User
Pass
2FA

Best Players on the servers
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 72, 73, 74  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message236000
hbrake

[Whisky Fan]

Status: Offline
(since 12-06-2022 13:34)

Votes: 28

Post Posted: 12-07-2010, 19:17:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:
Quote:
Haha, aratati-mi si mie un rogue care a facut 1800 recent fara boost... poate nici eu nu am facut foarte devreme, abia pe la 5500 gs am facut 1800, dar fata de altii nu mi-a intrat nimeni pe rogue si nici nu m-a boostat nimeni.

Deci sa va fie clar, ultimele 1-2 meciuri facute de Trouble pe charu meu le puteam face si eu lafel de bine, dar ii era dator cu 1 primo lu Liqquid si a zis ca sa nu-i mai dea primo ala, sa intre pe charu meu sa faca de la 1780 la 1800... cand va aud ca ati scos asta ca mi-a facut de la 1500... cred ca aveti ceva cu toti astia cu 1800... dak va credeti asa buni bateti-va intre voi pe delete char vorba lu ala care a ziso si gata..... care vrea duel cu mine intra la h si imi zice, nu comenteaza aiurea ca un dobitoc pe forum -

ON:...

Nu inteleg de ce te ataci si de ce te oftici - Nu era vorba despre tine, era la general si din toti numai tu ai sarit.
Trist =(

ON update :

Mage : capdepepene
Lock : Drain
War : aod
shaman : shamycow ( pve )

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Doomcaster

[Mentally Stable]

(since 12-07-2010 18:11)

Votes: 2

Post Posted: 12-07-2010, 20:11:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Afirmativ
0 0

Back to top
shaggy

[Am si eu rank!]

(since 18-11-2020 18:36)

Votes: 22

Post Posted: 12-07-2010, 21:30:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Druid:hmm,zicem skilz si repick
Hunter: Saw
Paladin:Bckinbusines
Shaman:Buxxy
Priest:shadow sa zicem alma,disc nu tin minte nicku
Mage:palermo
Warrior:Enrgoolol
Warlock:Drainmachine affli si Darkalex destro
Rogue:Trouble
Dk:Padu/Trotinela

0 0

Back to top
xerseSFreakz

[fisurianele Studio]

(since 13-03-2016 12:12)

Votes: 20

Post Posted: 12-07-2010, 22:38:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Druid:skilz iinsane (feral) leaf repick(resto)
Hunter: Szilvalekvar,Hanta,Saw
Paladin:Bckinbusines
Shaman:Buxxy,Punctmvoe
Priest:Alma,Hysagi
Mage:palermo
Warrior:Enrgoolol
Warlock:Drainmachine Darkalex
Rogue:Trouble
Dk:Paduraru

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2011 20:38)

Post Posted: 12-07-2010, 23:34:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hbrake wrote:
Cantstopme wrote:
Quote:
Haha, aratati-mi si mie un rogue care a facut 1800 recent fara boost... poate nici eu nu am facut foarte devreme, abia pe la 5500 gs am facut 1800, dar fata de altii nu mi-a intrat nimeni pe rogue si nici nu m-a boostat nimeni.

Deci sa va fie clar, ultimele 1-2 meciuri facute de Trouble pe charu meu le puteam face si eu lafel de bine, dar ii era dator cu 1 primo lu Liqquid si a zis ca sa nu-i mai dea primo ala, sa intre pe charu meu sa faca de la 1780 la 1800... cand va aud ca ati scos asta ca mi-a facut de la 1500... cred ca aveti ceva cu toti astia cu 1800... dak va credeti asa buni bateti-va intre voi pe delete char vorba lu ala care a ziso si gata..... care vrea duel cu mine intra la h si imi zice, nu comenteaza aiurea ca un dobitoc pe forum -

ON:...

Nu inteleg de ce te ataci si de ce te oftici - Nu era vorba despre tine, era la general si din toti numai tu ai sarit.
Trist =(

ON update :

Mage : capdepepene
Lock : Drain
War : aod
shaman : shamycow ( pve )
Nu ma atac dq nu pricep ce vede lumea bun la blay si dc va doare pe toti in anus ca am facut eu 1800... Vedeti-va de caracterele voastre si daca aveti ceva de comentat despre mine va astept la duel. Atat qm avut de zis, nu mai intru la topicu asta de cacao asa ca dak aveti probleme ne vedem ingame

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
Itstroublelol
[Banned user]

Banned

(since 12-01-2013 11:19)

Votes: 36

Post Posted: 13-07-2010, 01:38:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Druid: feral - Skillz / resto - Repick za cowlord
Hunter: Saw ala
Paladin: Bckinbussine ( restu l2p)
Shaman: Buxxanu
Priest: Disc : Dispelbot / Shadow : YE 3 butoane 3 dots + fearspam ceva gen Alma .Priest takes skill xaxaxa)
Mage: B L E S S U - tata lor
Warrior: Znk / Aod
Warlock: Darkshitalex
Rogue: Motion
Dk: NAVETI TREABA

Am refuzat sa comentez despre dk / pala pentru ca desi sunt maybe cele mai usoare/ op clase ingame toti wannabe sunt atat de fail incat nici alea 3 butoane pe care le are fiecare clasa nu sunt in stare sa le foloseasca cum trebuie.sunteti jalnici dks / palas , de'a dreptul jalnici .

Si alma sper sa nu ai curajul sa vorbesti despre rogues cand priestul este de 10x mai usor...aa si btw....CAT DODGE AI PUTUT SA FACI LA 3s in sezonul trecut ...si ma minteai pe skype ca dati join si @ ingame gaseati scuze..sa fim seriosi nu esti persoana potrivita sa comentezi despre altii atata timp cat esti ingropat in dodge si 4butoane si sa nu mai amintesc de multi altii care va zbateti la 1800...sa fim seriosi go learn u'r classes

0 0

Back to top
Alma

[Owner of Evolution]

(since 16-09-2017 00:34)

Votes: 23

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-07-2010, 03:01:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Itstroublelol wrote:

Si alma sper sa nu ai curajul sa vorbesti despre rogues cand priestul este de 10x mai usor...aa si btw....CAT DODGE AI PUTUT SA FACI LA 3s in sezonul trecut ...si ma minteai pe skype ca dati join si @ ingame gaseati scuze..sa fim seriosi nu esti persoana potrivita sa comentezi despre altii atata timp cat esti ingropat in dodge si 4butoane si sa nu mai amintesc de multi altii care va zbateti la 1800...sa fim seriosi go learn u'r classes

omfg pro rogue coming up, de la 1 shot in pre bc, la shadow step ambush in bc, la stunlock dead in wotlk, EXACT clasa ta e cea mai dificila EVER ! tu de ce crezi ca toti noobi care se uita la clase zic sa'si faca rogue? Cel mai mare 1 target dps (26k dps ) done by a rogue, in pvp intr'un stun lock esti mort.

de dodge ce sa zici si tu, cate ore stateam sa'i adun sa facem ceva rating acolo, ce sa sti tu.

WoW "How To Be Pro" Tip's:
1. go shadow- rogue
2. go rogue- shadow
3. try another combo, damn you'll suck at it
4. repeat from the start.

Zohlomg wrote:
Eram pe TBC si vroiam sa fac gnome cu codite roz.

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 13-07-2010, 05:31:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cry me a river... oh ... cry me a river.... oh..

warrior:enrg/znk/hibb
pala:beckinbiznis
shaman:omega/buxxy
druid:lawlhots
warlock:drain/emoalex
rogue:motion/troubel
priest:dispel/hysagi/liqquid
dk: no comment
hunter:hanta
mage:hanry/pepenas/injineru

nu mai suferiti de skill sau de high rating stiti bine ca va cara gearu /combo... nu dovedesti nimic daca bati la 2v2 cand ajungi sa nu mai primesti sfaturi de la altii sau indicatii pe buna dreptate atunci poti suferii..

0 0

Back to top
hbrake

[Whisky Fan]

(since 12-06-2022 13:34)

Votes: 28

Post Posted: 13-07-2010, 09:09:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ alma

Asa e. Rogue e faceroll, stunlock -> dead.

Priest req skill !
3 doturi, slow & dmg cu mind flay daca e departe si cand ajunge langa tine disp. wtf ? nu ma asteptam la asa ceva de la gm

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 13-07-2010, 12:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
omfg pro rogue coming up, de la 1 shot in pre bc, la shadow step ambush in bc, la stunlock dead in wotlk, EXACT clasa ta e cea mai dificila EVER ! tu de ce crezi ca toti noobi care se uita la clase zic sa'si faca rogue? Cel mai mare 1 target dps (26k dps ) done by a rogue, in pvp intr'un stun lock esti mort.
Alma daca suferi de shadowprist si zici de rogue ca a fost imba pe toate patchurile, te astept sa-ti faci rogue, fa 1800 si sa vad pe cine bati, sa vedem atunci daca mai e asa de usor rogue.. daca vrei sa o luam asa de druid resto ce zici?? ca sta pe loc si ridica din cracile alea si nu ii scade hpu.. de sprist ce zici ca daca are 500gs mai mult un warr spre ex nu ii face nimic, el sta pe loc si doturile alea il termina, de ret ce zici ca iese din orice stun, are 100 de healuri pe retri si are si disarm redus, si dak il lasi cu arma in mana nu rezisti pt ca da si prin evasion si prin cos si prin orice...tocmai tu care joci o clasa de faceroll total si pe deasupra mai esti si gm, tocmai tu sa comentezi.

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
Firemagician
[Banned user]

Banned

(since 21-11-2010 14:50)

Votes: 12

Post Posted: 13-07-2010, 12:37:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hidenclaw wrote:
Doomcaster wrote:
dK:Albertdk

uat ? cred k glumesti... bine k nu l-ai pus si pe firemagician Sigh

warr: Aod/Enrg
pala: Implied/belakor
hunter: Saw
druid: Rami/ Lawlhots
shaman: Spider
DK: lol
rogue: iz a pro class... requires skill
mage: Blessu/melonhead/Palermo
lock: Drain

VOTEZI SAU COMENTEZI CE PUNE LUMEA te astept la duel sati inchid gura soz de of topic !

0 0

Back to top
Alma

[Owner of Evolution]

(since 16-09-2017 00:34)

Votes: 23

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-07-2010, 17:49:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ toti rogue's care sunt "Pro" si se plang ca nu pot da jos un copac/retri/orice nu pica dintr'un stunlock, Alma has created you a Guide !
1. go shadow- rogue
2. go rogue- shadow

Discutie incheiata, lasati off'topic'ul

warr: znk
pala: albert!(cu 4/5 wrath cere boost :o) NOT, implied va da clasa
warlock: fernandovalorosu', i mean drain
sham: alex m@fiotu'; aka buxxy
rogue: oricine are team cu shadow priest
priest: dispelbot(disc). shadow, oricine are team cu rogue
hunter: bluff/saw
dk: [albertdk(totusi e multi talentat)]padu/rahl
druid: toti s'au dus balance acum ca da starfall 20k dmg. obrys/repick

Zohlomg wrote:
Eram pe TBC si vroiam sa fac gnome cu codite roz.

0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 13-07-2010, 23:53:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rogue : -
Mage : Darkmagician,Ingineru
Druid : Westwood
Priest : Consuelo
Hunter : Kata
Warrior : Flex,Crashy,Aodlike
Warlock : Drain
Shaman : Shamycow
Paladin : Casperikz,Bossutai
Death Knight : Padurarulz,Gangsta,Warky

-

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-07-2010, 01:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alma wrote:
@ toti rogue's care sunt "Pro" si se plang ca nu pot da jos un copac/retri/orice nu pica dintr'un stunlock, Alma has created you a Guide !
1. go shadow- rogue
2. go rogue- shadow

Discutie incheiata, lasati off'topic'ul

warr: znk
pala: albert!(cu 4/5 wrath cere boost :o) NOT, implied va da clasa
warlock: fernandovalorosu', i mean drain
sham: alex m@fiotu'; aka buxxy
rogue: oricine are team cu shadow priest
priest: dispelbot(disc). shadow, oricine are team cu rogue
hunter: bluff/saw
dk: [albertdk(totusi e multi talentat)]padu/rahl
druid: toti s'au dus balance acum ca da starfall 20k dmg. obrys/repick
Alma esti imposibil. Cum poti tu de fiecare data sa ne arunci in fata o chestie gen " va
plangeti ca nu dati jos un copac dintr-un stunlock" si pe urma zici ca ai incheiat discutia. Eu unul am
invatat sa bat fiecare clasa/spec cu rogul mai putin una...copacul care este oficial anti-clasa mea si a tuturor rogilor...vorba lu' Fiveshot :"i have average gear cuz i realised it's not about gear, is about skill" dar
probabil ca pana nu il vad pe el cum bate un pom, nu o sa reusesc sa inteleg cum pot bate asa ceva... Ma rog, peste toate astea idea e ca in calitate de gm nu ar trebui sa te injosesti asa de mult si sa suferi atat pe forumuri...

Shocker wrote:

0 0

Back to top
Hidenclaw

[It's Amazin']

(since 22-07-2010 09:54)

Votes: 17

Post Posted: 14-07-2010, 07:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bah proule care esti :/ alma vrea sa zica altcv :/ dupa ce k jucati o clasa mai faceroll k paladinul cu mult va mai si vaicariti k aveti anticlase :/ gz sunteti niste adevarati pro playeri.. :/ not, maybe wannabe pro players; suferiti de 1800 pe private alea alea... w/e
aa si partea cu dodge la 3's ... s-a gasit cine sa vb trouble... :/ care facea un dodge de zile mari k sa nu pice cu drain/implied/xlr... uau interesant sa comentezi de altu knd u esti mai ceva k el... gz
btw: poate iau warn pe ot :/ dak iau eu vedeti k mai sunt ink 2 pagini de ot in topicu asta <,<

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 15 January 2011 19:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 72, 73, 74  Next    

The time now is 26-05-2025, 00:54:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x