User
Pass
2FA

Cerere Unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1169
Neversober
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 27-04-2012 12:40)

Votes: 5

Post Posted: 20-12-2010, 18:20:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va salut!
Numele meu este Goinea Alexandru si as cam avea o problema.
Ieri, pe data de 18.12.2010 terminasem de lvl-uit un druid si am ales specul restoration.
In fine, am strans ceva gear si m-am hotarat sa intru intr-un BG anume WSG.
Totul mergea bine, am reusit sa iau steagul aliantei si am luat-o la fuga spre baza, unde am constatat ca nu mai era steagul nostru.
Eram in Cat Form si aveam abilitatea Track Humanoids activata (vedeam ceilalti playeri pe minimap) si vad un player de la alianta <<Insight>> parca il chema ca vine inspre mine!
Am luat-o la fuga, si el dupa mine.
Intamplarea face ca aveam un avantaj fata de el (il vedeam pe minimap) astfel incat puteam sa ii anticipez miscarea.
Dupa vreo 2 minute in care am fugit de el, fara sa ne vedem fata in fata, l-am vazut ca s-a oprit.
<<Ce bine!>> m-am gandit, dar dupa vreo 20 de secunde urmarirea a reinceput, eu fiind cu un pas inaintea lui, a alergat dupa mine in van.
Dintr-o data, fericirea mea se naruie cand iau un disconect... m-am gandit ca a picat severul sau ca am lag si am pierdut conexiunea.
Cand am dat relog, am vazut ca nu se poate, si mi-a aparut un mesaj cum ca, contul meu este suspendat.
Am verificat pe site, si am observat ca acel cont <<Neversober>> a fost inchis de catre un gm ... parca cobralizator.. nu stiu exact, 60 de zile pe motiv de speed hack!
Acum.. tooltipul acelui spell Track Humanoids nu zice nimic de vreun speed bonus sau mai stiu eu, si plus ca eram pe specul de restoration si asta inseamna ca, Cat form se misca la viteza normala.
De unde pana unde speed hack nu inteleg.
Acestea fiind spuse sper sa rezolvati cat mai repede problema, pentru ca am muncit ca sa cresc acel druid, si acel timp nu poate sa mi-l dea nimeni inapoi.
Intradevar este un server bun, un server privat de top as spune, si nu vreau sa renunt la privilegiul de a juca pe el.
Va multumesc anticipat, Goinea Alexandru.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Westy

[Tom&Jerry Fan]

(since 26-05-2019 09:28)

Votes: 38

Post Posted: 20-12-2010, 18:29:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu scrie Romane ! Scrie scurt si la obiect ! Eu unul nici nu m-am chinuit sa citesc si nu cred ca o va face niciun GM

Try to use this !

Character name:
Account name:
IP:
GM responsabil:
Motiv:
Ceva ce doriti sa adaugati:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Neversober
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-12-2010, 18:42:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Neversober
Account name: Neversober
IP: 192.168.2.156
GM responsabil: Cobrelizator
Motiv: Speed hack
Ceva ce doriti sa adaugati:
Este in postul de mai sus.
In mare : -Fugeam de Insight
-Il vedeam pe minimap (stiam unde e asa ca ii anticipam miscarea)
-S-a oprit 20 de secunde, apoi a continuat urmarirea.
-Am pierdut conexiunea
-Am constatat ca am ban, m-am uitat pe site 60 de zile pentru speed hack.
-Am venit aici si v-am povestit, se pare ca nu o sa cititi povestea si o sa ramana totul in ceata -
Va salut!

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 21-12-2010, 02:40:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai disparut din targetul meu nu o data, ci de doua ori. Si nu, nu dau ban fara sa ma uit.
0 0

Back to top
Neversober
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-12-2010, 08:52:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am o intrebare.
M-ai vazut mergand cu viteza neobisnuit de mare pe langa tine?
Sau doar am disparut?
Sunt convins ca si altora li s-a intamplat, se numeste Lag Spike - ai lag, si ii vezi pe toti stand pe loc, dar tu te poti misca, iar cand iti trece lagul tu ramai in locul unde ai ajuns in perioada lagului.
Stai si analizeaza problema te rog, nu ma acuza de speed hack fara sa verifici toate ipotezele.
Daca nu gresesc, asa este la turci, cineva te acuza, ajungi la tribunal, si tot tu trebuie sa demonstrezi ca nu ai facut nimic.
Mi se pare ciudat.
Sper ca adevarul sa iasa la iveala cat mai repede si sa pot juca dinnou pe acel caracter.
Va multumesc.

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 21-12-2010, 13:17:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti scot banul cand intru in joc, my bad
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 21 December 2010 11:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 03:35:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x