User
Pass
2FA

Buguri si chestii gasite in PVP care nu functioneaza sau nu functioneaza corespunzator

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Shadowlands -> Bug Report -> Rejected bugs
Author Message199
lolacademy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-06-2021 12:45)

Post Posted: 03-06-2021, 16:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare! Sunt nou pe server, vin de pe retail si am o experienta de peste 2.4k rating in pvp 2v2 si peste 2.2k in 3v3.
Facand cateva arena pe acest server am observat urmatoarele:
1) Warlock-ul pe destruction daca are sumonat Infernal (pet-ul) , chiar daca acesta moare, petul ramane inca activ si tine inamicii in combat. Lucru ce afecteaza foarte mult un rogue sau mage care vrea sa manance sau si alte clase
2) Paladinul cand foloseste Templar Verdict-ul trece prin EVASION la rogue sau prin cloack of shadows. Lucru ce nu ar trebui sa se intample sub nicio forma deoarece damage-ul de la templar verdict ar trebui sa fie negated de aceste 2 speluri indiferent de gear-ul sau diferenta de itm lvl pe care jucatorii o au intre ei.
3) Petul la hunter BM. Mi s-a intamplat ca intr-o arena hunterul sa trimita petul in cealalta parte a arenei sa ma atace fara ca el sa paraseasca pozitia initiala. Dupa ce i-am omorat petul, l-a reinviat tot din locul de spawn al arenei si din nou l-a trimis pe mine. Lucru care nu sunt sigur dar cred ca nu functioneaza corespunzator.
4) De asemenea am observat ca uneori si in anumite locuri cum ar fi sub apa sau in zona ogrimarului, daca iti folosesti blinkul ca mage iti iei teleport in aceeasi zona.

Vreau sa ajut la dezvoltarea acestui server si o sa raportez fiecare problema pe care o intalnesc. Fiind un fan pvp o sa gasesc si mai multe nereguli si o sa va informez cu privire la ele, sper sa fie de folos acest articol.
Multumesc mult! - Cu respect, LoL Academy YouTube Channel! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Arkod

[Zero Mortals]

Status: Offline
(since 18-09-2024 08:01)

Votes: 42

Post Posted: 03-06-2021, 17:26:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare si bun venit pe Freakz,

Pentru buguri legate de clase te rog sa postezi in sectiunea aceasta.

Fa cate un post pentru fiecare problema, daca raportezi mai multe probleme in acelasi topic atunci acesta o sa fie inchis.

Am sa-ti inchid topicul acum avand in vedere ca problemele mentionate de tine trebuie raportate in alta sectiune.

In cazul in care mai intampini probleme nu ezista sa le sesizezi fie pe forum, fie facand un tichet in-game si te vom asista in cel mai scurt timp posibil.

Respect,
Arkod

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Arkod, 03 June 2021 15:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Shadowlands -> Bug Report -> Rejected bugs  

The time now is 03-02-2025, 10:03:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password