User
Pass
2FA

Care sunt prostii satului by DjKillas

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message348
DjKillas

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-02-2013 21:13)

Votes: 2

Post Posted: 05-02-2013, 21:54:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:DjKillas
Numele Reclamntului:AlexUnder
Poze:Manci Cu femei goale
Descrierea Incidentului:Auzi prietene nu stiu cati ani ai nu stiu de unde esti nu ma intereseaza nici un lucru despre tine dar tind sa cred ca esti foarte foarte prost topicul se inchide in 24 de ore in caz ca ii o problema cum am eu cu danny cum am fost eu nedreptatit de so bagat ala mai mare hojmalau Kid00r si imi da warn si doar ca sa stii nu te da mare ca nu esti atata iti zic ca sar putea sa iti dau lectii din orice pozitie vai de serveru vostru prostii ca voi il strica nici organizati nu sunteti..... unu da lock la un topic unu da la celalalt lasa ca vorbesc eu cu striker diseara poti sa dai ban pe forum daca vrei tot una mii

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

Status: Offline
(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 05-02-2013, 22:10:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca este vreo 5-0 pentru limba romana -
Ai luat ban pentru 5/5 warn's,banul trece peste 2 saptamani,dar dupa limbajul ce l-ai creat aici...
Nu cred ca vei lua curand unban

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 05 February 2013 20:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 08:39:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x