User
Pass
2FA

Cerere Unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message532
sizzla
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-12-2010 23:56)

Votes: 2

Post Posted: 01-12-2010, 01:09:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name:Deadu
Account name:nu-l scriu sal vada toti
IP:nu stiu
GM responsabil:shockeru
Motiv:nu stiu
Ceva ce doriti sa adaugati: As avea de adaugat urmatoarele: as dori sa stiu de ce am luat ban, pentru ca motivul scris e "injurii". As dori sa mi se arate in cererea mea unde se afla injuriile acestea( asta daca respectivul stie ce inseamna injurii) daca nu se poate demonstra as dori sa mi se scoata ban-ul pentru ca e luat pe nedrept , in sens contrar as dori sa mi se demonstreze ca nu e asa, altfel nu vad unde e dreptatea in cazul acesta , pentru ca am luat ban fiindca respectivul gm e incapabil sa gaseasca un motiv adevarat pentru el , sau aici se aplica regula adminu da ban la cine vrea el dupa cum vrea el? macar sa stiu o treaba,caci dupa raspunsul la cererea de unmute cam asta rezulta, ban fara motiv ...multumesc.

P.S. joc de ceva timp aici si credeam ca se vrea a fi un server pro din moment ce se doneaza etc, chiar asa bataie de joc sa dea adminu ban permanent cand si cum vrea el?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Artie

[Hey kids its Borgore]

(since 28-04-2011 10:13)

Votes: 5

Post Posted: 01-12-2010, 10:24:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

healu wrote:
Injurii la adresa serverului / GM-ului - Orice pedeapsa considerata de gm, cel mai probabil ban permanent

~SaluT

Banul este dat de shocker, el fiind fondatorul freakzului si nu da ban aiurea cui vrea el, a avut un motiv. Poate ai avut vreo criza de isterie dn cauza unui mic delay si ai inceput sa te destrabalezi pe global. Bft.

Zilele trec din calendar..trec
Mereu incerc sa las tot sa plec
Singur in pat nimica nu-mi taie greata
Si doar tavanu' mai imi spune "Buna dimineata"

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 01-12-2010, 11:49:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban history for account SIZZLA:
Ban Date: 2010-12-01 00:51:00 Bantime: 666d Still active: Yes Reason: injurii Set by: Shockeru

nu se scoate

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 01 December 2010 09:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 22-02-2025, 23:01:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x