User
Pass
2FA

Ce char sa-mi fac?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message472
N3XTro

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-03-2015 18:13)

Votes: 6

Post Posted: 19-02-2011, 12:43:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am cred ca vreo 7-8 caractere pe server la lvl 80 toate minim 3,7k gs si ma mai gandeam sa-mi mai fac ceva:d Ma intereseaza ce merge bine in arene cu un mage.In ultimul timp am jucat pe elemental shaman, dar mi-am cam luat-o in arene. M-am gandit la un warlock destro sau un shadow priest.As dori o clasa dps, care sa mearga bine in arene cu un mage.Nu prea ma intereseaza PVE, de la lvl 80 vreau sa fac reputatiile , sa mai iau ceva de la AH si apoi direct in RBG..Tineti cont ca mageul nu e tocmai skillat -, fiind primul sau mage.Vreau sa specificati si specu pe care mi-l recomandati.

P.S. Poate la unii li se va parea ca sunt TROL . Sunt doar in lipsa de idei -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
coldice

[Creep]

(since 02-02-2016 12:42)

Votes: 16

Post Posted: 19-02-2011, 12:48:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da . esti trol

ai vreun char peste 5k gs?

.
.
.

si ca sa fiu on topic : fati rogue, disci priest, pala ret;

toate clasele merg combinate cu mage, dar ai nevoie de skill... pentru ca daca magu da polymorph si tu dai damage pe acelasi target nu treceti de 100 rating

0 0

Back to top
N3XTro

[Mentally Stable]

(since 07-03-2015 18:13)

Votes: 6

Post Posted: 19-02-2011, 12:54:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

coldice wrote:
da . esti trol

ai vreun char peste 5k gs?

.
.
.

si ca sa fiu on topic : fati rogue, disci priest, pala ret;

toate clasele merg combinate cu mage, dar ai nevoie de skill... pentru ca daca magu da polymorph si tu dai damage pe acelasi target nu treceti de 100 rating

Am 3 sau 4 charuri peste 5 k gs: D unu de 5,8 gs si doua de 5,4gs , dar is la alianta si eu joc la hoarda acum alaturi de un prieten.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 03-12-2024, 06:35:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x