User
Pass
2FA

Better WoW Experience?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1259
cristijade

[The Ghost Gladiator]

Status: Offline
(since 05-10-2019 22:49)

Votes: 4

Post Posted: 12-04-2016, 19:34:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut. Ar putea fii Freakz mult mai bun precum este acuma? Ma refer ca este decent, chiar bun. Dar sunt unele cauze care ar putea fi rezolvate ma gandesc, cat mai repede precum:

1. Achievementuri (M-am uitat la cate sunt fixate si cate sunt "pending" si cam acestea ultimele sunt destul de multe, ma refer la pending. Hai sa zicem ca restul zonelor pot ramane asa, dar Pandaria? Continentele unde sunt majoritatea playerilor si care ma rog, in afara de PvP si Pve mai dorim sa avem achiement-uri si in alte domenii precum World Events de exemplu. Ma rog. Nu sunt bun in PvP si am incercat, PvE da merge dar in afara de asta eu personal ma simt mult mai bine sau cel putin m-as simtii mai bine daca as face cat mai multe achievement-uri dar multe nu merg... ma pot considera un Achievement Hunter fiind o placere sa fac asa ceva)

2. Mobs (De exemple sa fie spawnate mobi esentiali in Pandaria de exemplu dragonul prezent in jurul muntelui Neverest: http://wowwiki.wikia.com/wiki/Mount_Neverest asta fiind mai mult pt immersion. Alta ideea ar fi, daca nu exista sau lipsesc, mobi rari: http://wowrarespawns.blogspot.ro/2014_01_01_archive.html )

3. Immersion (Adica un exmplu ar fi mobii de mai sus, in afara ar fi cei World Mobs care fac ca unele locuri cum ar fi the Shrine sa fie mai populat. De ex. Jucatorii de Hearstone de la mese etc... Immersion poate fi si obiecte, masinarii in jurul insulei)

4. Questing (Adica acele questuri care necesita scripturi blizzlike, precum scene, eventuri, dialoguri care sunt mai mult decat "Kill X mobs then return back) sau in loc de acele auto-complete questuri)

5. Black Prince's Quest Line (Acela din Pandaria de langa Black Market AH)

6. Brawler's Guild (Arenele de lupta din Stormwind City si Orgrimmar)

Deocamdata asta ar fi de zis din punctul meu de vedere. WoW fiind un MMORPG, serverul contine elemente de PvP si PvE, dar uneori acele elemente de RPG sunt omise in unele cazuri.

Multumesc, si imi cer scuze daca am spuns ceva gresit. Tocmai m-am reintors pe server si posibil ca unele din ce am mentionat anterior au fost implementate.

3 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 12-04-2016, 20:21:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WoW Zone is International. Mutat la Romanian Zone pentru ca nu e in engleza (daca era ar fi trebuit oricum mutat la Suggestions).

1 - Cred ca singura problema cu Achievements e ca majoritatea pot fi reparate doar de Big Boss si el nu are timp doar de achievements - It's just bad luck.
2 - Uhm...hmmm Thinking Singura mea problema cu lucrul asta e cata lume e interesata sau se uita dupa asa ceva? Mai ales cand foarte multi stau
    Shrine
    In IoT.
    In curand Timeless Isle
    In raid-uri si BGs

desi si eu sunt un militant pentru asa ceva, dar daca as vedea mai mult interest de la players pentru lucrul asta as putea sa imi acord timp pentru el.
3 - Am zis mai sus. (Jucatorii de HS? Sunt pusi in Shrines <<nu pusi pe banci>>, dar sunt. Nu stiu daca mai au textul pus ca il spamau si multa lume s-a plans. Singura problema ar fi legat de Shrine's immersion ar fi ca nu se misca)
4 - Care? O lista? Poate la The Divine Bell lipseste script...
5 - Am discutat in acel Brainstorming si daca nu ma insel am raspuns la Facebook Comments ca vine. Stay tuned.
6 - Am amanat-o pentru Phase 3 in urma Brainstorming-ului. Necesita multa treaba si ar trebui facuta ca la carte ca sa fie buna de ceva.

P.S. Nu ai gresit cu nimic - In afara de ce am zis in primul paragraf. (Scria mare cu rosu in sectiuni WOW ZONE IS INTERNATIONAL BLAH BLAH BLAH....) Ai venit cu niste propuneri fara sa faci flame (pacat ca nu sunt mai multi ca tine)

0 0

Back to top
cristijade

[The Ghost Gladiator]

(since 05-10-2019 22:49)

Votes: 4

Post Posted: 12-04-2016, 21:14:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Merci mult de raspunsuri. V-oi avea rabdare pt tot sa apara, sper, curand. Sunt acel tip de player care observa mai mult partea de RPG, de aceea am revenit de pe un server de Roleplay. Posibil sa ma reintorc dar in fine, nu stiu unde mai vad server de MoP care e asa bine scriptat - . Ideea e ca, ar fi super daca am avea oameni sa vada mai repsus de PvP si Pve, o alta ramura a jocului.
1 0

Back to top
Shikaii

[Mentally Stable]

(since 12-02-2018 18:08)

Votes: 2

Post Posted: 12-04-2016, 22:50:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
WoW Zone is International. Mutat la Romanian Zone pentru ca nu e in engleza (daca era ar fi trebuit oricum mutat la Suggestions).

1 - Cred ca singura problema cu Achievements e ca majoritatea pot fi reparate doar de Big Boss si el nu are timp doar de achievements - It's just bad luck.
2 - Uhm...hmmm Thinking Singura mea problema cu lucrul asta e cata lume e interesata sau se uita dupa asa ceva? Mai ales cand foarte multi stau
    Shrine
    In IoT.
    In curand Timeless Isle
    In raid-uri si BGs

desi si eu sunt un militant pentru asa ceva, dar daca as vedea mai mult interest de la players pentru lucrul asta as putea sa imi acord timp pentru el.
3 - Am zis mai sus. (Jucatorii de HS? Sunt pusi in Shrines <<nu pusi pe banci>>, dar sunt. Nu stiu daca mai au textul pus ca il spamau si multa lume s-a plans. Singura problema ar fi legat de Shrine's immersion ar fi ca nu se misca)
4 - Care? O lista? Poate la The Divine Bell lipseste script...
5 - Am discutat in acel Brainstorming si daca nu ma insel am raspuns la Facebook Comments ca vine. Stay tuned.
6 - Am amanat-o pentru Phase 3 in urma Brainstorming-ului. Necesita multa treaba si ar trebui facuta ca la carte ca sa fie buna de ceva.

P.S. Nu ai gresit cu nimic - In afara de ce am zis in primul paragraf. (Scria mare cu rosu in sectiuni WOW ZONE IS INTERNATIONAL BLAH BLAH BLAH....) Ai venit cu niste propuneri fara sa faci flame (pacat ca nu sunt mai multi ca tine)

Pacat, eu unul nu prea am timp sa ma joc, dar sunt interesante propunerile(dupa 30min de research), imi poti spune de unde vine "HS"?

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 12-04-2016, 22:59:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hearthstone = HS

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 14-02-2025, 10:58:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password