User
Pass
2FA

Cerere Helper Mitzuc

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message592
larck

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-09-2018 02:17)

Votes: 5

Post Posted: 08-01-2015, 19:41:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:Mihnea
Varsta:15 ani
Salut.Ma joc de ceva vreme pe serverul vostru si imi place foarte tare de aceea as vrea sa fac parte din staff.Dupa parerea mea cel mai potrivit grad pt mine ar fi gradul de helper pt ca as vrea sa ajut la evolutia serverului mc.freakz.ro.NU sunt genul de om care sa abuzeze de putere.Am citit si sunt de acord cu regulamentul serverului.Numele cu care joc pe server este mitzuc (se intelege din titlu -).Momentan am aproximativ 1 zi si 9 ore pe serverul vostru.Am gasit serverul intamplator pe forum nu stiam ca este sv de minecraft aici -.Din pacate nu as putea sa va ajut cu donatile adica nu am donat niciodata...NU sunt incepator asa ca mas descurca.

http://imgur.com/FyyChNA

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NewBest

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 08-01-2015, 20:49:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererea a fost RESPINSA.
Motiv: imi pare rau, dar nu ai suficient timp on pe server...

Poti reveni cu o cerere peste 3 saptamani. Asigura-te ca de aceasta data indeplinesti toate conditiile!

Topic Closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 08 January 2015 18:49

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 05-11-2024, 06:38:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x