User
Pass
2FA

Chestionar: Ce-ai face daca ai fi Fondator?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1578
Aleex Armanu

[Detinator Server]

Status: Offline
(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 07-09-2015, 15:11:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,
Am hotarat cu ceilalti din conducere sa facem acest chestionar pentru a vedea ce pareri si propuneri aveti. Iar pe baza ideilor, dupa cum relatati si dupa cum ne convingeti ca ati merita, vom alege inca un Fondator fara FTP.

Trebuie sa raspunzi dupa model in acest topic:
Code:
Nume pe Server:
Varsta:
Facebook:
Ce ai face ca fondator?:
Ce ai schimba?:
Descrie-te intr-un mini eseu:

Conditii mine in caz de vei fi acceptat ca fondator:

- Activitate zilnica de minim 2h.
- Activitate zilnica pe facebook(pentru sedinte si altele)
- Contact Telefonic.
- Varsta minima de 16 ani.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dez.

[Mentally Stable]

(since 07-09-2015 15:46)

Votes: 1

Post Posted: 07-09-2015, 15:16:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume pe Server: -=Spider-Man-=
Varsta: 17 ani.
Facebook: PM.
Ce ai face ca fondator?: As ajuta serverul si as umple serverul de playerii.
Ce ai schimba?: Momentan nimik , pe parcurs voi schimba cateva lucruri.
Descrie-te intr-un mini eseu: Sunt un baiat de 17 ani , care ii place cs si as dori sa ajut serverul cu ce pot -
[i]

0 0

Back to top
bladecs

[Field Marshal]

(since 13-09-2015 15:27)

Votes: 9

Post Posted: 07-09-2015, 15:29:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume pe Server: W.A.T.F / dolce
Varsta: 16
Facebook: https://www.facebook.com/adrian.douapuncted
Ce ai face ca fondator?: Ca fondator aș face doar chestiile necesare , deoarece am mult timp liber , mã pot ocupa de in-game cãt și forum .
Ce ai schimba?: Nu aș schimba prea multe , aș schimba niște arme , pe care nimeni nu le folosește , gen AUG , LM , și aș bãga P90 .
Descrie-te intr-un mini eseu: Sunt o persoanã foate sociabilã , destul de calmã , mã integrez repede oriunde aș merge , cu simțul umorului . Am 16 ani , cu toate cã am un pc rachetã , eu tot cs 1.6 mã joc , am 1,75 , restu vedeți pe facebook .
Dealungul la 3 luni de cãnd joc pe furien , aproape 90% din server mã cunoaște , deși nu am un rang foarte mare , sunt respectat de mulți , și am o oreacum autoritate in fața unor playeri. Chiar și dacã nu voi fi acceptat pentru funcția de fondator fãrã FTP , eu tot o sã mã ocup in continuare de server , și o sã am grijã ca totul sã fie ok . Dealungul acestui interval de timp , nu cred cã am avut vreo reclamație , am jucat dupã reguli , și așa am sã fac in continoare , cãt despre mine . Sunt o persoanã destul de maturã , nu suport minciuna , nu suport injurãturile la adresa mea , cãt și a celorlalți playeri , mereu am sancționat chestia asta și am sã o fac in continuare , la 16 ani , am un limbaj destul de diplomatic in funcție de persoana cu care conversez , mi-a plãcut serverul din prima sãptãmãnã de cãnd am intrat , adminii m-au primit cãlduros cu toate cã nimeni nu mã cunoșteau , și asta m-a fãcut sã rãmãn , și sã activez pe acest server , aceastã comunitate -

Toate cele bune , dolce .

Last edited by bladecs on 08-09-2015, 15:16:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NitaNma

[Mentally Stable]

(since 31-01-2018 16:54)

Votes: 4

Post Posted: 07-09-2015, 15:30:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume pe Server:-Eq-Nma
Varsta:16 si 9 luni -
Facebook:https://www.facebook.com/AlexNitaNma
Ce ai face ca fondator?:1.As aduce cat mai multi playeri prin diferite reclame si videouri.2.As incerca sa imbunatatesc jocul playerilor.3.Sa ajut cat mai mult in mentinerea servarului.4.In final sa fac in asa fel incat admini sa se inteleaga ca frati si sa nu mai fie cereri.
Ce ai schimba?:La servaru acest nu as schimba nimica inca este frumos si amuzant.Pe parcurs daca mati acc as incerca sa adaug diferite concursuri si mai multe skynuri shopuri sa atraga playeri.
Descrie-te intr-un mini eseu:Nu am multe de zis despre mine imi palce sa fiu prieteni cu toti si sai ajut si imi place foarte mult sa ma joc cs.Pot sa mai zic ca ma enrvez repede da imi trece imediat.

0 0

Back to top
187TheLegend

[Mentally Stable]

(since 07-09-2015 13:36)

Post Posted: 07-09-2015, 15:36:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume pe Server:187 the legend
Varsta: 20
Ce ai face ca fondator?:
Ce ai schimba?:
Descrie-te intr-un mini eseu:

0 0

Back to top
Baron69

[Mentally Stable]

(since 02-12-2015 18:45)

Post Posted: 07-09-2015, 15:49:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume pe Server: Baron
Varsta: 18 ani.
Facebook: https://www.facebook.com/CatalinPopescuPopi
Ce ai face ca fondator?: In primul rand, as fi alaturi de voi, v-as ajuta cu tot ce-mi sta in putinta.
In al doilea rand, sa mentin in continuare comportamentul adecvat pe server si sa ajut playerii incepatori.
Ce ai schimba?: In momentul de fata nu as prea vrea sa schimb, serverul mi se pare destul de ok din toate punctele de vedere, dar pe viitor mi-as dorii sa adaugam lucruri noi pentru a atrage cati mai multi jucatori.
Descrie-te intr-un mini eseu: Ma numesc Popescu Catalin, am 18 ani. Locuiesc in Orsova, judeul Mehedinti. Sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului, in mare parte glumet, dar cand vine vorba de seriozitate nu se pune problema. Ma integrez destul de repede si leg prietenii destul de usor.
Multumesc!

"Nimeni nu banuieste ce abdomen se ascunde sub burta mea!"

0 0

Back to top
sp1dd1

[ Street Workout! ]

(since 12-11-2017 06:57)

Votes: 114

Post Posted: 07-09-2015, 16:02:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume pe Server: Spune-mi Lord.
Varsta: 18
Facebook: Andrei Anghelina, aveti Facebook-ul si la profilul meu (stanga, jos)
Ce ai face ca fondator?: Ajut servarul, forumul si pot dona coduri reincarcare pentru boosturi sau platirea hostului.
Ce ai schimba?: De schimbat nu as face schimbari, dar am propuneri de ce ar mai trebui adaugat atat pentru vip cat si pentru playerii normali, as rea sa bagam rase pentru Human, rase noi pentru zm, regulamentul are nevoie de ceva modificari pentru ca pe sevarul meu nu exista admin care sa dea nici macar un slap cu 0HP altui admin, comenzile pe alt admin sunt cele mai grave dupa parerea mea si nu pot admite asta, am destule in cap si-n plus vreau sa pun forumul la punct.
Descrie-te intr-un mini eseu: Am 18 ani, sunt din Bucuresti si-mi place sportul, mai exact StreetWorkout, sport pe care-l si practic. Sunt o persoana destul de calma si rezervata, iar atunci cand am nervi ma gandesc la consecinte, niciodata nu actionez fara sa ma gandesc daca e bine sau nu si ce se poate intampla. Am o imaginatie destul de bogata, zic eu, iar experienta nu-mi lipseste, cred ca am cea mai mare experienta de pe servar, activitatea nici nu mai intra in discutie, sunt on de la 09:00 pana la 04:00. Cand va incepe scoala evident ca nimeni de pe servar nu va mai avea aceasi activitate ca acum, dar anul asta voi intra dimineata si am destul timp liber, deci asta inseamna ca activitatea nu va fi foarte afectata.
Unii din voi poate stiti, altii poate nu, eu am fost si fondatorul servarului Furien.Freakz.Ro tot fara acces FTP si cred ca m-am descurcat destul de bine, servarul a fost vandut de catre fondatorul principal unui admin care a mutat servarul din comunitate. Am destule idei, dupa cum vedeti si la Discutii Libere in topicul meu. Ma descurc foarte bine cu forumul, stiu sa-l folosesc si vreau sa infrumusetez forumul, sunt multe lucruri care trebuie aranjate, multe modele care trebuie modificate (trebuie adaugate unele intrebari) si am idei si pentru servar.
Dupa cate ati observat din reclamatiile mele, nu sunt genul de persoana lingusitoare si nu ma abat de la absolut nimic fie ca respectivul e fondator sau nu, regulile sunt reguli pentru toti. Corupt nu sunt, deci puteti sta linistiti si din punctul asta de vedere. Am si un vocabular destul de dezvoltat si un fondator are nevoie de asta, nu cred ca vreti sa reprezinte servarul un analfabet.
Cam atat despre mine, astept decizia voastra si chiar imi doresc sa-mi acordati o sansa sa vedeti de ce sunt capabil cu toate ca fondator pe un servar de zm nu am mai avut, e o provocare si pentru mine.

Profil | PlayList

0 0

Back to top
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 08-09-2015, 20:50:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acest chestionar ramane deschis inca 3 zile.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
<<<_jo1ntuletz_&

[Mentally Stable]

(since 04-09-2016 11:20)

Post Posted: 09-09-2015, 10:35:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume pe Server:-bk- @ Sp!keSz`
Varsta:17
Facebook:Marcel Cernica , Aleex deja te am la friends -
Ce ai face ca fondator?: As ajuta serverul din totta puterea l-as umple de playeri pentru a strange cate mai multe donatii
Ce ai schimba?:Nu as schimba nimic serverul imi place foarte mult asa cum este
Descrie-te intr-un mini eseu:Am experienta de 3 ani si mi-as dori foarte mult acest grad , Sunt capabil din punctul meu de vedere sa ajut acest server . O sa fiu mandru ca lucrez cu acesti admini superbi . Bravo Aleex ai deschis un server foarte organizat.Multumesc tuturor care ma sustin si eu la randul meu va voi sustine pe voi. Aleex de acum decizia este a ta. Eu nu m-am certat cu nimeni , daca as fi jicnit pe cineva cred ca s-ar fi facut reclamatie , cum stiuti sunt un admin la locul meu. VA MULTUMESC!

0 0

Back to top
@Kicht@FR

[Mentally Stable]

(since 09-02-2020 20:38)

Votes: 4

Post Posted: 10-09-2015, 11:52:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume pe Server: Gg|RE
Varsta: 16 ani si jumatate
Facebook: -
Ce ai face ca fondator?: as ajuta mult mai mult sv decat acum
Ce ai schimba?: nimic
Descrie-te intr-un mini eseu:ma numesc Cozma Cristian Gabriel am 16 ani sunt Zalau judetul Salaj am dexcoperit sv vostru din gresala am scris gresit numele unui sv si asa am dat peste el.Eu as vrea sa fiu fondator dar aici nu este dupa mn daca Aleex si cei lalti fondatori vor.CU RESPECT Gg|RE

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 15:56:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x