User
Pass
2FA

" Care esti mah ? "

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message878
CryWolf

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-12-2012 14:00)

Votes: 2

Post Posted: 10-03-2011, 17:03:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma gandesc ca ar fi frumos ca fiecare sa scrie 2-3 randuri despre cine suntem in viata reala si ce facem ? Hobbyuri , activitati , scoala , faculta , ce faci in timpul liber ( in afara de wow ) gusturi muzicale , filme si seriale preferate...alea alea - Ar fi frumos sa scriem fiecare cate ceva.

Incep eu : Sunt student anul 2 la Istorie in Cluj-Napoca , joc wow ( CryWolf in game ) imi place sa citesc , ascult muzica cand nu ma injur cu Shaorma pe TS , cand timpul imi permite ies cu rolele , couchsurfing <3 nu stiu cati dintre voi stiu ce e asta. Daca vreti mai multe detalii spune-ti-mi.
o zi faina in continuare xD

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Exinferis

[Nothing is true]

Status: Offline
(since 26-02-2012 17:55)

Votes: 4

Post Posted: 10-03-2011, 22:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, I'll bite. Majoritatea deja ma cunosc deci o sa incerc sa adaug si informatii necunoscute.

Very well. Locuiesc in Bucuresti. Sunt student, anul 2 la Limbi si Literaturi Straine in Dimitrie Cantemir. Am o pasiune iesita din comun pentru jocurile video, am incercat/terminat cam toate jocurile care le-ati vazut pe rafturi. Celelalte doua vicii ar fi Dunhill-ul, de care daca ma despart mai mult de o zi incep sa intru in spasme, si Hell, ca fara energizantul asta nu as fi apt de stat treaz dupa ora 22. Una din cele mai dubioase pasiuni ale mele este sa stau si sa ma uit la cer. Consider ca cerul este unul din cele mai frumoase chestii de pe planeta asta, intotdeauna schimbator. Ca alte mentiuni, am un talent nativ de a ma baga in problemele altora si de a le lasa pe ale mele la urma, imi place sa ascult mai mult decat sa vorbesc si am o boala grava pe oamenii prosti. E diferenta mare intre a face o prostie si a fi prost 24 din 24.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 20:06:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x