User
Pass
2FA
 
 

Becali a decis: Ce jucatori isi pot lua la revedere de la Steaua

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message211
Raj

[#rehabisforquitters]



Status: Offline
(since 17-08-2018 16:54)
Joined: 02 Dec 2014
Posts: 3864, Topics: 118
Location: Bucuresti

Reputation: 788.5
Votes: 60

 
Post Posted: 07-01-2016, 14:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa ce a anuntat ca s-a inteles cu Ciprian Marica si cu Constantin Budescu, Gigi Becali este gata sa se desparta de patru jucatori ai Stelei.

Sony Alcenat, Gregory Tade si Aymen Tahar sunt cei trei jucatori care nu vor face deplasarea in primul cantonament de iarna al echipei, la Belek, in Turcia, scrie Gazeta Sporturilor, potrivit Digi Sport.

Prima lovitura importanta pentru Steaua: A semnat Budescu - surse

Pe langa cei trei jucatori pe care Becali i-a transmis lui Laurentiu Reghecampf sa nu ii ia in cantonament, Steaua ar urma sa se desparta si de fundasul stanga Guilherme, care urmeaza sa-si rezilieze contractul si sa plece in Italia pentru a semna cu o echipa cu care deja s-a inteles, sustin surse ale Gazetei Sporturilor.

De asemenea, surse citate de Digi Sport sustin ca fundasul stanga ar fi in tratative avansate cu o formatie din Serie B.

Cei patru jucatori au marcat impreuna 7 goluri in acest campionat, iar Tade si Guilherme au fost oameni de baza, fiecare cu cate 28 de meciuri disputate in toate competiile.

Transferuri explozive la Steaua: Marica, Budescu si atacantul dorit de Barcelona

Becali anunta un transfer fabulos la Steaua: M-am inteles cu Marica!

Atacantul roman Ciprian Marica este foarte aproape de un transfer la Steaua, dupa ce Gigi Becali a anuntat miercuri seara ca s-a inteles cu jucatorul. Tot miercuri seara, Constantin Budescu a ajuns la o intelegere cu Steaua, vedeta celor de la Astra Giurgiu semnand un contract cu echipa campioana, potrivit Digi Sport.



Uita ceea ce ai invatat pentru a-ti aminti ceea ce stii!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-10-2024, 15:54:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x