User
Pass
2FA

Cerere Helper FEAR

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message720
FEARr

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-01-2016 18:48)

Post Posted: 04-11-2015, 11:11:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut ! Ma numesc Dumitru Valentin, am 15 ani, iar in joc activez cu nickname-ul de FEAR.Joc pe server de aproximativ un an, precizez faptul ca am jucat cu mai multe nume inafara de FEAR pe care am facut un numar total de ore devastator.Doresc a fi helper pe acest server, deoarece este o evolutie pe plan al administratiei, pentru ca imi place foarte mult sa ajut playerii, si satisfactia odata venita cu auxiliarea acestora.Doresc helper deoarece imi place sa socializez, sa imi fac prietenii, si de asemenea, sa fiu Helper in sine ! Eu inteleg termenul de helper ca maestru al jocului. Atunci cand dobandesti o experienta ceva mai mare si poti sa o imparti cu altii, eu cred ca esti bun de helper, iar mai ales daca esti un tip prietenos si care nu creeza certuri, cum cred eu ca am fost pana acum.Eu astept si urmatoarele wipe-uri si sunt strict convins ca daca voi fi respins, voi incerca poate peste o saptamana, o luna, un an, nu se stie, dar e sigur ca voi mai incerca ! Joc MineCraft de 2 ani, capatand o experienta de aproximativ 80%, fiind gata sa ajut in orice domeniu orice player.Nu detin un cont premium, deoarece cred ca n-ar trebuie sa dai bani pe un joc ce e gratuit.Pe server joc aproximativ 4 ore pe server in fiecare zi, usor-usor capatand 10 zile 19 h si cateva minutele pe server [/ontime].Post-urile de pe server sunt ceva mai scauze... adica am doar un post, promitand faptul ca pana maine am cele 50 post-uri ! Parerea mea despre server este una foarte buna, dat fiind faptul ca de cand joc pe acest server nu m-am lasat nici macar odata datorita satisfactiei mele fata de staff, playeri, server si gameplay pe server.Pana acum am donat pentru 2 spawnere si inca 2 inainte de wipe, iar daca mai am nevoie, voi mai dona.Propunerea mea pentru server este sa faceti mai multe evenimente, si ca adminii si helperii si moderatorii si super-moderatorii si co-ownerii si fondatorii (=]]) sa fie mai activi pe forum.
Toate cele bune,
Valentin aka FEAR

Posturi unite automat, 04-11-2015, 11:11:44

Am revenit si cu poza la ontime, uitand acest fapt pe moment, si cu asigurarea ca am citit regulamentul si l-am luat la cunostinta.

IMG: http://s1.postimg.org/wy5cw66q7/2015_11_04_10_59_50.png
hosting images

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NewBest

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 14-11-2015, 21:10:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ultima data vazut online: 04-11-2015, 11:14:59 (acum 10 zile)
^Pe forum.

Din acest motiv e nevoie de cele 50 de posturi. Trebuie sa ai o activitate constanta pe forum si sa stii cum sta treaba pe aici.

Respins.

Closed.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 14 November 2015 19:10

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 23-07-2025, 07:24:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password