User
Pass
2FA

Cerere helper DanielNegrea

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message739
DanielNegrea112

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-02-2017 15:39)

Votes: 4

Post Posted: 06-12-2014, 08:22:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa argumentezi motivele pentru care doresti sa fi helper; Pai eu vreau sa devin helper pentru ca vad playeri cand nu e nimeni on nici un mod/helper on se injura non stop.
Sa evidentiezi calitatile tale, care pot aduce un beneficiu pe termen lung serverului; Respect,rabdare,intelegere.
Prenumele tau real si initiala numelui;Nicolae N.
Varsta ta; 13
Numele cu care joci si esti inregistrat pe serverul MC.FREAKZ.RO; DanielNegrea
Detii sau nu un cont premium in Minecraft (ai cumparat jocul); Nu detin cont premium.
Timpul petrecut online pe server ("/ontime");http://i.imgur.com/gSSxcOs.png
Numarul de posturi pe forum; 50 fix cu acest post.
De cat timp joci Minecraft;de 2 ani
De cat timp joci pe server; De juma de luna
Cum ai ajuns sa joci pe server; De la prieteni.
Cat timp joci, cu aproximatie, pe server in fiecare zi si aproximativ intre ce ore te putem gasi pe server; pai printre ora 3-6, 13-6 - si stau cam 3 h pe zi de acuma am fost plecat..
Propunerile tale pentru server; Nici una e perfect.
Parerea ta despre server.Faina.
Sa evidentiezi faptul ca ai luat la cunostinta si ai acceptat regulamentul forumului si al serverului;Desigur.
Sa mentionezi daca esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie, daca acesta va avea nevoie; Cred..nush
Sa mentionezi toate celelalte cereri de HELPER precedente, atasand link (daca e cazul); Nu am altele.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NewBest

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 07-12-2014, 15:28:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererea a fost RESPINSA.
Motiv: Trebuie sa faci o compunere. Citeste cerinta de la model cu atentie.

Poti reveni cu o cerere peste 3 saptamani. Asigura-te ca de aceasta data indeplinesti toate conditiile!

Topic Closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 07 December 2014 13:28

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 26-04-2025, 23:09:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts