User
Pass
2FA

@ Cel cu Twilight Elite ban-uri

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message758
deletedUser1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-06-2018 14:52)

Votes: 5

Post Posted: 27-07-2011, 13:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Offtopic : Cel care-ai cerut ban la guilda Twilight Elite, da-mi voie sa-ti zic ca de atata timp cat stau pe Trinity core, de aprox 1 an, nu exista nici o metoda prin care poti sa "prostesti" Raid ID-ul pentru un raiduri de orice fel. Ideea e ca pe tipul asta guilda l-a prostit ca fac fara cooldown si el a luat-o pe bune, probabil nu avea loc in raiduri si au zis ca fac fara cooldown. Aceeasi idee am folosit-o si eu oamenilor mei care nu vroiau sa intre la raidul de LK 25H, am zis ca se da reset, i-am mintit ca sa poata intra la raid -

Si ca sa fiu si mai precis si sigur pe ceea ce zic, m-am uitat pe armory la fiecare om ce-a participat la raidul in data de 24 a7a din guilda aia si toti au cooldown la ICC 25H.

Ontopic : acuzatii nefondate din partea celui care a cerut ban-ul, cat si necunostiinta de cauza + totala necunostiinta despre sistemul Trinity Core. (Start reading, baiete)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 27-07-2011, 15:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine, bine. Totuºi, aºteptaþi un rãspuns, încã se mai fac unele verificãri.

- Retired -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 27 July 2011 13:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-07-2025, 17:23:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password