Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Ceva ce este adevarat
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Geosandru
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 21-02-2014 18:24)
,
Topics: 17
Votes
: 3
Posted: 29-01-2014, 19:02:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Tot timpul am tinut la acest server,m-am implicat la fiecare miscare gresita a altora,am ajutat cand a fost nevoie,dar atunci cand unii isi bat joc de bine sau inventeaza reclamatii,cerere admin fara un motiv solid doar ca sa ma goneasca pe mine de pe server sau inventeaza cereri de unban doar ca sa ma enerveze pe mine,cedez nervos.Ma adresez voua ownerilor,de ce oare sunt specii si specimene pe acest server?De ce adminii care sunt intra foarte rar[bilute(mai nou)anu8is,racku,piciu] chiar nu fac nimic,si atunci cand intra stau cateva secunde sau cateva minute si pleaca?De ce playerii se tot cearta pe server,se injura,dau rr la gag,injura admini?Cu riscul de a avea remove sau ban,trebuie sa se faca ceva cu serverul asta,iar voi ownerii,daca tot sunteti owneri faceti dom'le ceva!Eu sunt care mai fac cate ceva,mai nou il vad pe vibe activ dar scuza-ma vibe....nu prea faci nimic ca admin,o sa imi creez dusmani asta e,dar asta e un adevar.De ce nu este o limita a LAG-ului pe server?De ce avem asa de putini playeri?Nu vreau raspunsuri neaparat la aceste intrebari,dar este ceva ce am pe suflet si deranjeaza.Eu am vrut admin ca vreau sa duc acest server la un prag foarte inalt,chiar daca am maior.
Unde va este acel spirit de echipa?Chiar NU am cu cine?
0
0
Back to top
P_Reloaded
[Mentally Stable]
(since 25-06-2022 10:15)
,
Topics: 28
Votes
: 14
Posted: 29-01-2014, 20:53:36
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
0
0
Back to top
djvibe
[Mentally Stable]
(since 17-02-2015 20:05)
,
Topics: 11
Votes
: 2
Posted: 29-01-2014, 23:13:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Deci mi-ai pronuntat numele! Deci tu, m-ai implicat pe mine aici ?! Te lasa CBU sa vorbesti dar crezi ca eu tac precum el ?! Bai copile, n-ai tu ore pe serveru asta (si alea pe spectator) cate am eu de adminat, uita-te pe gametracker la rankul general, am sute de ore de activitate, uita-te la banati. Nu fac nimic PENTRU CA NU ESTI TU PE SERVER SA VEZI ASTA, tragi concluzii pentru care nu esti responsabil. Nu mai deschide topicuri cu smiorcaieli ca nu isi face nimeni inima albastra pentru un prefacut ca tine, se pare ca te simti cu musca pe caciula de tot comentezi atat. Te-am iertat de 2 reclamatii si acum imi pare rau, esti un prefacut si un nesimtit! zupy si why din cauza TA au luat ban si DA, sunt prietenii mei si ma simt aiurea ca ei nu mai joaca cu mine! Tu mereu i-ai provocat, macar isi faceau treaba (mult mai bine decat ti-o faci tu). Pentru ce ai zis despre mine in fata mea acum esti 0, nu ca ai fi fost ceva inainte! Sa recapitulam, esti un prefacut, esti vinovat si de asta deschizi 10 topicuri in care te plangi iar pentru ce ai zis despre mine vor exista si consecinte. Imi pare rau de CBU ca nu are el curaj sa iti zica in fata care e treaba pe larg asa, dar poate o va face. Prea mult ti-am scris, NU MERITI NIMIC!
Mananc codati pe paine!
0
0
Back to top
-Element-
[Creep]
(since 01-07-2017 11:27)
,
Topics: 10
Votes
: 36
Posted: 30-01-2014, 00:41:25
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
deci sa incepem cu inceputu....hell nu are rost sa facem moartea caprioarei acum.....daca aveti ceva de discutat va rog sa o faceti pe mess...din cate am vazut eu sunt rautati intre voi(nu stiu de ce dar banui)...
vibe daca tot ai sarit in sus pentru prietenii tai zupy si why sa stii ca nu ai dreptate deloc.....zupy juca pe adminu lu why....si daca tii bine minte juca si pe adminu tau.....prima oara am trecut cu vederea dar acum chiar nu mai am de ce sa permit unor oameni sa joace pe server atat timp cat nu sunt corecti.
eu am scris un regulament pe acest server de care din pacate nu se tine cont in totalitate.....de acum va promit ca o sa tin cont strict si la obiect...nu ma intereseaza care este adminul in cauza.....cine greseste plateste.(m-am saturat de admini care se cearta si cauta raca)
daca vreti binele serverului ar trebuii sa va intelegeti ca admini, daca nu sunteti in stare sa faceti asta va rog sa va faceti cerere de retragere admin.
0
0
Back to top
bilute
[CTA.Probleme.Tehnice]
(since 04-01-2017 12:06)
,
Topics: 114
Votes
: 69
Posted: 30-01-2014, 01:02:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Imi Cer Scuze Geo am specificat lunile astea cam greu dar am mai intrat cand m-au mai chemat jucatori sa schimb mapa sau ca e vreun codat etc am anuntat uite gasesti aici
http://forum.wow-freakz.com/Absente-Reveniri-admini-t157852.html
Casuta vocala : bilute
0
0
Back to top
cbu
[Loading... ]
(since 19-05-2018 20:57)
,
Topics: 54
Votes
: 16
Posted: 30-01-2014, 09:30:47
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Domnu Helli Eu nu invetez reclamati si Cereri de unban uite aici (
http://forum.wow-freakz.com/UnBan-MRK-t280601.html
).. Si am avut un motiv Solid pentru a face cerere de admin , nu sa te gonesc pe tine .. (Imi pare rau helli daca tu te iei dupa gura la toti ).(Motivu care ma iau de tine este ca nu iti faci treaba ca admin am tot dreptu sa te reclam si tu la fel ) . Deci numa acuza pe mine ca Inventez reclamatie si cereri de unban sau ca iau admin sa te gonesc pe tine nu am puterea asta sa iti intre bine in cap . Motivu solid imi fac foarte bine treaba , recunosc ca mai gresc si eu sunt om toti gresim . Dar nu ma aburi pe mine si undei spiritu de echipa te intrebi pai daca tu te iei dupa uni si alti mai vrei spirit de echipa . Iar demo de la cerere arata ca un player cu cod si cu admini de fata nu ia ban si ca nu specific prin u@ aici am gresit dar cand tu mori in joc poti sa te uiti pe playeri sa vezi carei codat si cand am zis nu vezi codatu pai anunta prin u@ mi-ai zis si playeru respectiv a iesit si un player care astat spec trebuia sa ii zici ai un demo sau un screenshot.. . Tu ca admin vizionai demoul si scriai fain frumos amx_last ii luai ip si gata dar din pacate nu mi-ai zis nimic si codatu intra cand vrea , Deci Domnu helli nu vrea nimeni sa te goneasca si nu te mai baga peste alti si in continuare asculta de toti care iti zice pe facebook sau mess, numa intereseaza . ( Si inca ceva stiu ca o sa zici ca numai eu am fost admin pe svr atunci ca erau 3, toti 3 sunteti vinovati si ce am zis cu vizionatu demo era valabil pentru toti 3 si eu ti-am zis atunci helli nu vezi codatu deci cand am zis toti 3 trebuia sa sariti sa vedeti nu conteaza daca ma refer la un admin). Cu respect CBU.
0
0
Back to top
bilute
[CTA.Probleme.Tehnice]
(since 04-01-2017 12:06)
,
Topics: 114
Votes
: 69
Posted: 05-11-2014, 03:47:20