User
Pass
2FA

Cerere Unban Andrei`~L3ON

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message421
Andrei`~L3ON

[L3ON te va urmari!!]

Status: Offline
(since 20-09-2016 16:43)

Votes: 10

Post Posted: 19-03-2014, 21:53:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Andrei`~L3ON
Adminului care a dat ban: Credetima ca nu stiu
Ip-ul tau/SteamID: 5.14.201.81
Data si Ora banului: 19.3.2014 ora 21:14
Motivul: Intru pe sv, imi pun lm, si astept sa intre zm, sa pot face si eu credite...ca orice player, ma trezesc cu Ban 300 de minute motiv reclamatie pe forum - - Fratilor, serio? Ok aveti sv full nu pot reprosa nimic, din contra respect munca dar totusi sa banati de aiurea :-J sa fim seriosi nu avem 12 ani...cred asa sper. Nu stiu ce sa zic, cred ca e contele...Tot a incput cand a intrat contele marele admin se da smecher in fata noastra ca el e nr 1 , de parca mar interesa ce e el :-J intra el, si ii schimba nicuk cu asdas, cv de genu, acel player avea lvl 7 deci joaca de cv vreme..Omu sa enervat va dati seama, ca a pierdut orice lvl cat si credite, motivul era ca face reclama avea nickul cv de genu ''VestSedan'' Si mam bagat sa ii tin partea , avea dreptate acel player, porma incepe sa spuna contele cu comana amx_say '' Leon nu te baga bla bla bla'' si i`am spus cine vb cu tine, prma acel player spune ca sa nu ma mai bag ca nu are rost, si am spus admini nu isi fac treaba, iau ban 30 de minute :-J imi expira banul si intru pe sv, apoi iar ban 300 de minute...Motivul pt care fac reclamatie. Bun poate ca am enervat lumea, dar sunt glumet, enervez in gluma, cand ma enervez cu adevarat, injur jignesc, recunosc, dar unu in spatele pc`ului e smecher..orice caine in cusca latra, ia`i dat drumul iti e prieten , Uni admini , am avut si eu specimen din asta pe comunitate se crede zeu, se crede Dumnezeu, ca are admin, fratele meu, esti un om, ai acelasi ip ca noi restul, diferenta e ca ai un grad, si e de respectat...dar sa intri ca COntele...se vede ca e un copil care vrea sa para smecher pe sv, in viata reala...cine stie cum e, macar aici sa aibe respect. Nu am ce sa spun...Imi pare rau pt acest roman, dar sper sa se trezeasca la realitate acei adminii, nu ma astept sa se zica '' Leon are dreptate'' din contra veti sari pe mn..Aste e ... Ce sa zic, super tare sv, multa sanatate, chear am cunoscut cateva persoane super ok ( Angry, dizi, daddy, rocar) Chear super ok, admini cu respect. O seara buna, si cand e sa ne auzim sa ne fie bine.
Dovada:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DDesign

[Creep]

(since 19-01-2017 12:33)

Votes: 18

Post Posted: 19-03-2014, 23:04:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Chiar nu te vad bine daca incepi sa jignesti adminii cum ai facut`o mai devreme.
2. Nu contele ti`a dat ban, ci eu. Ban`ul nu l`ai primit degeaba, ci pentru reclamatia ce o ai pe forum in care ai jucat cu level 4 in loc de 5 --> http://forum.wow-freakz.com/Reclamatii-Petrica-P-t290965.html

Incearca sa iti controlezi iesirile ca nu isi au rostul, ai gresit, suporti consecintele. Nu e nimeni de vina pentru greselile tale, decat tu.

DaDDy wrote:
Cainele Casca ... Da Casca nu Caine

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mr.Dizzy

[Mentally Stable]

(since 28-07-2014 19:45)

Votes: 8

Post Posted: 20-03-2014, 00:47:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca aroganta ta incepe sa intreaca masura, daca continui asa nu te vad prea bine...azi incepusei sa ma ameninti ca imi faci reclamatie pt ca ti-am dat slay(baricada cand erai last) inca o astept...deci pe scurt da dovada ca nu ai 12 ani si termina cu aroganta ca altu nu are rabdarea mea si zi ms ca nu ti-a dat contele ban...

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 20-03-2014, 07:05:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tupeul tau incepe sa devina unul nesimitit. Vezi sa nu iti faci un obicei, ca poate ti-l scot eu permanent din cap.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 20 March 2014 05:05

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 31-07-2025, 15:29:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password