alea.

A scris Hrn mai sus cam ce e de facut,ma rog eu sunt mereu impotriva sa iau mina pe AB,but that's me. - prefer sa stiu asigurate ferma si blacksmith,ca pe urma sa avansam catre stables. faza e ca de cele mai multe ori,aliacii dau navala la lumber repede si cam greu sa le tii piept din prima.

In hartile cu capture the flag,de obicei incercam eu sa iau steagul pt ca am si resil ok si sunt shadow priest,deci ma descurc. dar dupa cum am zis,trebuie comunicare. adik ar fi mai benefic sa "acoperim" un player care vrea sa ia steagul,care sa fie invulnerabil(gen priest disci cu resil mare) in loc sa ne batem pe steag si sa-l ajutam pe urma cu bursturi de speed. (incluzand leap of faith de la alti priesti,scut+speed,aspect de la druizi etc.) mda,insist ceva cu avantajele priestului,dar este o clasa f utila in bg-uri.

pt defend de steaguri sau baze,never ever sa stati gen 2 loci(chiar si daca sunteti demo),2 warr etc. daca esti un mag frost,cheama un rog,un dk blood sau pala prot. uneori aliacii vin cu turma si degeaba sunteti voi buni daca nu aveti stunuri,slowuri,bufe de la mai multe clase.

Last edited by Sykeye on 07-12-2011, 13:18:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Airwaves

[Creep]

Post Posted: 07-12-2011, 13:11:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Hrn uitete ce a scris Jag pe prima pagina.Chiar daca m-as apuca sa scriu cum ai spus tu acolo sus si sa fac fiecare BG mult mai detaliat inclusiv sa scriu gramezi de tactici si moduri de win.Crezi ca CINEVA Va sta sa citeasca 3 pagini despre asta?Pentru ca si eu as putea scrie atata poate si mai mult.Am facut o scruta descriere si ce este de facut in MARE.Ouricum din cate vad pe aici trec numai cunoscatori care deja stiu ce au de facut deci as cam irosii timpul sa scriu 5 pagini pe care nimeni nu l-ear citi.
0 0

Back to top
Thunderstormm

[ddd]

(since 21-04-2018 00:56)

Votes: 48

Post Posted: 07-12-2011, 13:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca reply @Laanah - Daca te bate limba romana pe tine, nu inseamna ca forumurile nu pun pret pe coerenta in limbaj si pe gramatica corespunzatoare.
Sa fiu ontopic - Teorie ca teorie, dar practic in Random Battlegrounds ai nevoie de 2 - 3 miscari bune la inceput pentru a provoca dezechilibru echipei adverse. Asta se simte mai ales in WSG sau EOTS

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

(since 08-05-2013 15:36)

Votes: 14

Post Posted: 07-12-2011, 13:23:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in Ab de obicei toti vor sa ia lumber mill si bs. Chiar nu iteleg dc acestea 2, dar in fine. Se poate castiga foarte usor cu oricare 3 din baze, ideea e sa se stea si defence, nu toti ca retarzii ataca fiecare baza, si unul din adversari sa stea in spate si sa recastige baele pierdute.

In AV acum e chiar usor, nu mai trebuie luate turnurile pentru a scapa de ceilalti comandanti de langa boss (care, paradoxal, fac ravagii mai mari ca el). La lv 85 poti sa-l omori lejer. Se mai intampla sa se intalneasca toti 80playeri la alianta la pod, si sa faca pvp acolo, tine cam juma de ora, dar cel putin distractia e garantata. Chiar daca ar avea posibilitatea sa dea bossul jos, hoarda nu o face. Am prins de cateva ori asta e retail si era nebunie acolo (plus lag foarte mare - la noi posibil sa pice serveru -) ).

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 08-12-2011, 09:25:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Airwaves wrote:
@Hrn uitete ce a scris Jag pe prima pagina.Chiar daca m-as apuca sa scriu cum ai spus tu acolo sus si sa fac fiecare BG mult mai detaliat inclusiv sa scriu gramezi de tactici si moduri de win.Crezi ca CINEVA Va sta sa citeasca 3 pagini despre asta?Pentru ca si eu as putea scrie atata poate si mai mult.Am facut o scruta descriere si ce este de facut in MARE.Ouricum din cate vad pe aici trec numai cunoscatori care deja stiu ce au de facut deci as cam irosii timpul sa scriu 5 pagini pe care nimeni nu l-ear citi.

pai daca pleci de la premiza ca nimeni nu sta sa citeasca 3 pagini, de ce ar sta sa o citeasca si pe aia care ai scriso? daca tot faci ceva, fao calumea, asta iti zic, daca iti citeste unu postul sa ramana cu ceva din el, chiar daca nu face exact ce scrie acolo, macar intelege ce se petrece, si isi formeaza niste idei personale

@ciusca, s-a intamplat si la noi sa avem batalii epice, nu atat pe pod cat putin mai in spate, acolo unde se ingusteaza drumu intre munti, ca nu mai aveau pe unde sa treaca =)

iti dai seama ce dadeau bufnitele din aripi acolo^^

0 0

Back to top
Ca7alynn

[PvE Addicted]

(since 27-04-2012 09:20)

Votes: 5

Post Posted: 08-12-2011, 20:02:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos guide , dar asta nu o sa rezolve pierderile hoardei

Ghid Druid Balance PvE
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LethalFactorLK, 19 July 2016 15:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 05-08-2025, 23:00:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password