User
Pass
2FA

Blink - Mage
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message11089
shapez

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-07-2012 21:00)

Votes: 2

Post Posted: 15-07-2012, 05:40:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:
Treaba cu probleme in panta e si pe Blizzard, pentru ca Blinkul te teleporteaza drept in fata. Eu vorbesc de faptul ca in instante, unde e linie dreapta, nu functioneaza. Daca nu stiti cum ar trebui sa mearga, nu mai postati.

Eu zic sa nu mai postezi tu aiurea, vad ca ai char pe blizz, ia posteaza tu un video cand dai blink in panta si te da pe loc si ma las de wow.( in 6 ani de wow pe blizz nu am patit asa ceva)
+ 1 nu merge blink dar deh..."nu e prioritar" rofl si pana la urma F*** pve , dar in pvp fara blink degeaba joci mag...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Votes: 17

Post Posted: 15-07-2012, 05:59:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shapez wrote:
LightPaladin wrote:
Treaba cu probleme in panta e si pe Blizzard, pentru ca Blinkul te teleporteaza drept in fata. Eu vorbesc de faptul ca in instante, unde e linie dreapta, nu functioneaza. Daca nu stiti cum ar trebui sa mearga, nu mai postati.

Eu zic sa nu mai postezi tu aiurea, vad ca ai char pe blizz, ia posteaza tu un video cand dai blink in panta si te da pe loc si ma las de wow.( in 6 ani de wow pe blizz nu am patit asa ceva)
+ 1 nu merge blink dar deh..."nu e prioritar" rofl si pana la urma F*** pve , dar in pvp fara blink degeaba joci mag...

Momentan nu mai am subscriptie activa, dar te invit pe tine sa faci asta. Trust me, nu merge nici acolo in panta. Adica, merge un pic, dar nu ai full range. Depinde si de unghiul pantei, dar in principiu nu e recomandat sa dai. Stiu ca-mi faceam numa' draci in Lost City of Tol'Vir, dadeam Blink in rampa si ma dadea pe loc, fix cum patesti aici in instanta.

Anyway, problema nu era cat de urat e in rampa, ci faptul ca te da pe loc la Blink in linie dreapta, ceea ce e absurd si extrem de enervant.

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Radical

[Madness forever]

(since 13-04-2023 12:11)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-07-2012, 23:04:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:

Momentan nu mai am subscriptie activa, dar te invit pe tine sa faci asta. Trust me, nu merge nici acolo in panta. Adica, merge un pic, dar nu ai full range. Depinde si de unghiul pantei, dar in principiu nu e recomandat sa dai. Stiu ca-mi faceam numa' draci in Lost City of Tol'Vir, dadeam Blink in rampa si ma dadea pe loc, fix cum patesti aici in instanta.

Anyway, problema nu era cat de urat e in rampa, ci faptul ca te da pe loc la Blink in linie dreapta, ceea ce e absurd si extrem de enervant.

Well da... pe blizz daca dai blink in panta te da in loc cum si warrul nu poate da leap mai sus de 10* parca sau hunterul care nu poate urca panta cu disengage.
Am spus parca in topicul asta sau in unul asemanator... poate ar fi mai okei daca s.ar implementa blinkul vechi de pe tbc, gen charge- dadeai blink si charul mergea cu 500% speed increase inainte 20 de yards, era o placere sa joci mage pe un server cu blinkul respectiv, singura problema ar fi fost 0.5-1 sec delay/per blink.

0 0

Back to top
shapez

[Mentally Stable]

(since 26-07-2012 21:00)

Post Posted: 16-07-2012, 02:16:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
LightPaladin wrote:

Well da... pe blizz daca dai blink in panta te da in loc cum si warrul nu poate da leap mai sus de 10* parca sau hunterul care nu poate urca panta cu disengage.
Am spus parca in topicul asta sau in unul asemanator... poate ar fi mai okei daca s.ar implementa blinkul vechi de pe tbc, gen charge- dadeai blink si charul mergea cu 500% speed increase inainte 20 de yards, era o placere sa joci mage pe un server cu blinkul respectiv, singura problema ar fi fost 0.5-1 sec delay/per blink.

Ma voi ati innebunit, cand ati patit voi sa va dea pe loc in panta pe blizz ca eu nu am patit in viata mea si cu warru daca dai charge si ala e putin dupa pillar si intra dupa, daca tu ai dat charge inainte sa intre dupa pillar, da charge si merge dupa el , nu da charge prin pillar etc eu cred ca voi vorbiti de blitz sau oricum total altceva nu cred ca vorbiti de blizz.

Si btw "Trust me, nu merge nici acolo in panta. Adica, merge un pic" imi spune multe...

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 13-04-2023 12:11)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-07-2012, 10:39:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shapez wrote:
Ma voi ati innebunit, cand ati patit voi sa va dea pe loc in panta pe blizz ca eu nu am patit in viata mea si cu warru daca dai charge si ala e putin dupa pillar si intra dupa, daca tu ai dat charge inainte sa intre dupa pillar, da charge si merge dupa el , nu da charge prin pillar etc eu cred ca voi vorbiti de blitz sau oricum total altceva nu cred ca vorbiti de blizz.

Si btw "Trust me, nu merge nici acolo in panta. Adica, merge un pic" imi spune multe...

Yea ai dreptate suntem noi nebuni:OSurprise
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2369919386

0 0

Back to top
LightPaladin

Post Posted: 16-07-2012, 15:10:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shapez wrote:

Daca nu esti in cunostinta de cauza, nu-ti mai pierde vremea cu postat aici, ca se fac si in topicul asta 999 pagini INUTILE.
Allybetrayer wrote:
Yea ai dreptate suntem noi nebuni:OSurprise
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2369919386

Ia si proof, acu chill out si asteapta fixu'. (iti cautam eu mai multe, da' n-am timp sa stau sa explorez internetul in momentul asta)

0 0

Back to top
FastBro

[Mentally Stable]

(since 16-07-2012 13:46)

Post Posted: 16-07-2012, 15:46:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este foarte enervant bug-ul.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 17-07-2012, 11:24:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mergea la inceput ...dar de asemenea puteai sa treci si prin pereti cu blinku, daca erai langa perete ...te dadea dincolo.
Si mai tare era faza ca daca erai pe scari si dadeai blink, cadeai sub harta.

nu e primu topic de "bug la blink pe loc in raiduri" de pe freakz, dar am impresia ca nici nu o sa fie ultimul...mai ales ca majoritatea ...s-au evaporat:|

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 18-07-2012, 11:04:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Putem noi sa asteptam mult si bine *fix* la blink, problema vine din faptul ca vmaps pentru instante si raiduri au fost scoase, deci blinkul nu gaseste coordonate x,y,z ca sa functioneze in locurile acestea.

Presupun ca s-a apelat la aceasta masura pentru a combate exploiturile sau eu mai stiu ce dar este in acelasi timp o lovitura grava si pentru fairplay....de cate ori nu mi-as fi dorit sa dau blink la atramedes in air phase sau la sonic breath....sau la maloriak cu consuming flames....sau omnotron cu flamethrower...sau la valiona cu meteorit si engulfing...si lista continua -

Quest Objective: Spread cancer all over Freakz.
Quest Status: Quest failed

You can play the entire game from ur Garrison/SW/OG nice mmo would play again Kappa. Retail WoW 2016™
0 0

Back to top
LightPaladin

Post Posted: 18-07-2012, 15:48:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
Putem noi sa asteptam mult si bine *fix* la blink, problema vine din faptul ca vmaps pentru instante si raiduri au fost scoase, deci blinkul nu gaseste coordonate x,y,z ca sa functioneze in locurile acestea.

Presupun ca s-a apelat la aceasta masura pentru a combate exploiturile sau eu mai stiu ce dar este in acelasi timp o lovitura grava si pentru fairplay....de cate ori nu mi-as fi dorit sa dau blink la atramedes in air phase sau la sonic breath....sau la maloriak cu consuming flames....sau omnotron cu flamethrower...sau la valiona cu meteorit si engulfing...si lista continua -

Tu vrei sa spui ca nu au coordonate X Y Z instantele? Unu, doi, trei si AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH - Pe asta de unde ai mai scos-o, putul gandirii? Merge fixed, da' tre un pic de vointa.

Edit: Si totusi, sa nu zici ca sunt nesimtit si nu iti aduc proof. ".gps" dat in Bastion of Twilight: http://img716.imageshack.us/img716/782/wowscrnshot071812165117.jpg acu chill out si lasa speculatiile.

0 0

Back to top
SARADOMINZEW

[Mentally Stable]

(since 26-12-2013 15:46)

Votes: 5

Post Posted: 22-07-2012, 20:53:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blinkul nu merge in dungeonuri / raiduri / in unele locuri (sau in unele arene) fiind ca e textura buguita nu e bug la blink intelegeti -
Baftalo$$

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-07-2012, 16:39:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:
odes wrote:

Tu vrei sa spui ca nu au coordonate X Y Z instantele? Unu, doi, trei si AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH - Pe asta de unde ai mai scos-o, putul gandirii? Merge fixed, da' tre un pic de vointa.

Edit: Si totusi, sa nu zici ca sunt nesimtit si nu iti aduc proof. ".gps" dat in Bastion of Twilight: http://img716.imageshack.us/img716/782/wowscrnshot071812165117.jpg acu chill out si lasa speculatiile.

Eu zic sa te interesezi putin cum functioneaza toata chestia asta si cum recunoaste un server line of sight si alte mecanici de genu inainte sa comentezi si sa faci pe desteptu pe degeaba, coordonatele de care zici tu n-au nicio treaba cu coordonatele create pentru server in fisiere .vmap. E bine ca sunt oameni ca tine aici sa induca lumea in eroare, de-aia e freakzul unde este.

Poate da si un dev pe aici sa te lamureasca care e treaba cu vmaps, sau poate te documentezi si tu putin sa nu te mai faci de ras aiurea.

Explicatia e simpla, pentru toate zonele pre-cata, au fost extrase si create vmaps, la un moment dat au fost facute si in cata, si dintr-un anume motiv au fost sterse, de atunci mai ai tu line of sight in dungeonuri si raiduri? Nu, poti sa dai cu spells prin pereti cat vrei pentru ca nu exista vmaps si serverul nu stie ca sunt pereti acolo. In schimb afara in zonele outdoor, exista vmaps si in cata zones, de-aia nu poti casta prin trunchi de copaci si bolovani, iti da eroare cu line of sight, si de-aia merge blink afara.

EDIT: Si ca sa iti arat cat de prost informat esti si needucat, uita-te in propriu screenshot ca iti scrie clar, "NO VMAP AVAILABLE FOR AREA" si "Have height data -MAP 1 VMAP 0". Blink face un server check la acele informatii gen height data etc, acelea fiind stocate in vmaps, no vmaps = no blink, bossule.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2012, 16:41:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/bump

Macar spuneti-ne daca nu vreti sa bagati vmaps la loc, eu personal as intelege de ce...ne descurcam si fara cum am facut pana acum :\

Quest Objective: Spread cancer all over Freakz.
Quest Status: Quest failed

You can play the entire game from ur Garrison/SW/OG nice mmo would play again Kappa. Retail WoW 2016™
0 0

Back to top
LightPaladin

Post Posted: 29-07-2012, 05:17:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
/bump

Macar spuneti-ne daca nu vreti sa bagati vmaps la loc, eu personal as intelege de ce...ne descurcam si fara cum am facut pana acum :\

Vorbeste pentru tine, eu m-am saturat sa ma prinda Roaring Flames de la Atramedes, numa' pentru ca nu-mi merge o porcarie de spell.

0 0

Back to top
Shadowy

[Creep]

(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 02-08-2012, 19:52:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:
odes wrote:
/bump

Vorbeste pentru tine, eu m-am saturat sa ma prinda Roaring Flames de la Atramedes, numa' pentru ca nu-mi merge o porcarie de spell.

agree, true story

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 11-11-2024, 23:12:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x