User
Pass
2FA

Cerere UnBan

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message1538
LucyyaN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-05-2016 17:53)

Votes: 1

Post Posted: 18-10-2014, 13:44:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: LucyaN
Adminului care a dat ban: (optional) Nu stiu
Ip-ul tau/SteamID: - 46.214.115.113
Data si Ora banului: acum 2 minute
Motivul: nu prea stiu mi-au zis ca am pus lm la teleport:| era o mapa noua bagata de addicted zm_sand m-am bagat intr-o incapere am pus lm si am ramas last si au cazut din tavan cativa zm direct in lm . Pe unde au intrat nu stiu... era doar o intrare am luat kick si cand am intrat inapoi pe srv m-am trezit cu ban 200 minute.
Dovada: - http://postimg.org/image/subbmn7u9/ -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 18-10-2014, 13:46:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dispari ca n-a fost prima data ! Ti s-a mai atras atentia inainte (asta daca erai tu pe cont) .

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
LucyyaN

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-10-2014, 13:53:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iar vii cu acuzatii de astea frate? Nu stiu ce ai cu mine pe inferno nu am incalcat nici o regula mi-ai dat si un kick si un slay doar asa sa te amuzi tu iti dau si dovezi daca vrei, esti un simplu mincinos mai si abuzezi pe deasuprea nu am pus in viata mea lm la teleport te rog nu mai venii cu argumente de genul ci cu dovezi nu stiu de ce mi-ai dat ban ce am facut ce teleport habar nu am . Vreau sa mi se scoata banul. Ban dat pe nedrept .
0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 18-10-2014, 13:56:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LucyyaN wrote:
Iar vii cu acuzatii de astea frate? Nu stiu ce ai cu mine pe inferno nu am incalcat nici o regula mi-ai dat si un kick si un slay doar asa sa te amuzi tu iti dau si dovezi daca vrei, esti un simplu mincinos mai si abuzezi pe deasuprea nu am pus in viata mea lm la teleport te rog nu mai venii cu argumente de genul ci cu dovezi nu stiu de ce mi-ai dat ban ce am facut ce teleport habar nu am . Vreau sa mi se scoata banul. Ban dat pe nedrept .

Tocmai de asta nici n-am pus demo-ul inainte , eram 100% sigur ca trebuie sa spui tu asta - Uite cat de penibil esti ...

http://www.filehost.ro/30939189/laser_dem/

Acum ai fi meritat ca banul sa fie dublat ca mananci ce nu trebuie cum ca abuzez pe seama ta sau ma distrez si ce mai aberezi tu ... Dar la o urmatoare data cand mai vad acuzatii de genul , pedeapsa se mareste

0 0

Back to top
LucyyaN

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-10-2014, 14:02:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dute ma eu nici macar nu stiam mapa de unde sa stiu ca acolo este teleport se vede clar ca nici macar tu nu stiai prea bine . Si eu cred ca as merita a 2 sansa pentru ca nici nu stiam mapa nici nu am mai facut asa ceva cu lm la teleport .
0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 18-10-2014, 14:04:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa fiu al dracu ce concluzii "a la Einstein" ai tras tu ... Stai frumusel cu ban . Salpa

0 0

Back to top
LucyyaN

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-10-2014, 14:11:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa mai spun multe lucruri am zis deja destule se vede ca in fiecare zi cauti ceva la mine . tu faci in felul urmator :sa gresesca sa ii dau repede ban la lucyan sa nu faca credite repede stau 1 ora spec nu face nimik ma pun si eo la joc ma bag smoker nush ce cateodata mai renunt si eo -( nu il pot inerva cu smoker si he ii dau un kick il mai amenint putin cu slay ca sa vada cine e sefu hhehehehe eo sunt sefu nu ? ma bag predator si cu he tot dupa el pana iese de pe cs nu il las sa faca credite hehehe eu sunt regele regilor ii fac pe toti din vorbe si ii banez pam-pam sunt cel mai smecher mafiot care sta in casa toata ziua si e tare in fata calculatorului ! Ne mai auzim -
0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 18-10-2014, 14:13:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

This sh*t made my day -))) De parca te pun eu sa faci greseli Loser

0 0

Back to top
LucyyaN

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-10-2014, 14:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu fac greseli tu esti frustrat pe mine si abuzezi de admin - Daca eu mint i-a zi cand erai cu smoker si nu mai prins si mai erau altii ct de ce mi-ai dat kick? si de ce mi-ai dat slay cand "cika am sarit in lm" am demo si til dau sa vezi ca era ala in spatele meu si ma blocat cand a pus ala lm . Esti frustrat pe mine si ai ce ai cu mine chiar si cand nu fac greseli de loc tu tot cauti ceva orice cat de mic ceva gen ma las infectat sar in lm nush ce chestii de copii frate .

Nu stiu de ce mai zic ceva cand clar ca NEO nu imi mai da o sansa pentru ca nu stiam mapa si mai vii si tu il contactezi pe mess sa nu imi dea unban etc. sau ce faci tu nu conteaza -

Nu are rost sa ne certam ca si copiii pentru un amarat de joc " ADMINUL ARE TOT TIMPU DREPTATE CIKA>"

0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 18-10-2014, 14:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Singurul frustrat de aici esti chiar tu ... Invata sa-ti asumi responsabilitatea pentru greselile pe care le faci , asta ia-o ca pe un sfat si in viata de zi cu zi ... Ca imi vi tu mie acum si imi plangi ca un bebe , sincer mie mi se rupe ... Harta nu e nou adaugata , e de foarte , foarte mult timp si din moment ce ti-a mai fost atrasa atentia , normal ca a urmat banul ... Acum gata , nu mai latra aici degeaba ca imi faci si mie nervi , ma mai si chinui sa descifrez ceea ce scrii . Nu e o viata intreaba , sunt doar 3 ore . Du-te afara la un suc

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 18 October 2014 16:16

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 21-08-2025, 14:42:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password