User
Pass
2FA

Bug la Meserii

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message338
blackdahlia

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-11-2011 05:11)

Votes: 2

Post Posted: 27-10-2010, 20:36:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-a sfatuit un Gm ( scz dar nu ii mai retin numele , skillz parca, scz daca gresesc) sa fac un post dupa ce ma ajutat cu o problema. Eu mi-am facut full eng si mi-am pus acele enchanturi unice pt eng. dupa ceva timp mam gandit sa fac tailor, asa ca am dat delete la eng. si culmea encanturile au ramas , le puteam folosi si pe cele de pe boots , manusi , belt. Asa ca am facut ticket , mi-am modificat singur ench de pe boots gloves cu enchanturi normale , dar a trebuit sa vina un gm sa imi dea delete la belt pt ca ench dp belt nu-l puteam da jos si nu vroiam sa fiu tentat sa-l folosesc.Mentionez ca puteam sa pun belt in bag si sa-l echipez . In fine mi-a dat un belt identic numai ca nu avea encant. Am descoperit acest bug intamplator si nu se stie cine poate abuza de el. de ex caracter cu enchanturi de la eng sokete care cer jwc si enchant de tailor:). Pls repair:). P.S pls repair toc 25 hc.- a fost si shokerul de fata si a vazut ca nu continua event dupa faction champions.( scz ca am postat tot aici 2 buguri)-.!!!!!!!!!!!!! FREAKZ E BAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 05:04:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password