User
Pass
2FA

Cerere faction change [Evolution]

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message813
elax

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-07-2012 19:06)

Votes: 2

Post Posted: 05-02-2011, 20:33:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suntem un guild mutat de pe genesis pe evolution din prima zi in care s-a deschis si care a facut full clear icc25hc & rs25hc pe primul realm, tot la horde din pacate.Este posibil sau avem vreo sansa sa fim mutati macar core-ul guildei de 20 de persoane la alianta pentru ca ma gandesc ca e mai bine sa se faca cat de cat un echilibru acum la inceputul realm-ului decat mai tarziu.Si ca sa ne facem caractere noi la alianta, acum cand toata lumea e la inceput de farmat gear si de abia am reusit sa facem jumatate din icc25hc ne e cam greu ... dupa ce am tras tare la inceput.

Daca este posibil, si bineinteles chiar sa indeplinim anumite conditii astept raspuns. Multumesc anticipat si sper ca nu a fost o intrebare impertinenta din partea mea/guildului, eu pot sa ii pun sa posteze toti ca vor si sunt de acord cu mutarea ca sa vezi cam cati am vrea.Guilda este "set sail for fail" si suntem impreuna de vreo 4 luni pe server cam in aceeasi componenta si in plus nu facem doar pve,jucam pvp zilnic in queue-ul de 80 de persoane de la H.

Ne-am gandit sa ne mutam mainly pentru ca deja au luat avans guildul "ARE TREI SCLAVI IN AFRICA" ceea ce ne face munca mult mai grea in a recruta oameni de top, toti ravnind sa ajunga in guildul precizat.Am observat ca la ally nu este un guild de asemenea amploare inca si am speranta ca putem sa le facem competitie celor de la horde daca am beneficia de mutarea asta.

Astept raspuns,si daca mai trebuiesc date despre noi ca sa se vada ca este o chestie serioasa si nu doar va rapim din timp degeaba, pot sa le ofer cu mare placere.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
coldice

[Creep]

(since 02-02-2016 12:42)

Votes: 16

Post Posted: 05-02-2011, 20:49:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu cred ca o sa se accepte...
pt un faction change trebuie sa donezi 30 de ron

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 05-02-2011, 21:29:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

30ron e race change. Daca va mutati cu guilda aveti reduceri. Daca esti interesat, ma cauti pe idul de donatii. Free nu se muta nimeni

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 05 February 2011 19:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 06-02-2025, 13:58:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password