User
Pass
2FA

Cerere Helper - TheJoKer

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message132
TheJoKer

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-03-2015 23:54)

Votes: 1

Post Posted: 04-03-2015, 17:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname(Server): TheJoKer
Varsta / data nasterii (reala): 12.iunie.2001
Ocupatia(viata de zi cu zi): Scoala,teme,SA:MP si ma duc la un curs de informatica
Primele 6 cifre ale CNP-ului: 018665
Domiciliul (Oras,Judet,Tara): Bucuresti
De cand jucati pe server-ul nostru?: Pai din prima zi dupa ce s-a redeschis
De unde ati auzit de acest server?: KiNg il am pe mess de mult
Timpul alocat samp-ului zilnic: 2-4 ore in timpul saptamanii iar in weekend si vacante 5ore +
C redeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori? Da pot aduce
Daca da, cam cati : Pot aduce 3 deoarece nu prea am prieteni pasionati de samp
Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Sunt un baiat cu capul pe umeri care stie ce vrea de la viata.
Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Reactionez intr-un mod pozitiv
Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 50 de cuvinte ): Deoarece stiu ce inseamna gradul Helper si stiu comenzi am si experienta deoarece am fost owner,admin,helper pe multe servere si vreau sa devin si pe acesta pentru a ajuta playerii care incep sa joace pe server si nu se descurca.Am un vocabular imbogatit si nu imi place sa vorbesc urat.Si vreau sa ajut staff-ul cat se poate de mult deoarece mie imi place acest server minunat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-02-2025, 01:09:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x