User
Pass
2FA

Cerere unban Sonny,legacy

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message680
Sonny_Freakz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 07-04-2013 21:20)

Votes: 2

Post Posted: 30-06-2011, 21:14:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Sonny
IP: Se schimba (doar ban-ul de pe cont daca e)
Adminul care mi-a dat ban: Cabron
Motivul pentru care am primit ban:

Asa... deci... nu prea mi-ai oferit ocazia sa vorbesc... asa te rog sa citesti tot pana la sfarsit.. Nu am facut nimic gresit nici eu , nici legacy , nici nutzu si nici costi. Eu(Sonny) deci sonny, am vorbit cu ei si le-am cerut bani imprumut sa lu-am un biz (GS-LS) prima oara am vorbit cu nutzu mi-a dat 250k (Poza CLICK) , dupaia nutzu ia vandut casa lu phozonnn cu 1kk si mi-a mai dat 500k (POZA CLICK) dupaia am vorbit cu legacy sa ma imprumute cu 500k a zis ca imi da..(POZA CLICK) (stiind de regula cu imprumutatu de maxim 500k, nutzu mai avea bani si ia dat 500k sa imi dea prin drugs) nicidecum 1kk cum ai zis tu ca a fost (POZA CLICK) si la sfarsit am vorbit cu costi , tot asa iam cerut 500k imprumut si mia dat (POZA CLICK). Cam asta a fost cabron singura greseala a noastra a fost ca nutzu mia dat cei 750k care nu trebuia ( 250k prin transfer si 500k prin drugs ia dat lu legacy sa imi dea ) eu nu aveam de unde sa stiu ca tu nu ne lasi sa ne imprumutam de bani.. nu cred ca am facut nimic prea grav daca ma ascultai si erai intelegator ma puneai sa returnez toti bani si era totul bine nu era nevoie sa dai ban si sa ne dai bani pe 0.. acum eu inca mai sper sa te mai uiti prin paylog etc ce ai tu pe acolo si sa vezi ca tot ce am scris eu aici este adevarat... o zi buna!

Rog toti cei care nu sunt implicatii sa se abtina de la comentarii.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CbR*
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-06-2011, 21:27:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, tu ma minti in fata ? adica is chior sau ce.
Code:
legacy_aditu has paid $500000 to Sonny for his 2 grams of Drugs.
legacy_aditu has paid $500000 to Sonny.

Vezi cati bani ti-o dat asta ? v-am zis clar nu incepeti sa va imprumutati, ca va imprumutati aiurea, ca iei azi banii, maine trebuie sa-i returnezi. Nu primiti nimic, paylogu nu minte. Si de ce ti-o trimis rala ala prin drugs ma rog frumos ? ca stia ca nu va putem prinde, de aia, na s-o inselat. Nu primiti nimic.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 30 June 2011 19:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 11:10:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x