User
Pass
2FA

Best Players on the servers
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 72, 73, 74  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message225099
Drain

[fan nrultimate]

Status: Offline
(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 12-09-2010, 21:38:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba uite ce'am ratat...
Deci, Sawy ala pro, arena nu e totul, sincer ca poti sa bati ratati de 1.6k rating in 3v3 care habar nu au ce sa faca nu te esti "ceva", de que dodge sa nu mai zic.
Crashy nici nu stiu ce se baga cand el a plecat ca a plecat Manbearcat si fara el viata lui nu avea rost.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Spinner

[Scary Is Near !]

(since 25-07-2016 18:38)

Votes: 11

Post Posted: 13-09-2010, 20:51:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa fac si eu din ce am vazut lately

Rogue : Motion aka Aprow , rbrt keep up the good work ( youre almost there - ) cam atat
mage : madskillz (gg no comment ) , Palermo zis Smarter tbc , la alianta nu exista asa cv ...
priest : Dispelbot ( discipline freak - ) , Healingspree zis Exade , Velocity ( nu are gear calumea ink dar joaka impecabil ( GG )
Hunter : Saw , Hanta , la hoarda nu am dat de nici 1 sa ma impresioneze in arene Dosent Matter
warlock : Titanlock ( joaka un baiat soulflames pe el ) , Drainmachine , cam atat restu sunt destro freakz
Warrior : Beka , Combatant zis Enrgg tbc ( din cate am inteles nu mai e el pe char - ) , rocknrolla , Infest
Druid : Shapeshifter zis Avy , Sonne tbc , Obrys ( nu mai suferiti de bug starfall ca e unu dintre singurii boomkini druizi care face defend pe healer si da heal calumea si crowd- control ! ) , (mai sunt cativa high rating dar nu ii pun ca leam dat hex si dadeau trincket - , deci nu merita )
Paladin : Belakor , Hoodtzar ( scuze dak am gresit numele , am auzit ca esti Laertes ( sal ) , Boomm singuru pala prot in pvp , retri nu am vaz nici unu sa joake cu focus calumea sa dea cleanse pe party sa joake cu freedom cand trebuie si etc
Shaman : Punctmove ( imi place ca jok agresiv cand trebuie si defensiv de asemenea cand trebuie ! iti dai tie heal la low HP tii wind shear dai heal la partneri , joki ff ok - gg
DK : Scoryllus , Padurarulz , si e un orc la hoarda cu care am incercat un shadowcleave cand jucam pe Lifesgood dar nu ii mai tin minte numele - park Anubys dak nu ma insel :d

Imi cer scuze dak am omis pe cnv , nu ii pot tine minte pe toti dak mai vad cv dau edit -

BTW nu mai jok eu pe Reactorr am jucat doar putin cu Titanlock la 2v2 ! repet Reactorr nu mai e al meu ( De acm incolo ma gasiti pe Scary ! pe asta o sa raman de acm -

respect pt playerii care stiu respecta si keep up the good work !

Last edited by Spinner on 14-09-2010, 06:49:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Firemagician
[Banned user]

Banned

(since 21-11-2010 14:50)

Votes: 12

Post Posted: 14-09-2010, 00:15:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SPinner pe sefu mare lai uitat Supernany Realbeauty? -) chestile astea cn sunt

Totusi nam mai postat de mult best class -

Rogue : Trouble(my little fan)Deffect
Mage : My little bro Darkmagician hanry Restu sa se apuce de Herose 7-
Druid : Hutzy(splashy sa zicem Dosent Matter) Dont remeber the rest
Priest : zakusca shadow dispellboot disci
Hunter : Hanta saw AND GTFO -
Warrior : cor 7 tezla - plzzz next clas
Warlock : Tot Fire e baza Remeber crashy you fail
Shaman : ele my ex part punctmove and spinner -
Paladin : no com - 3 butoane
Death Knight : Gargoyle&Ghoul

0 0

Back to top
unbanat

[Gladiator]

(since 26-04-2012 07:15)

Votes: 3

Post Posted: 14-09-2010, 01:24:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Firemagician...daca DK inseamna garg&ghoul, impushca-te tati...du-te si joaca remi sau plimba catelu in cazul in care ai asa ceva (daca iti permiti)...ma rog...sa revenim...deci:
Dk-ul este o clasa complexa ffs...nu foloseste doar mana ca tine, are de controlat 3 tipuri de rune, cateodata chiar 4 daca specuieste intr-un talent anumit si in plus are si runic powah de care nu trebuie sa-si bata joc...deoarece te poate scoate din belea sau poti sa castigi daca il gestionezi bine.
Numarul de speluri si functionalitatea nu se compara cu cele ale lockului. Un lock foarte prost(...) poate face 1800 rating in schimb un dk nu. DK-ul este o clasa ce necesita nu doar un minimum de inteligenta, ba chiar creativitate... pentru a excela. Asa ca mai bine du-te si vezi-ti tu de fear&nuke-ul tau foarte complicat acolo.
S@L

P.S. Ma gasesti pe Scoryllus daca ai vreo nelamurire

Inca un P.S. (si intrebare capcana): daca pala e de 3 butoane...cum zici tu...de ce nu vedem un pala retri peste 1800? sau f.f.f. greuu mai vezi, de ex. Belakor. E adevarat, paladinul retry nu este foarte complex dar cu putin cap se poate ajunge sus (in rank) si bineinteles cu un comp bun....nu pala rog sau pala warr -
Poate vei spune ca nu se poate, o sa te contrazic...se poate si la 2k+, as face eu unul dar nu am timp de el ca pierd vremea pe DK + ca nu gasesc un shammy resto competent pentru team.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Lique

[Mentally Stable]

(since 25-06-2012 13:28)

Votes: 7

Post Posted: 14-09-2010, 14:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rogue : Motion , Trouble
Mage : Madskill , Hanry , Medoxx
Druid : Iinsane , Shapeshifter , Obrys
Priest : Dispelbot , Hysagi
Hunter : Jert
Warrior : Beka , Infest
Warlock : Titanlock , Supernany
Shaman : Mondieux
Paladin : Selevil , Hoodztar , Varule
Death Knight : -

I r Defectt ! :taz:
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

Post Posted: 14-09-2010, 15:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci.
Druid: Skilz, Implied pe druid.
Death Knight: Nimic.
Hunter: Nimic.
Mage: Capdepepene, Hanry, Blessu, Nignug
Paladin: Implied holy, Belakor retri.
Priest: e plin de shadows, sa zicem Alma, pe discipline e Death.
Rogue: Skilz, Motion si injectie.
Shaman: Omegarosu.
Warrior: erau znk,hibb,crashy da nu mai joaca din cate vad.
@ spinner, poate unii joaca destro de pe TBC, nu vad care e problema, affli nu e mai greu.
@ scoryllus "Un lock foarte prost(...) poate face 1800 rating" total gresit. Un lock prost nu o sa iti faca veci 1.8k decat daca da chiar numa de combos la care este counter si aia sunt chiar prosti.

0 0

Back to top
unbanat

[Gladiator]

Post Posted: 14-09-2010, 15:58:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Magician: Dar in rest cam esti de acord cu mine nu? Ca nu am vazut sa contesti restul spuselor mele

Posturi unite automat, 14-09-2010, 16:58:12

Rogue : Motion, Trouble
Mage : Madskill, Hanry, Froster, Medoxx
Druid : Iinsane , Shapeshifter , Obrys
Priest : Dispelbot, Deepdarkness, Ashkandy, Hysagi
Hunter : Saw, Jert
Warrior : Crashy, AOD
Warlock : hmmm...Titanlock, Realbeauty
Shaman : Connection, xhelaru...a si Reactorr
Paladin : Belakor, Freesoul, Danaduffay (ownerul original, dar mi se pare ca nu mai joaca)
Death Knight : -
Cand voi vedea si eu un heal-thru death coil sau focus-death grip/silence/mind freeze/chains bla bla, un nuke rapid in unholy (da, si dk are burst, daca stii juca), swipe sigils etc, atunci voi posta un DK...pana atunci sa lasam un mare - (minus, nik, niente, nada, nothing, zero)

0 0

Back to top
RushMe

[Mentally Stable]

(since 22-12-2010 09:46)

Votes: 8

Post Posted: 14-09-2010, 17:29:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Cand voi vedea si eu un heal-thru death coil sau focus-death grip/silence/mind freeze/chains bla bla, un nuke rapid in unholy (da, si dk are burst, daca stii juca), swipe sigils etc, atunci voi posta un DK...pana atunci sa lasam un mare - (minus, nik, niente, nada, nothing, zero)

Nu o sa vezi curand un "burst" unholy pentru ca spec-ul in sine este buged pe server. Dps care il scoate este de abia vreo 60% din DPS care ar trebuii sa il scoata. Asa ca toti pe unholy joaca la stamina multa/resi mult si cu un healer in spate. Joaca la supravietuire.

0 0

Back to top
unbanat

[Gladiator]

Post Posted: 14-09-2010, 18:02:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Rushme: Stiu, DK este foarte buguit, printre cele mai buguite clase, nu e chiar la 60% dar tot da damage mic, multe talente nu merg, dar asta cu toate, nu sunt fanul resilului mult, tocmai de aceea raman la 900+ poate o sa scad ca mai iau iteme de pve. Pe blizz Dk-u rullz da dmg. Aici toti se bazeaza pe melee dmg in arena ceea ce este total gresit. Asta incerc eu sa zic.
0 0

Back to top
Firemagician
[Banned user]

Banned

(since 21-11-2010 14:50)

Votes: 12

Post Posted: 16-09-2010, 20:45:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am pus la misto ce am votat la dk stiu bine ce inseaman Dk am jucat 1 an si cv dk Calm down
0 0

Back to top
cosmi
[Banned user]

Banned

(since 27-10-2013 06:31)

Votes: 10

Post Posted: 16-09-2010, 21:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rogue : Shadowpierce (PVE)
Mage : Explorer (PVE)
Druid : Cobrel (PVE) / Iinsane (PVP) Arkin (PVP)
Priest : Whiplash (PVE DPS) / Alama (PVP HEAL)
Hunter : Saw (PVP)
Warrior : Adrenalyne (PVE) / Xcore (PVP)
Warlock : Bass(PVE)
Shaman : Scary (PVP HEAL)
Paladin : Averniss(HEAL PVP) / Coma(HEAL PVP) / Demonica(DPS PVE)
Death Knight : Padurarulz (PVP)
am postat playerii cu care ma intalnesc mai des... nu ii stiu pe toti

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 16-09-2010, 21:53:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Castigatori-Die-Hards-t42881.html

zice si asta ceva xD

0 0

Back to top
unbanat

[Gladiator]

Post Posted: 17-09-2010, 00:59:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zice zice dar nu am fost si eu la event - ca am avut munca - asta e cu alta ocazie -

edit: acum am vazut ca a fost editia I...nici nu stiam de wowfreakz atunci, sunt relativ nou + mi s-a zis faptul ca la inceput pe server DK-ul dadea ùber damage

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

Post Posted: 17-09-2010, 12:29:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unbanat wrote:
Zice zice dar nu am fost si eu la event - ca am avut munca - asta e cu alta ocazie -

edit: acum am vazut ca a fost editia I...nici nu stiam de wowfreakz atunci, sunt relativ nou + mi s-a zis faptul ca la inceput pe server DK-ul dadea ùber damage

si cui ii pasa?

0 0

Back to top
Qetesh

[Mentally Stable]

(since 12-09-2012 21:39)

Votes: 2

Post Posted: 20-09-2010, 22:28:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Firemagician the best warlock destro...
OMFG cineva nu si-a primit prajiturile

Nu prea imi place sa ma bag aiurea in seama dar majoritatea care sunt scrisi aici (si nu vreau sa ii iau in nume de rau) sunt donatorii.
Sunt unii care stiu sa joace si alti care au donat numai sa se dea mari in ogri, sw etc.(cum s-a intamplat cu un paladin care facea spam in ogri pe yell ca are shadowmourne si vrea in realness -)
Cei care se considera pro nu dau nici macar 2 bani ca sunt sau nu scrisi aici pe aceasta pagina...
Dar...sunt unii care l-i s-a urcat PRO la cap si vor sa iasa in fata...
Vrei sa iesi in fata fi cel mai bun la eventuri 1vs1 2vs2 , fi un raid lider bun, iesi pe 1 loc la kiluri intr-un bg etc...
Nu va mai certati aiurea pe forum daca aveti o problema si spuneti ca unu e mai pro decat celalalt de ce nu dati 1 duel si vedeti?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 15 January 2011 19:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 72, 73, 74  Next    

The time now is 13-01-2025, 21:30:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x