User
Pass
2FA

Cerere de unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message496
Xpanic

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-08-2011 20:29)

Votes: 2

Post Posted: 13-07-2011, 00:40:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Xpanic
Account name: PANNIC
IP: 78.96.109.185
GM responsabil: MyTT ceva de genul
Realm: Genesis
Motiv: Fly
Data si ora: aproximativ ora 3:00, 12.07.2011 sper ca nu am gresit data
Ceva ce doriti sa adaugati:Eram pe rogue characteru lu tovarashu' meu si el era pe characteru meu, Faceam lvl pe rogue cand shamy si Dk ma omorat, Xpanic era pe Fly mount de la server am poza o sa o postez mai jos ... I-a omorat Xpanic pe amandoi apoi s-a dat jos dupa mountu ala, care ramase'se atunci in aer, dupa ce mi-a dat ress, Xpanic s-a urat pe el, si a ramas erroare ca cica el era in Aer Gen Fly hack si el era in fly mountu ala ...el a facut poza doar la character dar noi eram umpic mai indrepta si eu am vazut ca el sta in aer Xpanic cum facu'se ala cerere de ban cum e in poza, dar eu eram pe rogue invizibil si ne amuzam cum el era in aer ca erroare dar el era in mount eram amandoi pe skype ...si a primit dintr'o data ban .... am facut poza la mountu' ala si daca vreti va si demostrez ca erroarea e posibila -

Poza postata de krom1994
http://forum.wow-freakz.com/fly-hack-t88715.html Cereri ban Fly Hack [sa fim seriosi]
http://imageshack.us/photo/my-images/31/wowscrnshot071211022740.jpg/ Daca facea poza umpic mai in drepta se vedea Xpanic pe mountu de la server ii asteptam sa apara iara ca sa ii omoram ca ma omorat aiurea :-s
Acuma pun eu poza cu fly mountu' ala
http://fisierulmeu.ro/45TKKZ2TQZP3/WoWScrnShot-071211-024028-jpg.html
Aici i-am zis lu tovarashu meu sa intre pe rogue sa faca poza la mountu' ala, si daca obs s-a urcat ei acuma pe mount ....
Am luat sincer ban aiurea dintr-un bag aiurea si profitarea la shamy si dk ca era erroare a facut cerere pt ban Aiurea

Vreau Va rog unban ... Ca eu de cand joc pe Freakz nu am jucat cu asa ceva sau el ... si nu aveam de ce sa jucam cu asa ceva - Am venit sa fac lvl nu sa ma plimb de nebun pe harta cum zicea el la "cereri ban" pfff
Merci de intelegere !!! o sa postez poza cu bagu daca gasesc mountu' ala, dar voi sunteti Adminii si va dati seama mai bine - !

Sincer nu aveam Fly hack frate trebuie sa scrie in logs de la server daca aveam si nu aveam fly hack era Erroare de la server si ala a profitat si a facut poza "va facut erroare de gm" nu imi convine sa stau 30 de zile pe bara ca mi-a tras ala manevra - mi-ai dat degeaba ban sincer .... ! S-a ofticat ca ii omora Xpanic ca pe mine ma omorat pe rogue nu m-au alsat sa fac lvl apoi Xpanic i-a omorat si a profitat de moment ... Te rog frumos scoate-mi Banu ...-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Stigmata

[I like trains]

Status: Offline
(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 13-07-2011, 00:47:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xpanic wrote:
nu aveam fly hack era Erroare de la server si ala a profitat si a facut poza "va facut erroare de gm"

Ei nu mai spune ... are serveru asta ceva cu tine si te arata zburand peste tot. Banul ramane, nu mai face alt topic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 12 July 2011 22:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-01-2025, 11:04:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x