User
Pass
2FA

Bug?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2552
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Status: Offline
(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 25-01-2012, 14:45:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twinblades wrote:
Nop nici unu care sa imi mearga pana acum. La cel postat de Phixelzilla imi zice out of range iar restu merg numai daca nu am un target.Daca am tinta pe ceva pe duce pe acel ceva nu pe focus. (nu imi dau nici o eroare)

La asta ultimul cu castsequence iti da out of range?
Incearca si pe un dummy, eu am testat la alea din sw, de la riding trainer.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Twinblades
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-10-2012 03:26)

Votes: 5

Post Posted: 25-01-2012, 16:16:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Phixelzilla wrote:
Twinblades wrote:
Nop nici unu care sa imi mearga pana acum. La cel postat de Phixelzilla imi zice out of range iar restu merg numai daca nu am un target.Daca am tinta pe ceva pe duce pe acel ceva nu pe focus. (nu imi dau nici o eroare)

La asta ultimul cu castsequence iti da out of range?
Incearca si pe un dummy, eu am testat la alea din sw, de la riding trainer.

pe dummy-uri le-am testat pe toate.Si da la macroul cu castsequence imi da out of range.Nu face nimic.
Ma gandesc sa nu fie ceva la wow-ul meu, ceva pe la interface desi ma indoiesc....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-08-2025, 22:49:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password