User
Pass
2FA

Character name

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message405
love

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-08-2014 23:39)

Votes: 3

Post Posted: 05-03-2011, 20:34:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! Sper sa nu vi se para o chestie tampita, dar am si eu o mica rugaminte! De cand am jucat wow, pe orice server si mai ales in tbc, am folosit acelasi nume, motiv pentru care a inceput sa imi placa numele si sa ma obisnuiesc cu el! Am incercat sa imi fac pe realmul Evolution, caracter cu acelasi nume, dar din pacate este ocupat... Am intrat pe armory sa vad cine are numele si am vazut ca este un caracter de lvl 14, acelasi lvl ca in prima zi in care s.a facut realmul... Cineva a facut charul ala doar ca numele sa nu poata fi folosit. Acum rugamintea mea este, daca ati putea sa faceti numele accesibil, stiu ca pe blizz se poate, daca caracterul este inactiv, aici nu stiu, dar sper ca va fi posibil! Numele este Love si mentionez ca cererea este pentru realmul Evolution. Multumesc anticipat!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 03-08-2025, 11:23:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password