User
Pass
2FA

Cerere unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message745
Caramida1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-04-2013 08:55)

Votes: 2

Post Posted: 15-04-2013, 14:08:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acestea sunt datele primite in consola:

Ban Information
Name: caramida
IP: 79.112.46.65
Reason: bunny
Ban Length: 2 days
Unban Time: 23:40:30 4/16/2013
Admin Name: tnkgott
Admin SteamID: STEAM_0:0:15

P.S.:Astept sa mi se zica si mie ce intelege domnul admin tnkgott prin "bunny". De asemenea astept si alte pareri de la cei care stiu cate ceva, poate gresesc eu.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BadBoy

[Mentally Stable]

(since 02-06-2014 20:12)

Votes: 5

Post Posted: 15-04-2013, 15:39:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Caramida1 wrote:

P.S.:Astept sa mi se zica si mie ce intelege domnul admin tnkgott prin "bunny". De asemenea astept si alte pareri de la cei care stiu cate ceva, poate gresesc eu.

bunny hop e o prostie care o bagi in cfg.
nu te face ca nu sti ca e prin google...

exemple:

Bunnyhop
bind “SPACE” “+hop”
alias +hop “alias _special @hop;@hop”
alias -hop “alias _special”
alias @hop “special;wait;+jump;wait;-jump”

//------------<BUNNY HOP>---------------//
alias +jump_2 "alias _special j_bhop; j_start"
alias -jump_2 "alias _special j_stop"
alias j_bhop "+jump;wait;-jump;wait;j_start"
alias j_start "special"
alias j_stop "mheelup"
bind "mouse3" +jump_2

alias +bhop "alias _special jump;jump"
alias -bhop "alias _special"
alias jump "+jump;wait;-jump;wait;special"

bind "SPACE" "+bhop"

vrei videouri dai pe youtube ca e plin.

in cazul tau topai mereu cand stai pe loc. asa am vazut eu aseara.

eDk | Majestik
0 0

Back to top
Caramida1

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-04-2013, 16:41:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu am zis ca nu stiu ce e bunny-hop ( dar nu cunosc cate stii tu, eDk | Majestik, despre bunny-hop )
2.Eu am utilizat comanda bind in consola ( si nu e bind “SPACE” “+hop” ) pentru a-mi optimiza saritura cand folosesc scroll-ul. Nu vad cu ce il deranja pe tnkgott ( el fiind singurul care a zis vreo ceva despre asta ) + ( nu stiu daca aceasta metoda pe care o folosesc eu se numeste bunny-hop -> am sa ma interesez)
3.E ca si cum ar da ban cuiva care isi pune ultimata pe right sau left click pentru a utiliza mai eficient ultimata.
4.Mi se pare un ban dat aiurea.

0 0

Back to top
iul

[Mentally Stable]

(since 13-06-2013 17:40)

Post Posted: 15-04-2013, 17:32:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. E temporar.
2. Ti-am explicat de aseara ca nu e voie cu bunny-hop. Te faci ca nu stii despre ce e vorba, dar tu singurel ai zis ca ti-a bindat nush cine sa ai pe scroll echivalentul space+ctrl. Asta e exact bunny-hop, si nu il pui pe acelasi loc cu folosirea ultimate-ului, fiindca e necesar sa ai unele taste bindate ca sa poti juca cs war, dar nu e nici pe departe necesar sa topai ca sa poti juca cs.
3. Astept si eu pareri de la alti admini, de aia ti-am dat temporar. Din cate imi aduc aminte, acu cativa ani a fost exact aceeasi controversa, pe vechiul server.

0 0

Back to top
Caramida1

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-04-2013, 13:37:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Mi-am optimizat un buton ca fiind doua butoane - adica dau pe scroll in jos si se aplica space + ctrl, iar pe scroll in sus ca si cum as apasa pe space.
2.Poti sa ai cate optimizari vrei, dar daca nu stii sa joci cu ele tot una este. Degeaba ai pus pe tastatura sau/si pe mouse tot felul de optimizari daca nu stii sa le folosesti.
3. Am gasit diverse tutoriale in care te invata sa faci bunny-hop. Iar ca sa reusesti sa-l faci ai nevoie de experienta... de ceva timp in joc. Crezi ca din prima stiam sa-l folosesc? Am stat si am invatat. E ca si cum ai sta tu sa inveti sa dai head mai bine...sa inveti reculul armelor...etc... Eu m-am axat si pe saritura...Si lucrul asta se numest skill, nu cheating.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 06:16:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password