User
Pass
2FA

Blog Recomandation

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message1475
mr. steve

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-11-2010 18:20)

Votes: 4

Post Posted: 22-11-2010, 19:01:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multi dintre voi sunteti dispusi sa cititi ceva de calitate eu am gasit pe net un tanar care a inceput sa se afirme din aprilie 2010 pe blog si mi se pare ca ce scrie el e de buna calitate.

Check it out -> http://mancatearcorhazu.wordpress.com/

^_-
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-11-2010, 19:21:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sã se afirme? Da' cum adicã? Existã un fel de scenã a bloghiștilor?

Dacã îți vine sã citești, ia o carte, nu un blog mizer.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 22-11-2010, 19:55:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mr. steve wrote:
Multi dintre voi sunteti dispusi sa cititi ceva de calitate eu am gasit pe net un tanar care a inceput sa se afirme din aprilie 2010 pe blog si mi se pare ca ce scrie el e de buna calitate.

Check it out -> http://mancatearcorhazu.wordpress.com/

am citit primul sau ma rog, cel mai recent.
da, citeste o carte. mult mult mai educativ.

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 22-11-2010, 21:01:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eM wrote:
Sã se afirme? Da' cum adicã? Existã un fel de scenã a bloghiștilor?

Ceva de genul, da' ala nu e el in aia.

Avand in vedere ca nu are domeniu propriu si blogul sau are un nume total penibil, pe langa faptul ca se straduie prea mult sa trateze subiecte deja overused, nu as zice ca ca a inceput sa se afirme.

Asa, cateva extrase din rahaturile pe care le scrie [e autocenzura de pe freakz, nu a cenzurat el]:
Quote:
Ma simt ca un bob de fasole intr-o cratiþã de supã de cartofi, dar nu ºtiu dece.

Apropo am vb cu ce din clubul baietilor care traiesc din alocatie ºi au zis cã salutã fetele care se *** pe bonuri de masã !!!

Quote:
Am fost botezat Corhazel (nu rimeza cu nimic…..numai pare). M-am nacut intr-o pauza de tzigara in fata la Goldis, cand Corhaz m-a fatat. M-am nascut alegator. Inca de la nastere aveam doua posibilitati pe unde sa ies.

Quote:
Mihai Eminescu , poet ºi purtãtor de sifilis , deºi avea ca ºi laitmotive teiul, luna ºi ***** Veronicãi tot nu a reuºit sã o agaþe cu poeziile lui.ªi mai ales dupã felul in care a perit nu prea puteai fute cu Luceafãru pe vremea aia.

In schimb Bacovia, el era poetu emo din istorie ºi nici el nu prea futea cu poeziile lui, dar el a plãtit pentru sex.

În concluzie poþi sã iþi bagi ****-n ele poezii…

Concluzia, asta se da prea mare prea devreme, nu stie regulile de baza ale gramaticii, nici un om cu mintea la cap n-ar accepta asa ceva [si nu zic de parerea sa despre poeti]. E doar un copil care e gangsta-rappa, sufera de brand-uri si care se lauda ca viciile l-au acaparat.
Daca tu consideri ca asta inseamna 'sa te afirmi', atunci nu esti cu nimic mai bun decat el, poate el e mai bun decat tine ca a reusit sa te impresioneze. De-amar, mai bine nu postai nimic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 22-11-2010, 21:33:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti dai seama doar din numele blog-ului ca e cretin cel care il are. -
Nici nu m-am obosit sa intru.
Eu iti recomand macar sa inveti strictul necesar cat sa te poti descurca. Nu cum ti-au recomandat cei de sus sa citesti carti. Ca stim amandoi ca nu vei face asta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  

The time now is 06-02-2025, 22:04:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x