User
Pass
2FA

Caram3auaaaaaaa

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message487
Amaru01

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-06-2012 11:34)

Votes: 2

Post Posted: 07-02-2012, 13:20:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau : Prophetu'
Numele adminului reclamat: Caram3aua_Nebuna
Harta, ora si data faptei: Nu ma intrebati de harta ca nu o cunosc. Ora 13:15 aproximativ 07.02.2012
Motiv/Regula incalcata: 1. Jucam pe mini_inferno si m-au terminat aia ca nu cred ca existau colturi dupa care sa nu stea ( jucau sah in loc de cs ). Si l-am facut pe unu ratat pentru ca numa in cur statea cine stie pe unde. Caram3aua imi da gag ( App. vezi ca aveai codat pe server dar nu aveai timp sa il vezi pentru ca te jucai ). Ii dau cu say_team @ Si tu esti admin. e ok. np. Imi da kick. Intru la loc si il ignor. Incepe o noua harta si ii zic "dai bine cu cutitul, numai pe langa ( pentru ca asta facuse ... nimic neadevarat ) si imi da 3 kick-uri ca el are admin. Exasperat de faptul ca el nu mai poate de mandrie ca are admin il intreb cati 12 anisori are. Si ma ia cu "bai cacaciosule". Ca sa stii si tu prieten ... cacaciosu asta are 22 de ani, face o facultate destul de greuta ( Academia Navala Mircea cel Batran ) si sunt satul de adminasi de genul tau. Sunt si eu admin pe un server de vreo 6 ani de zile, server unde sunt Staff Member si unde mi-am facut datoria de admin cu capul. Cand cineva ma injura pe mine lua gag, cand injura pe unu care nu are cum "sa riposteze" primea ban. Tu te gandesti numai la tine. Ai admin si nu iti ajunge nimeni la nas. Tu imi banezi steam id-ul pentru ca esti istet. NU POTI MAI MULT!
Dovada, un screenshot sau un fragment din consola... Imediat urc vreo 5 poze.

P.S. : Cereti buletine cand dati admine ... ! Cand castigam cate o harta eram injurat / facut codat si nu se luau masuri impotriva lor ... nu m-a deranjat ca aia e ... dar de cate ori am jucat am jucat CS nu "Tetris / Mario".

Poza1
Poza2
Poza3
Poza4
Poza5

Imi mentin parerea. Ai 12 ani si esti frustrat. Am vazut cealalta reclamatie in care te scuzai ca "a intrat fratele tau, daca vrea cel care a facut reclamatia sa il ierte" ... jenant

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ERIK!

[Mentally Stable]

(since 14-04-2012 08:20)

Votes: 3

Post Posted: 07-02-2012, 13:42:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti zic de la inceput in situatia asta tu nu ai cum sa castigi din timp ce tu insulti adminu , iar adminu va primi pentru limbaj neadecvat un avertisment .
Daca faza asta imi faceai mie luai ban 1 an ca sa te linistesti si sa inveti ca nu esti tu care face regurile pe server.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Amaru01

[Mentally Stable]

(since 09-06-2012 11:34)

Votes: 2

Post Posted: 07-02-2012, 13:55:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L-am jignit? ca e slab?? e un adevar - arata-mi te rog unde!

Luam ban 1 an? ai regulament propriu?

Hai sa iti explic ceva. Ce te supara mai mult? Un codat care strica jocul sau unul care i-a facut ratati pe aia care apasa butoane sau stau ca roboteii in cur prin cine stie ce cotloane? Ok sa zicem ca cel care i-a facut ratati ... apoi de ocupi si de restul nu?? ( 1-0 pentru mine )
Daca un om iti zice ca ai dat numai pe langa cu lama ( in conditiile in care CHIAR ASTA A FACUT ) nu inseamna ca il jignesc in vreun fel ci doar ca am facut o remarca pur logica si perfect adevarata. Nu vad rostul kick-ului ( 2-0 pentru mine )
Nu a existat niciun cuvant care sa il jigneasca pana cand ego-ul sau nu a reactionat si m-a facut cacacios pe chat. Inainte de asta singurul lucru pe care i l-a zis a fost ca "da ai acces la comenzi si profiti de el". Nu e o jignire este o remarca facuta la cele N kick-uri primite de la stimabil. Nu stiu cum sunteti voi obisnuiti... dar daca tie ti se pare normal ... atunci aia e 3-0 pentru mine si sunt impacat cu orice decizie vreti voi sa luati.

P.S. Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul sau si te bate cu experienta.

E pacat de server, am mai avut mici scapari X-p3rt stie despre ele insa doar atunci cand am fost provocat / se juca un codat pe server fara sa fie deranjat de cineva. Nu sunt genul care intoarce si celalalt obraz cand ia o palma pentru ca nu mi se pare normal. Jigneste-ma tu pe mine si apoi da-mi ban ca esti admin si ai un ou in plus. Crede-ma din experienta iti zic : adminii nu sunt DELOC mai presus decat ceilalti jucatori. Dimpotriva ar trebui sa fie niste exemple. Ori cand el la 16 anisori ai sai ma face cacacios si imi zice ca ii voi zice neica ( cand eu incepeam scoala, tu incepeai sa respiri pentru prima dat ain maternitate. Asta ca sa iti faci o viziune asupra ordinii efectuarii operatiilor. Intai te nasti dupa care mergi la scoala. Se pare ca am facut ceva lucruri inaintea ta. Si eu am fost ca tine, si poate am avut si eu exces de testosteron dar mi-am gasit prietena si m-am eliberat. Tu preferi sa stai sa abuzezi de comenzi. Mult succes. Sa stii ca baietii ca tine, prin salile de net mergeau cu monitoare facute guler. Sa stai departe de ele! )

My 0,02$ oppinion

0 0

Back to top
Caram3aua_n3buna

[Mentally Stable]

(since 25-12-2014 11:14)

Post Posted: 07-02-2012, 22:46:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul consider ca am facut asa cum scrie in regulament!!!! Si nu am abuzat de nimic; recunosc ca am vorbit vulgar in chat.
0 0

Back to top
Caram3aua_n3buna

[Mentally Stable]

(since 25-12-2014 11:14)

Post Posted: 07-02-2012, 23:41:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai prophetule in primul rand nu jucam cand ai anuntat codatii ti-am si zis..eram spectator si le faceam demo..si in al doilea rand nu ai zis numai ratat ci de mai multe ori si nu numai atat ai si injurat...iar dupa ce ti-am dat gag ai dat retry si fiind admin stii ce se face se da ban..eu ti-am dat kick si ai inceput sa ma insulti 'bai putza'..si nu ma dau mare k am admin...am facut doar ce scrie in regulament asa k nu mai fii asa tupeist.!!!

Posturi unite automat, 07-02-2012, 23:41:15

si sa iti mai zic ceva..imi pare rau pentru tine daca zici k ai 22 de ani...-!!!

0 0

Back to top
wh1sp3r

[Mr.FreakZ TEAM]

(since 13-02-2017 14:34)

Votes: 30

Post Posted: 08-02-2012, 09:27:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cerere inchisa o sa revin cu edit dupa ce ma consult cu colegii mei owneri
0 0

Back to top
AddikT

[Music Freakz Me OuT!]

(since 14-01-2015 09:42)

Votes: 34

Post Posted: 14-02-2012, 10:52:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Primesti un avertisment pentru ca ai vorbit urat in chat, next time ai suspendare temporara, Caram3aua_n3buna !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by wh1sp3r, 08 February 2012 07:27

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 09-02-2025, 08:23:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password