User
Pass
2FA

Cerere Tutorial!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message766
zArAa

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-07-2013 07:31)

Votes: 2

Post Posted: 29-05-2012, 16:25:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare,am si o problema cum imi fac server >>>zombie plague de la 0
daca stitii dati-mi add la florinjupanelu sau postatii aici -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
D@u de p!ca Netu
[Banned user]

Banned

(since 17-09-2012 17:19)

Votes: 3

Post Posted: 29-05-2012, 18:29:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Instalarea modului Zombie Plague 4.07 pe server

1. In primul rand trebuie sa ai instalat Amx Mod X 1.80 sau o versiune mai noua.

2. Descarca http://tutorialecstrike.com/download/plug/zp_plugin_407.zip

3. In folderul addons rezultat din dezarhivare vei avea un folder amxmodx iar in acest folder vei avea alte patru directoare : configs, scripting, plugins, data.

Copiaza continutul fiecaruia dintre aceste foldere in folderele cu acelasi nume din HLDS/cstrike/addons/amxmodx.

4. In urma dezarhivarii resurselor, vei avea trei foldere: sound, models, sprites.

Copiaza continutul acestora in folderele cu acelasi nume din HLDS/cstrike.

5. Deschide amxmodx/configs/zombieplague.cfg si configureaza modul dupa cum vrei. Ai acolo cateva cvar-uri care pot fi schimbate daca sti ce face fiecare. Iti recomand sa le lasi asa cum sunt pentru a nu pierde farmecul modului, insa voi explica unele din ele in caz ca vrei sa le setezi:

zp_lighting "a" // lumina pe harta ["a"- cel mai intuneric // "z"-cel mai luminat] - se poate pune orice litera de la a la z.

zp_remove_money 1 // Scoate banii jucatorului. Daca vrei ca jucatorii sa aiba bani pui valoarea 0 (in cazul in care mai ai si alte pluginuri care necesita cumpararea de catre jucatori a unor arme sau orice altceva).

zp_human_unlimited_ammo 0 // Munitie nelimitata [0-dezactivata // 1-activata, fara reincarcare // 2-activata, cu reincarcare]

0 0

Back to top
trUst*w0rld
[Banned user]

Banned

(since 11-08-2014 20:42)

Votes: 200

Post Posted: 11-07-2012, 19:42:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-ar putea sa imi fac si eu sa ma joc cu prietenii -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-08-2025, 16:20:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password