User
Pass
2FA

Character Transfer, prin vote, de la Exodus spre alte realms.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help

Doriti sa fie Enabled Character Transfer de pe Exodus spre celelalte realms?
Da
66%
 66%  [ 4 ]
Nu
33%
 33%  [ 2 ]
Total Votes : 6

Author Message614
Nemora

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-07-2012 08:49)

Votes: 2

Post Posted: 17-07-2012, 00:17:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua/seara, oameni buni!,

Cum si titlu spune, as sugera sa dati enable la char transfer de pe Exodus, prin vote points, pe celelate realms.
Momentan, Exodus are un numar de player online mai mare decat Evolution.(unde transferul este permis)
Deci realmu si-a dat drumu si sunt destui online.
Eu am facut greseala sa fac un character (crezand ca este o ideie buna la inceput) si as vrea sa il transfer prin vote deoarece am investit destul timp in el si nu as vrea sa incep dinou.
Din cate am auzit de la alti: si Evolution a fost intr-o stare similara la inceput, dar acuma (avand destui player online) persoanelor le este permis sa isi transfere caracterele de pe acel realm pe altu.
Cum am mai mentionat si sus, Exodus are un numar mai mare de player online decat Evolution (chiar si recordul este apropiat unul de altu), deci nu ar avea nici-un sens sa mai fie disabled Character Transfer. Am inteles ideia la inceput, era pentru a popula serveru (de aia ati si sprijinit playeri cu starter gear si lvl 85). Dar, datorita numarul suficient de players online (din punctul meu de vedere), aceste limitatii nu mai sunt necesare.
Sa nu ma intelegeti gresit, eu nu sunt singurul care si-ar dori un realm transfer a anumitor caractere de pe Exodus. Sunt si alte persoane care sunt de accord cu punctul meu de vedere.
Eu nu cred ca o persoana ar trebui sa fie limitata cand vine vorba de transfer. In cele mai multe cazuri, o persoana vrea sa transfere, de pe un realm spre altul, ca sa fie impreuna cu prietenii sai.

P.S: Daca deja aveti in considerare sa dati enable la Character Transfer, ati putea sa imi spuneti si mie in aproximativ cate zile, saptamani va fi asta pus in functie?

O zi buna sa aveti si va multumesc pentru timpul accordat. Sper sa aud vre-un raspuns.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 29 May 2013 22:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  

The time now is 14-02-2025, 15:04:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password